icon

Dokedy treba čakať na zlúčenie úveru?

13. jún 2024

Mam v jednej banke dva spotrebaky, a chcela by som ich spojit do jedneho. Robila som v jednej firme 4roky, pocas zamestnania som otehotnela, mala som rizikove, od januara som bola pn, potratila som aj tak, ukoncila som 20.4. pnku a dala v starej firme vypoved, a 22.4. som sa zamestnala inde, dostala som dobu neurcitu hned. Myslite, ze by mi schvalili teraz ten refinanc, alebo mam este pockat? Banka je v inom meste, nech tam zbytocne nechodim, a na infolinke mi jedna povedala, ze musim mat odrobenych v novom zamestnani 99dni, volala som druhykrat a zas ina mi povedala, ze ak ide o existujuce uvery, ze nemusim cakat.

vikusjk
13. jún 2024

Podla mna toto zalezi od banky, v ktorej chces refinancovat.

humajnicek
13. jún 2024

Skús zavolať ešte do tretice. Podľa mňa, keď je to v jednej banke, tak by to malo ísť. Alebo oslov nejaké finančáka, nech to vybaví za teba, možno by dokázal aj prestup do inej banky, kde budú podmienky výhodnejšie.

autor
13. jún 2024

@humajnicek oba mam v jednej, ten jeden asi tak polroka a ten druhy mam uz asi tak 6rokov. Chcela som to mat v jednom, jedna splatka, mozno by sa aj znizil urok.

samban
Odpoveď bola odstránená
butterflyeffect
13. jún 2024

V ktorej banke chces refinancovat? Pri niektorych nie je podmienka 3 mesiace hlavne ak nechces navysovat nic…

autor
13. jún 2024

@butterflyeffect 365banka, ide mi len o to zlucenie, viem, ze to ide, uz som to par rokov dozadu robila, ale vtedy som nemenila zamestnanie.

purple_wolf
13. jún 2024

podla mna musis vyliezt zo skusobnej doby najskor ... pocas tych 3 mesiacov sa moze stat hocico ale ak to ides spajat v tej istej banke tak teoreticky by s tym problem nemal byt .. ako hovorili vyssie zalezi od banky ... pockaj este 2 mesiace a potom s tym problem nebude urcite

janulikt84
19. jún 2024

Ako písu vyššie - počkala by som po skusobnej dobe... ale su aj banky ktore pri refinancovaní Spotrebaku do ich banky ponukaju - 2% z aktualnej urokovej sadzby...