icon

Čo je dnes zaručene otvorené?

unbeholfen
Dnes o 12:20

Problém je že pri večierke ktorá normálne nahrádzala zatvorené potraviny, ukazuje že otvorené ale je tam aj poznámka že otváracia doba môže byť iná kôli sviatku a kontakt tam nieje. Tak aby som sa neobliekal zbytočne a nešiel. Čo môže byť dnes na 100% otvorené s potravinami?

unbeholfen
autor
Dnes o 13:40
@stellarstar

@unbeholfen ty sa staraj a postaraj o seba. Nájdi si riadne platenú prácu a nauč sa zarábať s peniazmi aj s tvojím životom chlapče

@stellarstar bez tých sviatkov by to šlo ovela lepšie…

stellarstar
Dnes o 13:41
@unbeholfen

@unbeholfen nie nebolo, to že ty sa s tým nevieš popasovať je jedine tvoj problém a musíš sa naučiť s tým zaobchádzať

bielasovicka
Dnes o 13:42
@unbeholfen

@unbeholfen možno pre teba by to bolo lepšie, ale nie pre ostatných

unbeholfen
autor
Dnes o 13:45

Pre akých ostatných? Kopec ludí má komplikácie sa dostať do práce lebo spoje chodia v inom režime. To je načo dobré? Na pumpách stoja rady a sú preťažené lebo tam nakupujú. To je na čo dobré? V rakúsku už billa otvorila pobočky na pumpách aby aj cez sviatky bolo kde nakúpiť a úspešne to funguje.

bielasovicka
Dnes o 13:46
@unbeholfen

Pre akých ostatných? Kopec ludí má komplikácie sa dostať do práce lebo spoje chodia v inom režime. To je načo dobré? Na pumpách stoja rady a sú preťažené lebo tam nakupujú. To je na čo dobré? V rakúsku už billa otvorila pobočky na pumpách aby aj cez sviatky bolo kde nakúpiť a úspešne to funguje.

@unbeholfen treba chodiť autom, a nemusíš čakať na spoje

stellarstar
Dnes o 13:47
@unbeholfen

@unbeholfen v rakúsku všade na pumpách boli obchody to čo trepeš?

unbeholfen
autor
Dnes o 13:47

To je terorizovanie obyvatelstva. Fico s tým s spraví porádky. Len nech ich pekne ruší. Plne súhlasím.

anonym_b6ea7e
Dnes o 13:48
@unbeholfen

@unbeholfen by som ta poslala robit do nepretrzitej prevadzky na 4 smeny. By si nemal cas tu splietat taketo kk..tiny. Ludia, co robia cely rok, potrebuju oddych aj okrem dovolenky.

stellarstar
Dnes o 13:50
@unbeholfen

To je terorizovanie obyvatelstva. Fico s tým s spraví porádky. Len nech ich pekne ruší. Plne súhlasím.

@unbeholfen ty nie si celkom ok že? 😁🙈

januska12323
Dnes o 13:53

A práve toto tvoje myslenie je dôvodom, že žiješ ako žiješ. Iný chlap by si dal kečup alebo nič a bol by spokojný. Ty nie, ty budeš radšej behať po celom meste len aby si nič nezohnal.

anonym_2ce435
Dnes o 13:55
@unbeholfen

@lentakyterapeut len tentoraz mi chýba horčica.

@unbeholfen hej,pre tvoju drbnutu horčicu zrušme všetky sviatky, normálne si ma nasral,tebe to je jedno, keď máš z 365 dní v roku 365 dní voľna

unbeholfen
autor
Dnes o 13:55
@pe_mi

Metro? Ale neviem, tipujem

@pe_mi tam treba mať súkromnicku kartu ako kedysi alebo to už neplatí?

unbeholfen
autor
Dnes o 13:56
@anonym_b6ea7e

@unbeholfen by som ta poslala robit do nepretrzitej prevadzky na 4 smeny. By si nemal cas tu splietat taketo kk..tiny. Ludia, co robia cely rok, potrebuju oddych aj okrem dovolenky.

@anonym_b6ea7e práveže plno ludí robí tak.

januarova
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
autor
Dnes o 13:57
@januska12323

A práve toto tvoje myslenie je dôvodom, že žiješ ako žiješ. Iný chlap by si dal kečup alebo nič a bol by spokojný. Ty nie, ty budeš radšej behať po celom meste len aby si nič nezohnal.

