icon

Čo je dnes zaručene otvorené?

unbeholfen
1. jan 2026

Problém je že pri večierke ktorá normálne nahrádzala zatvorené potraviny, ukazuje že otvorené ale je tam aj poznámka že otváracia doba môže byť iná kôli sviatku a kontakt tam nieje. Tak aby som sa neobliekal zbytočne a nešiel. Čo môže byť dnes na 100% otvorené s potravinami?

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@stellarstar

@unbeholfen ty sa staraj a postaraj o seba. Nájdi si riadne platenú prácu a nauč sa zarábať s peniazmi aj s tvojím životom chlapče

@stellarstar bez tých sviatkov by to šlo ovela lepšie…

stellarstar
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen nie nebolo, to že ty sa s tým nevieš popasovať je jedine tvoj problém a musíš sa naučiť s tým zaobchádzať

bielasovicka
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen možno pre teba by to bolo lepšie, ale nie pre ostatných

unbeholfen
autor
1. jan 2026

Pre akých ostatných? Kopec ludí má komplikácie sa dostať do práce lebo spoje chodia v inom režime. To je načo dobré? Na pumpách stoja rady a sú preťažené lebo tam nakupujú. To je na čo dobré? V rakúsku už billa otvorila pobočky na pumpách aby aj cez sviatky bolo kde nakúpiť a úspešne to funguje.

bielasovicka
1. jan 2026
@unbeholfen

Pre akých ostatných? Kopec ludí má komplikácie sa dostať do práce lebo spoje chodia v inom režime. To je načo dobré? Na pumpách stoja rady a sú preťažené lebo tam nakupujú. To je na čo dobré? V rakúsku už billa otvorila pobočky na pumpách aby aj cez sviatky bolo kde nakúpiť a úspešne to funguje.

@unbeholfen treba chodiť autom, a nemusíš čakať na spoje

stellarstar
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen v rakúsku všade na pumpách boli obchody to čo trepeš?

unbeholfen
autor
1. jan 2026

To je terorizovanie obyvatelstva. Fico s tým s spraví porádky. Len nech ich pekne ruší. Plne súhlasím.

anonym_b6ea7e
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen by som ta poslala robit do nepretrzitej prevadzky na 4 smeny. By si nemal cas tu splietat taketo kk..tiny. Ludia, co robia cely rok, potrebuju oddych aj okrem dovolenky.

stellarstar
1. jan 2026
@unbeholfen

To je terorizovanie obyvatelstva. Fico s tým s spraví porádky. Len nech ich pekne ruší. Plne súhlasím.

@unbeholfen ty nie si celkom ok že? 😁🙈

januska12323
1. jan 2026

A práve toto tvoje myslenie je dôvodom, že žiješ ako žiješ. Iný chlap by si dal kečup alebo nič a bol by spokojný. Ty nie, ty budeš radšej behať po celom meste len aby si nič nezohnal.

anonym_2ce435
1. jan 2026
@unbeholfen

@lentakyterapeut len tentoraz mi chýba horčica.

@unbeholfen hej,pre tvoju drbnutu horčicu zrušme všetky sviatky, normálne si ma nasral,tebe to je jedno, keď máš z 365 dní v roku 365 dní voľna

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@pe_mi

Metro? Ale neviem, tipujem

@pe_mi tam treba mať súkromnicku kartu ako kedysi alebo to už neplatí?

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@anonym_b6ea7e

@unbeholfen by som ta poslala robit do nepretrzitej prevadzky na 4 smeny. By si nemal cas tu splietat taketo kk..tiny. Ludia, co robia cely rok, potrebuju oddych aj okrem dovolenky.

@anonym_b6ea7e práveže plno ludí robí tak.

januarova
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
autor
1. jan 2026
@januska12323

A práve toto tvoje myslenie je dôvodom, že žiješ ako žiješ. Iný chlap by si dal kečup alebo nič a bol by spokojný. Ty nie, ty budeš radšej behať po celom meste len aby si nič nezohnal.

