Dokedy treba čakať na zlúčenie úveru?
Mam v jednej banke dva spotrebaky, a chcela by som ich spojit do jedneho. Robila som v jednej firme 4roky, pocas zamestnania som otehotnela, mala som rizikove, od januara som bola pn, potratila som aj tak, ukoncila som 20.4. pnku a dala v starej firme vypoved, a 22.4. som sa zamestnala inde, dostala som dobu neurcitu hned. Myslite, ze by mi schvalili teraz ten refinanc, alebo mam este pockat? Banka je v inom meste, nech tam zbytocne nechodim, a na infolinke mi jedna povedala, ze musim mat odrobenych v novom zamestnani 99dni, volala som druhykrat a zas ina mi povedala, ze ak ide o existujuce uvery, ze nemusim cakat.
Skús zavolať ešte do tretice. Podľa mňa, keď je to v jednej banke, tak by to malo ísť. Alebo oslov nejaké finančáka, nech to vybaví za teba, možno by dokázal aj prestup do inej banky, kde budú podmienky výhodnejšie.
@humajnicek oba mam v jednej, ten jeden asi tak polroka a ten druhy mam uz asi tak 6rokov. Chcela som to mat v jednom, jedna splatka, mozno by sa aj znizil urok.
V ktorej banke chces refinancovat? Pri niektorych nie je podmienka 3 mesiace hlavne ak nechces navysovat nic…
@butterflyeffect 365banka, ide mi len o to zlucenie, viem, ze to ide, uz som to par rokov dozadu robila, ale vtedy som nemenila zamestnanie.
podla mna musis vyliezt zo skusobnej doby najskor ... pocas tych 3 mesiacov sa moze stat hocico ale ak to ides spajat v tej istej banke tak teoreticky by s tym problem nemal byt .. ako hovorili vyssie zalezi od banky ... pockaj este 2 mesiace a potom s tym problem nebude urcite
Ako písu vyššie - počkala by som po skusobnej dobe... ale su aj banky ktore pri refinancovaní Spotrebaku do ich banky ponukaju - 2% z aktualnej urokovej sadzby...

Podla mna toto zalezi od banky, v ktorej chces refinancovat.