Čo je dnes zaručene otvorené?
Problém je že pri večierke ktorá normálne nahrádzala zatvorené potraviny, ukazuje že otvorené ale je tam aj poznámka že otváracia doba môže byť iná kôli sviatku a kontakt tam nieje. Tak aby som sa neobliekal zbytočne a nešiel. Čo môže byť dnes na 100% otvorené s potravinami?
@stellarstar bez tých sviatkov by to šlo ovela lepšie…
@unbeholfen nie nebolo, to že ty sa s tým nevieš popasovať je jedine tvoj problém a musíš sa naučiť s tým zaobchádzať
@unbeholfen možno pre teba by to bolo lepšie, ale nie pre ostatných
Pre akých ostatných? Kopec ludí má komplikácie sa dostať do práce lebo spoje chodia v inom režime. To je načo dobré? Na pumpách stoja rady a sú preťažené lebo tam nakupujú. To je na čo dobré? V rakúsku už billa otvorila pobočky na pumpách aby aj cez sviatky bolo kde nakúpiť a úspešne to funguje.
Pre akých ostatných? Kopec ludí má komplikácie sa dostať do práce lebo spoje chodia v inom režime. To je načo dobré? Na pumpách stoja rady a sú preťažené lebo tam nakupujú. To je na čo dobré? V rakúsku už billa otvorila pobočky na pumpách aby aj cez sviatky bolo kde nakúpiť a úspešne to funguje.
@unbeholfen treba chodiť autom, a nemusíš čakať na spoje
@unbeholfen v rakúsku všade na pumpách boli obchody to čo trepeš?
To je terorizovanie obyvatelstva. Fico s tým s spraví porádky. Len nech ich pekne ruší. Plne súhlasím.
@unbeholfen by som ta poslala robit do nepretrzitej prevadzky na 4 smeny. By si nemal cas tu splietat taketo kk..tiny. Ludia, co robia cely rok, potrebuju oddych aj okrem dovolenky.
To je terorizovanie obyvatelstva. Fico s tým s spraví porádky. Len nech ich pekne ruší. Plne súhlasím.
@unbeholfen ty nie si celkom ok že? 😁🙈
A práve toto tvoje myslenie je dôvodom, že žiješ ako žiješ. Iný chlap by si dal kečup alebo nič a bol by spokojný. Ty nie, ty budeš radšej behať po celom meste len aby si nič nezohnal.
@lentakyterapeut len tentoraz mi chýba horčica.
@unbeholfen hej,pre tvoju drbnutu horčicu zrušme všetky sviatky, normálne si ma nasral,tebe to je jedno, keď máš z 365 dní v roku 365 dní voľna
Metro? Ale neviem, tipujem
@pe_mi tam treba mať súkromnicku kartu ako kedysi alebo to už neplatí?
@unbeholfen by som ta poslala robit do nepretrzitej prevadzky na 4 smeny. By si nemal cas tu splietat taketo kk..tiny. Ludia, co robia cely rok, potrebuju oddych aj okrem dovolenky.
@anonym_b6ea7e práveže plno ludí robí tak.
A práve toto tvoje myslenie je dôvodom, že žiješ ako žiješ. Iný chlap by si dal kečup alebo nič a bol by spokojný. Ty nie, ty budeš radšej behať po celom meste len aby si nič nezohnal.
@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.
@unbeholfen hej,pre tvoju drbnutu horčicu zrušme všetky sviatky, normálne si ma nasral,tebe to je jedno, keď máš z 365 dní v roku 365 dní voľna
@anonym_2ce435 však ty vláda robí. My na to nemáme vplyv. Ale konečne robia aj niečo čo sa mi zíde.
@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.
@unbeholfen pane bože daj facku 🤦♀️ chlapče ty si fakt 🙈 stratený nekonečný príbeh
@unbeholfen pane bože daj facku 🤦♀️ chlapče ty si fakt 🙈 stratený nekonečný príbeh
@stellarstar prečo by som mal? Mám právo si kúpiť potraviny. A vláda už k tomu smeruje. Mám právo fungovať každý deň rovnako a nemajú ma čo obmedzovať hlúposťami ako sviatky.
Ty zrazu pravidelne chodíš do práce a máš peniaze na každodenné nákupy? To skutočne neprežiješ jeden deň zatvorené obchody?
@stellarstar prečo by som mal? Mám právo si kúpiť potraviny. A vláda už k tomu smeruje. Mám právo fungovať každý deň rovnako a nemajú ma čo obmedzovať hlúposťami ako sviatky.
@unbeholfen áno to máš, v deň keď sú otvorené potraviny. Každý normálne zmýšlajúci človek vie vopred nakúpiť ak ide pár dní sviatkov
Ty zrazu pravidelne chodíš do práce a máš peniaze na každodenné nákupy? To skutočne neprežiješ jeden deň zatvorené obchody?
@abbey1 nie, mám právo 365 dní v roku mať rovnaké dni. Niesme v totalite aby nás obmedzovali.
@unbeholfen chod so riti, na novy rok tu splietas nezmysli. Pre jednu horcicu sa snazit byt zaujimavy.
@unbeholfen chod so riti, na novy rok tu splietas nezmysli. Pre jednu horcicu sa snazit byt zaujimavy.
@anonym_f70b14 ja si len chcem dať k párkom horčicu. Mám právo si ju kúpiť.
@abbey1 nie, mám právo 365 dní v roku mať rovnaké dni. Niesme v totalite aby nás obmedzovali.
@unbeholfen Pevné verím, že pracuješ 365 dní v roku
@unbeholfen áno to máš, v deň keď sú otvorené potraviny. Každý normálne zmýšlajúci človek vie vopred nakúpiť ak ide pár dní sviatkov
@stellarstar každý normálne zmýšľajúci...ako píšeš, ale tu to chýba. Aby si 1 podivín mohol nakupovať 365 dní v roku, čo tam po ostatných, hlavne že ON môže, čo poriadne ani do roboty nechodí
@unbeholfen Máš právo používať rozum a mat horčicu doma v zásobe.
@unbeholfen si otvor nejaký kamrlik a predavaj tam pre podobných ako ty 365 dní v roku.
Zabiješ dve muchy jednou ranou, budeš mať furt robotu,aj horčicu,není zač
@unbeholfen chováš sa jak dieťa 🤦♀️
@unbeholfen predstav si ze mas smolu, a kupis si velke hovno. A tak ti treba 😆
@unbeholfen a ludia maju pravo na oddych a cas pre seba a rodinu

@unbeholfen ty sa staraj a postaraj o seba. Nájdi si riadne platenú prácu a nauč sa zarábať s peniazmi aj s tvojím životom chlapče