icon

Zrušenie účtu SLSP kvôli novým podmienkam

zuzinka888
Dnes o 15:20

Ahojte, zaujima ma ci tu niekto zrusil učet v SLSP- kvoli novym podmienkam k uctu zadarmo. Lebo mna uz naozaj seru- mam 3 trvale prikazy, platim cca mobilom 600€ mesacne no aj tak mi stiahli poplatok

Strana
z2
buvadlo13
Dnes o 15:31

A sporenie máš? Lebo aj to by si mala mať

vkatush
Dnes o 15:33

@zuzinka888 ja tam plánujem ísť. Spĺňam všetky podmienky a aj tak sťahujú poplatok. Nehovoriac o zmene úroku na sporení bez toho, aby aspoň píplo upozornenie alebo niečo.

sisi4
Dnes o 15:37

Sporenie d8vno nie je treba. Ak si mala platby mobilom 600eur a 3 trvale prikazy, tak by si nemala mat poplatok. Pozri si to v aplikacii, je tam sekcia Moja odmena. Tam ti ukaze, co ti chybalo.
@zuzinka888

biba_18
Dnes o 15:39

ja mám iba 450€ elektronické platby ... 😒

biba_18
Dnes o 15:40

@sisi4 to som nevedela - díky

sisi4
Dnes o 15:41
@biba_18

@sisi4 to som nevedela - díky

@biba_18 ked je to splnene, tak to ukaze zelenou farbou

chrobak7
Dnes o 15:42

@zuzinka888 Neviem, čo sa rozčuľuješ. Ak splníš podmienky, tak máš účet zadarmo. Ak nie, tak platíš poplatok. Jednoduché. Ak sa ti nepáči, vždy máš možnosť zrušiť účet a otvoriť si tam, kde je bez poplatku. Ja mám aj v SLSP aj vo Fio.

biba_18
Dnes o 15:47

@chrobak7 ona ale píše že splnené podmienky mala ...

anonym_b29478
Dnes o 15:50

@zuzinka888 tak to reklamuj. Ak si podmienky splnila nemajú ti prečo účtovať poplatok
V moja odmena ti čo píše ?

anonym_d7d89c
Dnes o 15:59

Som na tom rovnako a nijak to neriesia, poriesim si nahlasenie zmeny uctu kde treba a odchadzam prec zo Slsp.. vraj čsob ma teraz zadarmo garantovane dozivotne vedenie uctu

anonym_7b25d0
Dnes o 16:04

Prečo sa na tych darmožráčov proste nevykašlete a nejdete inam? Fio, MBank, Unicredit

baskustek
Dnes o 16:05

Od nového roka sa menili podmienky, nestačí platiť obyčajnou kartou. Treba platiť mobilom, hodinkami, Apple Pay alebo google Pay. Sporenie už nie je podmienka

melisssssa
Dnes o 16:12

Áno ,aj ja mám v pláne odísť...tiež mi strhli poplatok,snáď prvý krát v živote...všetky peniaze som si prehodila do fio banky a v slsp mám ešte trvalé,keď to dám na poriadok účet zruším..mňa to nasralo skrz to ,že nemienim platiť mobilom ani hodinkami...

anonym_00d838
Dnes o 16:15

@zuzinka888 ani by mi nenapadlo. Písala som do inej témy, podmienky spĺňam, poplatok neplatim a som spokojná so sluzbami aj s aplikáciou. Ja kladiem dôraz na ochranu a menšie banky v tomto jednoducho nevedia konkurovať väčším. Ostávam.

anonym_7c7d3f
Dnes o 16:21
@anonym_d7d89c

Som na tom rovnako a nijak to neriesia, poriesim si nahlasenie zmeny uctu kde treba a odchadzam prec zo Slsp.. vraj čsob ma teraz zadarmo garantovane dozivotne vedenie uctu

toto su podmienky SLSP, neverim, ze ich mate splnene, a strhli vam poplatok, lebo inak by kazdy pricetny clovek isiel do banky reklamovat, a nie sa stazovat na nete

@melisssssa platit cez GP a AP je najbezpecnejsie, zjavne nemas ani ponatia, ake podvody existuju, ked platis iba plastom
@anonym_7b25d0 smejem sa tomu, co si ponukla, fakt "super" banky, porozmyslaj, preco su asi tak zadarmo
@anonym_d7d89c CSOB, to je tiez hrozna banka, nie je vsetko len o tom, ze je zadarmo, lebo tieto zadarmo banky neponukaju sluzby v takej kvalite ako velke banky

anonym_951ab3
Dnes o 16:33
@anonym_7c7d3f

toto su podmienky SLSP, neverim, ze ich mate splnene, a strhli vam poplatok, lebo inak by kazdy pricetny clovek isiel do banky reklamovat, a nie sa stazovat na nete

