Zvyšovanie cien vody na východe Slovenska: Je to naozaj nevyhnutné?
To akoze fakt po roku na vychode svk ide zase voda hora ??? To je fakt ta voda taka''VZACNA''😠 ... kokos nie je rok,aby nieco neslo hore ..fakt ma je@ne z tejto krajiny ???
To nie je iba o vode, ale o starých potrubiach, ktoré treba opravovať , plno technikov , prevádzka COV, administratíva a samozrejme aj zisk… a bohužiaľ všetko pôjde hore.
Kde sa kradne, tam musi byt z coho. A najlepsie sa tahaju peniaze po troche zo vsetkych. Ak sa ti to nepaci, zmen to pri volbach. Ak volis smeracku zgerbu, tak sa nestazuj, vyssia cena vody je tvoje clenske na to, aby sa oni mohli hore zabavat na tvoj ucet a ucet tvojich deti.
Infrastruktura (voda, cesty, mosty,...) sa mali a mohli stavat z eurofondov, ale ked si smeraci za to postavili eurohaciendy, tak to zaplatia vsetci cez vyssie ceny. Clovek je zvedavy, ci Putin posle nejake rusofondy, ked nas tam Fico a Blaha dotiahnu, ako posielala eu. Rusi poslu ako vzdy velke h...
@anonym_autor skús ziť bez vody a uvidíš, aká je "VZÁCNA".
@ekira1 skusim zacat kradnut ako ostatni vo vlade a potom mi to bude u rici ,ci ide o 1eur ...ale ocividne sa kradne uz vsade a ludia iba na to doplacaju,lebo vyssie postaveni nenazranci maju stale malo... a ano su ludia,ked len kyvkaju a len sa stazuju doma a prd preto robia..
Kde sa kradne, tam musi byt z coho. A najlepsie sa tahaju peniaze po troche zo vsetkych. Ak sa ti to nepaci, zmen to pri volbach. Ak volis smeracku zgerbu, tak sa nestazuj, vyssia cena vody je tvoje clenske na to, aby sa oni mohli hore zabavat na tvoj ucet a ucet tvojich deti.
Infrastruktura (voda, cesty, mosty,...) sa mali a mohli stavat z eurofondov, ale ked si smeraci za to postavili eurohaciendy, tak to zaplatia vsetci cez vyssie ceny. Clovek je zvedavy, ci Putin posle nejake rusofondy, ked nas tam Fico a Blaha dotiahnu, ako posielala eu. Rusi poslu ako vzdy velke h...
@anonym_9b787d ja som zila v zahranici 18r ,takze viem koho mam volit a vyznam sa dost do politiky ,takze ohladom tohto radu nepotrebujem... ja som za ,aby nam prestali davat eufondy od kedy je zase Fico vo vlade... a fakt mi je zle z nich na cele prezidenta...
@anonym_autor no nam prislo vo februari a rozpis mame rovnaky ako min.rok, kedze sme mali mini preplatok.
@ekira1 skusim zacat kradnut ako ostatni vo vlade a potom mi to bude u rici ,ci ide o 1eur ...ale ocividne sa kradne uz vsade a ludia iba na to doplacaju,lebo vyssie postaveni nenazranci maju stale malo... a ano su ludia,ked len kyvkaju a len sa stazuju doma a prd preto robia..
@anonym_autor tak dodavateľ tiež musí niečím zaplatiť svoje náklady, nebude to robiť pre tvoje pekné oči. Nemíňaš jej veľa a preto máš platiť viac? Neviem prečo by zvyšovali len tebe.
@anonym_9b787d ja som zila v zahranici 18r ,takze viem koho mam volit a vyznam sa dost do politiky ,takze ohladom tohto radu nepotrebujem... ja som za ,aby nam prestali davat eufondy od kedy je zase Fico vo vlade... a fakt mi je zle z nich na cele prezidenta...
@anonym_autor Tak sme on the same page. Len potom ti rozum neberie, ze nikto nevoli Fica a predsa su tam ti zlodeji uz stvrte volebne obdobie. Sebe dali vyssie platy, beztrestnost, vily a vsetkym ostatnym vyssie dane, vyssie ceny a nekvalitne zdravotnictvo. Mafia z 90 rokov sa dostala do vlady, dala si biele goliere a legalizovala svoje vypalne cez vysoke dane. Len uz nie iba vybranym podnikatelom, ale vsetkym. A debilom, co ich volia, to zda sa nevadi. Lebo vsetci nacicani na stat byt nemozu, max 10-20% ...

Ano, určite vzácna je.