Čo je dnes zaručene otvorené?
Problém je že pri večierke ktorá normálne nahrádzala zatvorené potraviny, ukazuje že otvorené ale je tam aj poznámka že otváracia doba môže byť iná kôli sviatku a kontakt tam nieje. Tak aby som sa neobliekal zbytočne a nešiel. Čo môže byť dnes na 100% otvorené s potravinami?
Majitel večierky mi raz aj hovoril že: Zajtra bude sviatok, ja budem mať hody… Tak aj bolo mal tam nonstop narvané. Takže ludia majú záujem nakupovať mimo otváracích hodín.
Pre akých ostatných? Kopec ludí má komplikácie sa dostať do práce lebo spoje chodia v inom režime. To je načo dobré? Na pumpách stoja rady a sú preťažené lebo tam nakupujú. To je na čo dobré? V rakúsku už billa otvorila pobočky na pumpách aby aj cez sviatky bolo kde nakúpiť a úspešne to funguje.
@unbeholfen Rakusko sem velmi netahaj. Tam nenakupis ani kazdu nedelu. Zamyslam sa, ako to tam ti ludia preziju. Pumpy asi praskaju vo svykoch.
Keď sa najbližšie budeš pýtať prečo ťa žiadna nechce a iného áno, že čo ti chýba a čo robíš zle, spomeň si na túto diskusiu. A to myslím v najlepšom ako viem. Žiadna nechce chlapa, ktorý nevie čo robiť, lebo nemá horčicu k párkom a robí kvôli tomu scénu ako on má právo si ju kúpiť a nadáva na celý štát. Je to zbytočné, hlúpe, unavujúce. Inak Billa je aj na niektorých pumpách u nás.
@majlo1234
@anonym_e43e96
@viestta
@pe_mi
@jaskolka
@anonym_ab0a9d
@sailes
@stellarstar Ľudia, veď to je ten trkvas unbeholfen. Tomu ani radiť nemusíte, lebo on by potreboval prevádzku, kde aj fľaše vykupujú, aby mohol odovzdať nazbierané fľaše, dostať 3 e a kúpiť si 5 rožkov s parízerom.
A pre anonym_e43e96 - on nie je gazdiná. On je polobezdďák ktorý si nevie udržať robotu a všetko prežerie.
@anonym_559f57 je tusim autista
@unbeholfen jaaaa bych aj tie pumpy cez sviatky zavrela, co sa maju ludia prevazat kade tade. Nech natankuju doplna a naplanuju si dojazd a sedia doma a oddychuju.
to je ten zberač železa čo ma AS.
@anonym_2ce435 a moja sieť by bola práve preto úspešná lebo dal by som na trh niečo čo nieje. Ja by som mal otvorené vždy keď sú obchody zatvorené.
@unbeholfen tak nech sa páči, môžeš začať podnikať ináč, ako zvážaním železa. Bola som si nakúpiť v pondelok, včera ráno pre rožky a chlieb, najbližšie pôjdem v sobotu. Horčica má záruky vyše roka určite, normálny človek má takéto potrabiny v zásobe, ty nie, preto sa dostávaš do podobnách situácií
@anonym_f70b14 ja si len chcem dať k párkom horčicu. Mám právo si ju kúpiť.
@unbeholfen so svojim pravom na horcicu si mozes vies co. Vystrajas ako blbecek, daj si k parkom kecup, alebo chren alebo nic.
@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.
@unbeholfen ja neviem,či si robíš srandu alebo si fakt taký "pritrubly"🙈🙈🙈 A čo by sa stalo,keby si aj tie párky zjedol len tak,bez ničoho? Ubudne z teba? Čo máš 3 roky,že sa budeš hádzať o zem,lebo "chceeeem horčicuuuuu"😂😂😂😂
To s takým zmýšľaním si chces nájsť fakt dáku priateľku? Veď každá normálna od teba ujde,keď začneš tieto hlúposti vyvádzať.
Aaaa tak som zvyknutý že inokedy vybehnem a kúpim raz dva.
@unbeholfen Rakusko sem velmi netahaj. Tam nenakupis ani kazdu nedelu. Zamyslam sa, ako to tam ti ludia preziju. Pumpy asi praskaju vo svykoch.
@zuzanaete
jasnacka, s tym zu vsetci v nedelu rano vstavame! Hura do pozoru a pred pompami 10 metrove rady 😂. Ale zas vies aj nato ludia nadavaju, lebo dlho cakaju. Takze treba zrusit aj nedelu, houk! 😁
do zajtra vydržíš. Napi sa vody, to ti pomôže - nebudeš cítiť hlad.
@anonym_6b9688 veď pijem vodu veľa, ja som vodový človek. Citronádu.
@unbeholfen to je v pohode, aj sa spýtať, či je niečo otvorené, ale celá tá dráma, ktorú si tu kvôli tomu vyrobil je pre normálnu dospelú ženu, ktorá rieši skutočné problémy vo svojom živote príliš, taká potrebuje muža, na ktorého sa vie spolahnúť a o ktorého sa vie oprieť a nie muža, ktorý sa rozčúli na celý svet kvôli tomu, že nemôže dať ku párkom horčicu a nevie sa prispôsobiť situácii..
@unbeholfen uz sa vôbec nečudujem,ze si stále sam..vsak ty máš rozum jak male dieťa.. ktoré dupe nožičkami..ze chce a chce🫣 Ešte si hlavu buchni o zem.