@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@anonym_2ce435

@unbeholfen hej,pre tvoju drbnutu horčicu zrušme všetky sviatky, normálne si ma nasral,tebe to je jedno, keď máš z 365 dní v roku 365 dní voľna

@anonym_2ce435 však ty vláda robí. My na to nemáme vplyv. Ale konečne robia aj niečo čo sa mi zíde.

stellarstar
1. jan 2026
@unbeholfen

@januska12323 ale čo to mám jesť na sucho? Keď som zvyknutý to jesť s horčicou.

@unbeholfen pane bože daj facku 🤦‍♀️ chlapče ty si fakt 🙈 stratený nekonečný príbeh

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@stellarstar

@unbeholfen pane bože daj facku 🤦‍♀️ chlapče ty si fakt 🙈 stratený nekonečný príbeh

@stellarstar prečo by som mal? Mám právo si kúpiť potraviny. A vláda už k tomu smeruje. Mám právo fungovať každý deň rovnako a nemajú ma čo obmedzovať hlúposťami ako sviatky.

abbey1
1. jan 2026

Ty zrazu pravidelne chodíš do práce a máš peniaze na každodenné nákupy? To skutočne neprežiješ jeden deň zatvorené obchody?

stellarstar
1. jan 2026
@unbeholfen

@stellarstar prečo by som mal? Mám právo si kúpiť potraviny. A vláda už k tomu smeruje. Mám právo fungovať každý deň rovnako a nemajú ma čo obmedzovať hlúposťami ako sviatky.

@unbeholfen áno to máš, v deň keď sú otvorené potraviny. Každý normálne zmýšlajúci človek vie vopred nakúpiť ak ide pár dní sviatkov

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@abbey1

Ty zrazu pravidelne chodíš do práce a máš peniaze na každodenné nákupy? To skutočne neprežiješ jeden deň zatvorené obchody?

@abbey1 nie, mám právo 365 dní v roku mať rovnaké dni. Niesme v totalite aby nás obmedzovali.

anonym_f70b14
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen chod so riti, na novy rok tu splietas nezmysli. Pre jednu horcicu sa snazit byt zaujimavy.

unbeholfen
autor
1. jan 2026
@anonym_f70b14

@unbeholfen chod so riti, na novy rok tu splietas nezmysli. Pre jednu horcicu sa snazit byt zaujimavy.

@anonym_f70b14 ja si len chcem dať k párkom horčicu. Mám právo si ju kúpiť.

abbey1
1. jan 2026
@unbeholfen

@abbey1 nie, mám právo 365 dní v roku mať rovnaké dni. Niesme v totalite aby nás obmedzovali.

@unbeholfen Pevné verím, že pracuješ 365 dní v roku

huxy
1. jan 2026
@stellarstar

@unbeholfen áno to máš, v deň keď sú otvorené potraviny. Každý normálne zmýšlajúci človek vie vopred nakúpiť ak ide pár dní sviatkov

@stellarstar každý normálne zmýšľajúci...ako píšeš, ale tu to chýba. Aby si 1 podivín mohol nakupovať 365 dní v roku, čo tam po ostatných, hlavne že ON môže, čo poriadne ani do roboty nechodí

abbey1
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen Máš právo používať rozum a mat horčicu doma v zásobe.

anonym_2ce435
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen si otvor nejaký kamrlik a predavaj tam pre podobných ako ty 365 dní v roku.
Zabiješ dve muchy jednou ranou, budeš mať furt robotu,aj horčicu,není zač

stellarstar
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen chováš sa jak dieťa 🤦‍♀️

anonym_f70b14
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen predstav si ze mas smolu, a kupis si velke hovno. A tak ti treba 😆

anonym_a33349
1. jan 2026
@unbeholfen

@unbeholfen a ludia maju pravo na oddych a cas pre seba a rodinu