Zrušenie účtu SLSP kvôli novým podmienkam
Ahojte, zaujima ma ci tu niekto zrusil učet v SLSP- kvoli novym podmienkam k uctu zadarmo. Lebo mna uz naozaj seru- mam 3 trvale prikazy, platim cca mobilom 600€ mesacne no aj tak mi stiahli poplatok
@zuzinka888 Aj mne teraz v januári strhli 7 eur poplatok za vedenie účtu. Platím kartou mesačne za 500 eur, mám 8 trvalých príkazov a mám aj sporenie v slsp.
To vážne preto že neplatim mobilom ale plastovou kartou??
Ja nechcem sťahovať banku do mobilu, neverím tomu, keď náhodou stratím mobil alebo mi ho ukradnú a budú mať prístup do mojej banky.
@zuzinka888 Aj mne teraz v januári strhli 7 eur poplatok za vedenie účtu. Platím kartou mesačne za 500 eur, mám 8 trvalých príkazov a mám aj sporenie v slsp.
To vážne preto že neplatim mobilom ale plastovou kartou??
Ja nechcem sťahovať banku do mobilu, neverím tomu, keď náhodou stratím mobil alebo mi ho ukradnú a budú mať prístup do mojej banky.
@anonym_6b5b18 je to presne naopak
Ak ti ukradnú kartu, môžu ju použiť
Ak ti ukradnú telefón, zaplatiť ním nevedia - na aktivovanie karty potrebuju tvoju tvar
V podstate tá banka núti do bezpečnejších platieb
Denne riesia niekoľko tisíc podvodov cez karty
Prú platbe telefónom nemôže nikto skopírovať tvoju kartu a zneužiť ju, funguje to inak ako cez kartu klasickú
@anonym_466a22 Nie vždy je to hovadina. Napr. Fio stále nemá virtuálnu kartu. V SLSP mám 2, ktoré používam na internetové nákupy, kde nemám overeného predajcu. Zadám limit, nakúpim a zase znížim limit. Tým predchádzam zneužitiu karty.
Minulý týždeň sa mi vo Fio stalo, že niekto cez Paypal si kúpil z môjho účtu Fio darčekovú kartu za 25 AUD. Hneď som pomenil heslá aj na Paypal, aj vo Fio a limit na kartu som dal 10 €.
@chrobak7 tak ja som hlavne chcela reagovať na tie poplatky za vedenie účtu.. nechcem to veľmi analyzovať ale v zahraničí, ekonomický vyspelá krajina kde je len v hlavnom meste 2x viac obyvateľov ako má SK dohromady, nemá ani jedna jediná banka poplatky za vedenie bežného účtu. Prečo sa to niekde dá a u nás na SK majú banky poplatky? Ja si myslím že keby sa len pokúsili to tam zaviesť, tak ich tam obyvatelia roztrhaju. Načo mám vlastne platiť za vedenie účtu 🙄?
Potom jasné sú aj všelijaké "strieborné" a "platinové" a neviem aké karty kde nejaký malý poplatok je, ale tam sú už asi aj nejaké iné benefity. Bavíme sa o bežnom účte ktorý má väčšina ľudí.
@chrobak7 tak ja som hlavne chcela reagovať na tie poplatky za vedenie účtu.. nechcem to veľmi analyzovať ale v zahraničí, ekonomický vyspelá krajina kde je len v hlavnom meste 2x viac obyvateľov ako má SK dohromady, nemá ani jedna jediná banka poplatky za vedenie bežného účtu. Prečo sa to niekde dá a u nás na SK majú banky poplatky? Ja si myslím že keby sa len pokúsili to tam zaviesť, tak ich tam obyvatelia roztrhaju. Načo mám vlastne platiť za vedenie účtu 🙄?
Potom jasné sú aj všelijaké "strieborné" a "platinové" a neviem aké karty kde nejaký malý poplatok je, ale tam sú už asi aj nejaké iné benefity. Bavíme sa o bežnom účte ktorý má väčšina ľudí.
@anonym_466a22 v minulosti návšteva zo zahraničia nevedela pochopiť prečo by mala platiť banke poplatok, keď banke požičia svoje peniaze veď za to že im zverím moje peniaze musí banka platiť mne
@anonym_466a22 v minulosti návšteva zo zahraničia nevedela pochopiť prečo by mala platiť banke poplatok, keď banke požičia svoje peniaze veď za to že im zverím moje peniaze musí banka platiť mne
@maranco presne tak 🙂 ty svoje peniaze na účte vidíš ale kto vie čo sa s nimi "za oponou" reálne deje. A vieme, že deje.. banky s tými peniazmi pracujú , zarábajú a ešte im za to máme platiť? :D zatiaľ som za svoj život ešte nikdy neplatila za vedenie účtu.
Od nového roka sa menili podmienky, nestačí platiť obyčajnou kartou. Treba platiť mobilom, hodinkami, Apple Pay alebo google Pay. Sporenie už nie je podmienka
@baskustek to už sme len krocik od povinného platenia čipom pod kožou. Pekne pomaly nenápadne. Najprv nakydat na hotovosť, že fuj bacily, fuj naťahovať sa s peňaženkou, fuj podvody. A teraz už nestačí ani platba kartou?!
@baskustek to už sme len krocik od povinného platenia čipom pod kožou. Pekne pomaly nenápadne. Najprv nakydat na hotovosť, že fuj bacily, fuj naťahovať sa s peňaženkou, fuj podvody. A teraz už nestačí ani platba kartou?!
@anonym_befcd8 možno ajk tomu dôjdeme. Raz možno bude stačiť zažmurkať pekne na predavačku a bude zaplatené 🙂
@anonym_befcd8 možno ajk tomu dôjdeme. Raz možno bude stačiť zažmurkať pekne na predavačku a bude zaplatené 🙂
@anonym_f275af žmurknutím sa platí keď vychádzaš z čínskeho samoobslužného obchodu bez predavačiek
biometrické kamery rozoznávajú tvoju tvár a sledujú čo si dávaš do tašky aký tovar vyberáš z police