@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.

unbeholfen
autor
Dnes o 13:58
@anonym_2ce435

@unbeholfen hej,pre tvoju drbnutu horčicu zrušme všetky sviatky, normálne si ma nasral,tebe to je jedno, keď máš z 365 dní v roku 365 dní voľna

@anonym_2ce435 však ty vláda robí. My na to nemáme vplyv. Ale konečne robia aj niečo čo sa mi zíde.

stellarstar
Dnes o 13:58
@unbeholfen

@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.

@unbeholfen pane bože daj facku 🤦‍♀️ chlapče ty si fakt 🙈 stratený nekonečný príbeh

unbeholfen
autor
Dnes o 13:59
@stellarstar

@unbeholfen pane bože daj facku 🤦‍♀️ chlapče ty si fakt 🙈 stratený nekonečný príbeh

@stellarstar prečo by som mal? Mám právo si kúpiť potraviny. A vláda už k tomu smeruje. Mám právo fungovať každý deň rovnako a nemajú ma čo obmedzovať hlúposťami ako sviatky.

abbey1
Dnes o 13:59

Ty zrazu pravidelne chodíš do práce a máš peniaze na každodenné nákupy? To skutočne neprežiješ jeden deň zatvorené obchody?

stellarstar
Dnes o 14:00
@unbeholfen

@stellarstar prečo by som mal? Mám právo si kúpiť potraviny. A vláda už k tomu smeruje. Mám právo fungovať každý deň rovnako a nemajú ma čo obmedzovať hlúposťami ako sviatky.

@unbeholfen áno to máš, v deň keď sú otvorené potraviny. Každý normálne zmýšlajúci človek vie vopred nakúpiť ak ide pár dní sviatkov

unbeholfen
autor
Dnes o 14:00
@abbey1

Ty zrazu pravidelne chodíš do práce a máš peniaze na každodenné nákupy? To skutočne neprežiješ jeden deň zatvorené obchody?

@abbey1 nie, mám právo 365 dní v roku mať rovnaké dni. Niesme v totalite aby nás obmedzovali.

anonym_f70b14
Dnes o 14:01
@unbeholfen

@unbeholfen chod so riti, na novy rok tu splietas nezmysli. Pre jednu horcicu sa snazit byt zaujimavy.

unbeholfen
autor
Dnes o 14:01
@anonym_f70b14

@unbeholfen chod so riti, na novy rok tu splietas nezmysli. Pre jednu horcicu sa snazit byt zaujimavy.

@anonym_f70b14 ja si len chcem dať k párkom horčicu. Mám právo si ju kúpiť.

abbey1
Dnes o 14:02
@unbeholfen

@abbey1 nie, mám právo 365 dní v roku mať rovnaké dni. Niesme v totalite aby nás obmedzovali.

@unbeholfen Pevné verím, že pracuješ 365 dní v roku

huxy
Dnes o 14:03
@stellarstar

@unbeholfen áno to máš, v deň keď sú otvorené potraviny. Každý normálne zmýšlajúci človek vie vopred nakúpiť ak ide pár dní sviatkov

@stellarstar každý normálne zmýšľajúci...ako píšeš, ale tu to chýba. Aby si 1 podivín mohol nakupovať 365 dní v roku, čo tam po ostatných, hlavne že ON môže, čo poriadne ani do roboty nechodí

abbey1
@unbeholfen

@unbeholfen Máš právo používať rozum a mat horčicu doma v zásobe.

anonym_2ce435
@unbeholfen

@unbeholfen si otvor nejaký kamrlik a predavaj tam pre podobných ako ty 365 dní v roku.
Zabiješ dve muchy jednou ranou, budeš mať furt robotu,aj horčicu,není zač

stellarstar
Dnes o 14:06
@unbeholfen

@unbeholfen chováš sa jak dieťa 🤦‍♀️

anonym_f70b14
Dnes o 14:07
@unbeholfen

@unbeholfen predstav si ze mas smolu, a kupis si velke hovno. A tak ti treba 😆

anonym_a33349
Dnes o 14:08
@unbeholfen

@unbeholfen a ludia maju pravo na oddych a cas pre seba a rodinu