@melisssssa platit cez GP a AP je najbezpecnejsie, zjavne nemas ani ponatia, ake podvody existuju, ked platis iba plastom
@anonym_7b25d0 smejem sa tomu, co si ponukla, fakt "super" banky, porozmyslaj, preco su asi tak zadarmo
@anonym_d7d89c CSOB, to je tiez hrozna banka, nie je vsetko len o tom, ze je zadarmo, lebo tieto zadarmo banky neponukaju sluzby v takej kvalite ako velke banky

@anonym_7c7d3f v čom je čsob hrozna? Podla info co mam patri k top 4 bankam na sk, TB, SLSP, VUB, CSOB. CSOB nema vedenie uctu zadarmo len tak, tiez treba splnit podmienky, inak aj 12 eur stoji ucet.

sisi4
Dnes o 16:59

Uz je vedla nova tema 🙂

melisssssa
Dnes o 17:04
@anonym_7c7d3f

@anonym_7c7d3f prečo by som nemala mať ani poňatia ,skrz to ,že mi vyhovuje platba kartou v plaste?
Ako haló? Teraz napr.všetci dôchodci ,ktorým je každé euro dobre šup platiť hodinkami ,aby splnili podmienky? Mne dokonca stále vyhovuje platiť aj v hotovosti..

anonym_00d838
Dnes o 17:06
@melisssssa

@anonym_7c7d3f prečo by som nemala mať ani poňatia ,skrz to ,že mi vyhovuje platba kartou v plaste?
Ako haló? Teraz napr.všetci dôchodci ,ktorým je každé euro dobre šup platiť hodinkami ,aby splnili podmienky? Mne dokonca stále vyhovuje platiť aj v hotovosti..

@melisssssa pre dôchodcov táto podmienka neplatí, haló

anonym_5f3352
Dnes o 17:09

@zuzinka888 ja som už tiež odišla zo SLSP neskutočne poplatky, že platba mobilom hodinkami 🤦

anonym_0d3bf0
Autor odpoveď zmazal
melisssssa
Dnes o 17:44
@anonym_00d838

@melisssssa pre dôchodcov táto podmienka neplatí, haló

@anonym_00d838 to som nevedela,že neplatí...ale nemení to nič na tom ,že nie každému tieto podmienky musia vyhovovať...

anonym_00d838
Dnes o 17:54
@melisssssa

@anonym_00d838 to som nevedela,že neplatí...ale nemení to nič na tom ,že nie každému tieto podmienky musia vyhovovať...

@melisssssa ale za tym je snaha o zvysovanie bezpecnosti, aj ked zjavne to niektorym nedochadza

anonym_951ab3
Dnes o 18:11
@anonym_0d3bf0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_0d3bf0 vseobecne sa tieto banky radia k najvacsim a najsilnejsim na trhu. Skoro vzdy to tak bolo. A su aj najdrahsie pochopitelne.

melisssssa
Dnes o 18:37
@anonym_00d838

@melisssssa ale za tym je snaha o zvysovanie bezpecnosti, aj ked zjavne to niektorym nedochadza

@anonym_00d838 je to možné...ja som si riziko minimalizovala vypnutím bezkontaktných platieb,platím len cez pin kód...a zásadne nedrzim všetky peniaze na hlavnom účte..

mojmacik
Dnes o 18:49

@zuzinka888 to je uz v podstate tak jedno...od marca menia poplatky aj iné banky....postupne všetky tym prejdú..resp.máš možnosť napr. prejdenim do inej banky účet bez poplatku na nejaké obdobie a potom bud zase zmenis alebo ta to dostihne tak či tak

vikisisi
Dnes o 19:03
@anonym_951ab3

@anonym_7c7d3f v čom je čsob hrozna? Podla info co mam patri k top 4 bankam na sk, TB, SLSP, VUB, CSOB. CSOB nema vedenie uctu zadarmo len tak, tiez treba splnit podmienky, inak aj 12 eur stoji ucet.

@anonym_951ab3 csob má Smart účet bez poplatku a bez podmienok t.j. aj keby si celý mesiac nič neprijala, nič neplatila neplatíš

vikisisi
Dnes o 19:11
@anonym_7c7d3f

@anonym_7c7d3f vieš zas nie každému vyhovuje SLSP totiž ak niekto nemá rodinu alebo rád objednáva cez net, tak nasilu musí platiť mobilom mi príde na hlavu

biba_18
Dnes o 19:43

@vikisisi platby cez net sa ti do toho rátajú

anonym_248f80
Dnes o 20:14

Ja takto planujem odist z tatrabanky. Ked nam skonci v lete fixacia na hypo, tak od hadzam. 7 eur za ucet je chore

Strana
z2