icon

Zlé investície

11. jún 2026

No v nasom pripade to bola otcova velka zbierka znamok

Strana
z2
anonym_dad7a9
12. jún 2026
@anonym_e83564

@anonym_dad7a9 Presne, moj otec takto prisiel o kopu penazi :/

@anonym_e83564 brat toho času narozpraval máme, že bude chodiť viac aj s deťmi keď budú mať auto,mama mu dala peniaze. Brat si zmysel že to auto až tak nesúri, investuje peniaze a potom kúpi auto vyššej triedy s lepšou výbavou.Tak ani auto ani mamine celoživotné úspory. Navyše ak mama chcela vidieť vnúčatá tak musela precestovať polku Slovenska

anonym_21c700
12. jún 2026

@anonym_autor ja nechápem o co sa tu jedná. Investoval do známok? A ako to dopadlo? Ved tu nič ďalej nepíšeš.

nevelyn
12. jún 2026
@loliki

@anonym_autor Ale komu je to na čo dobré vedieť? Mňa by viac zaujímali dobré investície. Kam sa komu oplatilo investovať?

@loliki tak to sa meni podla doby, pocas Covidu tenisky, netflix a online shopping, pocas AI vyrobcovia chipov a infrastruktury do datovych centier, zlato a bitcoin podla aktualneho trendu. Staci vediet anglicky a sledovat trh, ak je doba "rastu", vacsina investicii do akcii s dobrym sentimentom dopadne dobre a so ziskom vyvazia tie spatne. Pripadne indexove fondy, ak to niekto nechce riskovat. Ale treba hladat na inych forach nez Modrykonik😁.

silvike
12. jún 2026
@anonym_dad7a9

@anonym_e83564 brat toho času narozpraval máme, že bude chodiť viac aj s deťmi keď budú mať auto,mama mu dala peniaze. Brat si zmysel že to auto až tak nesúri, investuje peniaze a potom kúpi auto vyššej triedy s lepšou výbavou.Tak ani auto ani mamine celoživotné úspory. Navyše ak mama chcela vidieť vnúčatá tak musela precestovať polku Slovenska

😔

anonym_d1b877
12. jún 2026
@nevelyn

@loliki tak to sa meni podla doby, pocas Covidu tenisky, netflix a online shopping, pocas AI vyrobcovia chipov a infrastruktury do datovych centier, zlato a bitcoin podla aktualneho trendu. Staci vediet anglicky a sledovat trh, ak je doba "rastu", vacsina investicii do akcii s dobrym sentimentom dopadne dobre a so ziskom vyvazia tie spatne. Pripadne indexove fondy, ak to niekto nechce riskovat. Ale treba hladat na inych forach nez Modrykonik😁.

@nevelyn ktoré fóra prosím?

nevelyn
12. jún 2026
@anonym_d1b877

@nevelyn ktoré fóra prosím?

@anonym_d1b877 sorry, myslela som tiez stranky s technickymi analyzami ako yahoo.finance alebo investing, taktiez su fora na skoro kazdej socialnej sieti, kde si traderi davaju tipy a zdeluju nazory. Ale nikdy nic nie je zarucene, tajny zdroj rastovych akcii neexistuje, ak teda nemas priamu linku na Trumpa, a kazdy sa uz spalil.

missviolet
12. jún 2026
@anonym_cef774

Byt na Bali

@anonym_cef774 toto ma zaujima, prosim, ake su problemy s bytom na Bali?

Strana
z2