@unbeholfen to je v pohode, aj sa spýtať, či je niečo otvorené, ale celá tá dráma, ktorú si tu kvôli tomu vyrobil je pre normálnu dospelú ženu, ktorá rieši skutočné problémy vo svojom živote príliš, taká potrebuje muža, na ktorého sa vie spolahnúť a o ktorého sa vie oprieť a nie muža, ktorý sa rozčúli na celý svet kvôli tomu, že nemôže dať ku párkom horčicu a nevie sa prispôsobiť situácii..
@anonym_81bea2 ale tak sú aj ženy čo naopak že ony poskytnú mužovi oporu.
@stellarstar prečo by som mal? Mám právo si kúpiť potraviny. A vláda už k tomu smeruje. Mám právo fungovať každý deň rovnako a nemajú ma čo obmedzovať hlúposťami ako sviatky.
@unbeholfen a preco si si neurobil, zoznam a nekupil dopredu? inteligentny si na to dost.
@unbeholfen uz sa vôbec nečudujem,ze si stále sam..vsak ty máš rozum jak male dieťa.. ktoré dupe nožičkami..ze chce a chce🫣 Ešte si hlavu buchni o zem.
@simonka1304 ahoj simi, máš meno kamošky ktorá sa mi páči jeeej.
@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.
@unbeholfen a čo by sa stalo keby si raz jedol bez horčice??
@unbeholfen a preco si si neurobil, zoznam a nekupil dopredu? inteligentny si na to dost.
@anonym_83036d aaa tak nejak nevydalo…
Mile zeny, pokial sa nemylim, tento pan ma myslim autizmus alebo nieco podobne. Pokijne ma opravte ak to tak nie je. To by vysvetlovalo mnohe.
A mozno sa citi len osamely a preto zalozi hociaku temu, nech ma aspom virtualnu spolocnost. Tbytocne sa rozculujete, on ma uplne iny pohlad na zivot a svet ako ostatni. On vlastne ani za to nemoze.
Ale ta 4-smenka aspom na rok by bol super vycvik na zmenu myslenia aj u neho urcite. Velmi rychlo by aj vyznam sviatkov pochopil a nekecal 2 na 3
@anonym_81bea2 len koho sa spýtať, lebo v tomto si neni istý ani internet…
@anonym_81bea2 ale tak sú aj ženy čo naopak že ony poskytnú mužovi oporu.
@unbeholfen dvaja by si mali byť oporou navzájom, podržať jeden druhého, nemôže mať iba jeden (jedno či žena alebo muž) všetko na svojich pleciach... ale žiadna žena nechce mať namiesto muža dospelé dieťa, ktoré nezvláda takúto malú nepohodlnosť v živote...
Dam ti jednu radu, vlastne dve. Vyhľadaj psychiatra, uz včera bolo neskoro a odpoj sa od internetu. Nemáš za co
chudacik neboracik. Dojde mu horcica, lebo chlap nevie, ze mu dochadza a ma si dokupit... a este tu bude riesit sviatok... :DDD no aj by som ta lutovala, keby to nebola sprostost. Zaklopem susede ked nieco takto strasne surne potrebujem, ze sa mi ide svet zrutit.. nie nechodim 8km do mesta do obchodu, aj ked sviatok nie je... ale za to mam taky papiercok na digestore a ked niekto nieco zozerie, napise sa tam a doplnim si pocas normalneho nakupu zasoby.
Dam ti jednu radu, vlastne dve. Vyhľadaj psychiatra, uz včera bolo neskoro a odpoj sa od internetu. Nemáš za co
@anonym_c316dd je to do februara zaplatene tak s tým už nič nenarobím, škoda by bola ho nevyužit. Po tom už nemám v pláne ho platiť. Jedno z opatrení je vyškrtať všetky takéto služby aby som mal minimum platenia.
@anonym_c316dd je to do februara zaplatene tak s tým už nič nenarobím, škoda by bola ho nevyužit. Po tom už nemám v pláne ho platiť. Jedno z opatrení je vyškrtať všetky takéto služby aby som mal minimum platenia.
@unbeholfen chvalabohu, nam na modrom konovi tym urobis obrovskú radosť
@unbeholfen chvalabohu, nam na modrom konovi tym urobis obrovskú radosť
@anonym_c316dd už len do stredu februára vydržte…
@anonym_83036d aaa tak nejak nevydalo…
@unbeholfen istym sposobom sa mi paci tvoj humor, niekoho mi to pripomina. dik
@anonym_c316dd už len do stredu februára vydržte…
@unbeholfen
pocuvaj, kde a s kym ty vlastne byvas? Mas nejaku rodinu? Musi existovat ubytovanie pre ludi ako ty.
Mas dg, s to sa inak zije ako ludom bez nej.
Je moznodt pre teba byvat v dome socialnych sluzieb? Mohlo by to hyt pre teba celkom dobre riesenie.

@unbeholfen si otvor nejaký kamrlik a predavaj tam pre podobných ako ty 365 dní v roku.
Zabiješ dve muchy jednou ranou, budeš mať furt robotu,aj horčicu,není zač
@anonym_2ce435 a moja sieť by bola práve preto úspešná lebo dal by som na trh niečo čo nieje. Ja by som mal otvorené vždy keď sú obchody zatvorené.