Čo je dnes zaručene otvorené?
Problém je že pri večierke ktorá normálne nahrádzala zatvorené potraviny, ukazuje že otvorené ale je tam aj poznámka že otváracia doba môže byť iná kôli sviatku a kontakt tam nieje. Tak aby som sa neobliekal zbytočne a nešiel. Čo môže byť dnes na 100% otvorené s potravinami?
Moja odpoved ti asi nepomôže, ale veď vieš, že 1.1. je sviatok, že takmer všetko je zatvorené. Čo dnes potrebuješ kupovať?
Pozerám, že máš 44 rokov, nie si začínajúca gazdinka
Co ti chyba, ze nevydrzis do zajtra? Hrozi ti smrt hladom? Ked ano, tak sa prejdi na najblizsiu pumpu.
Metro? Ale neviem, tipujem
@unbeholfen len sa prejdi, pohyb ti prospeje
@unbeholfen nikam nechoď, jedlo máš určite doma
do zajtra vydržíš. Napi sa vody, to ti pomôže - nebudeš cítiť hlad.
Pumpyyyyy su vzdyyyyy bagety parky slane sladke alkohol dost aby si neumrel
Na 100%jedine pumpy sú otvorené.Alebo ešte nejaké automaty s drobnými sladkosťami na staniciach.
@unbeholfen dobrý nápad, čerstvý vzduch a prechádzka ti prospeje. Myslím, že dnes len benzínky sú otvorené.
Ak ti chýba jedlo, v pohode príd k nám, naješ sa a ešte ti aj zabalím na cestu.
To si ľudia fakt nevedia urobiť nákup na pár dní? Si dospelý muž a toto sa pýtaš? 🙈
Veď je sviatok a všetko zatvorené teda obchody
Otvorene srdce je celkom postacujuce v dnesnej dobe, myslim ze potom sa uz nestratis.
To si ľudia fakt nevedia urobiť nákup na pár dní? Si dospelý muž a toto sa pýtaš? 🙈
Veď je sviatok a všetko zatvorené teda obchody
@majlo1234
@anonym_e43e96
@viestta
@pe_mi
@jaskolka
@anonym_ab0a9d
@sailes
@stellarstar Ľudia, veď to je ten trkvas unbeholfen. Tomu ani radiť nemusíte, lebo on by potreboval prevádzku, kde aj fľaše vykupujú, aby mohol odovzdať nazbierané fľaše, dostať 3 e a kúpiť si 5 rožkov s parízerom.
A pre anonym_e43e96 - on nie je gazdiná. On je polobezdďák ktorý si nevie udržať robotu a všetko prežerie.
@unbeholfen co potrebuješ kúpiť?
Ak ti chýba jedlo, v pohode príd k nám, naješ sa a ešte ti aj zabalím na cestu.
@sailes Toto ani nepíš, lebo v sobotu ho tam máš u seba.
Ale ak si charita, tak si ho zavolaj.
Co ti chyba, ze nevydrzis do zajtra? Hrozi ti smrt hladom? Ked ano, tak sa prejdi na najblizsiu pumpu.
@viestta spravil som si párky a som zvyknutý jedť ich s horčicou. Najazdil som 8km a nezohnal som.
Moja odpoved ti asi nepomôže, ale veď vieš, že 1.1. je sviatok, že takmer všetko je zatvorené. Čo dnes potrebuješ kupovať?
Pozerám, že máš 44 rokov, nie si začínajúca gazdinka
@anonym_e43e96 dúfam že Fico zruší tie štátne sviatky čím skôr. Mohol by aj všetky. Lebo mi už s tým idú na nervy.
@lentakyterapeut a aj kondómy, ale neviem, či práve to bude potrebovať.
@lentakyterapeut len tentoraz mi chýba horčica.
@anonym_e43e96 dúfam že Fico zruší tie štátne sviatky čím skôr. Mohol by aj všetky. Lebo mi už s tým idú na nervy.
@unbeholfen Ty máš štátny sviatok zakaždým, keď nájdeš viac, ako 20 fliaš a dostaneš za ne 3 €.
Tak pracujúcim ľuďom nezáviď tých pár dní sviatkov.
@unbeholfen Zasa tu trollujes? A bol si už v kostole? Dnes je prikázaný sviatok.
@unbeholfen Ty máš štátny sviatok zakaždým, keď nájdeš viac, ako 20 fliaš a dostaneš za ne 3 €.
Tak pracujúcim ľuďom nezáviď tých pár dní sviatkov.
@anonym_559f57 nezávidím im sviatky a tie príplatky čo za ne majú, ale to ma štve že sú zavreté obchody a spoje chodia horšie…
@bielasovicka horčicu.
@unbeholfen možno ti susedia požičajú. Alebo aj dajú.
@lentakyterapeut len tentoraz mi chýba horčica.
@unbeholfen na pumpe predavaju hotdogy. Daj tie tvoje smutne oci utrapene a prefa ti aj to
@unbeholfen nie to nie je Ficov problém ale tvoj že si nevieš riadne nakúpiť všetko čo potrebuješ na dni keď sú sviatky a obchody sú zatvorené . Je to len a len tvoja chyba nie nejakého politika
@bielasovicka horčicu.
@unbeholfen no vidíš. Keby si si spravil rezne, a nie parky, tak by si nepotreboval horčicu😄
@unbeholfen nie to nie je Ficov problém ale tvoj že si nevieš riadne nakúpiť všetko čo potrebuješ na dni keď sú sviatky a obchody sú zatvorené . Je to len a len tvoja chyba nie nejakého politika
@stellarstar ale bola reč o tom že ich budú rušiť. Vraj aj štát ušetrí, aj zamestnávatelia ušetria že nemusia dávat dvojnásobný plat na ten deň. Ja sa tomu iba teším, lebo aj obchody budú otvorené, a nebudem musieť riešiť ako sa dostanem do práce lebo spoje majú sviatočný režim. Však to len komplikuje život. Už ich dávno mali zrušiť. To je dvojaký meter a to je nespravodlivé.
@stellarstar ale bola reč o tom že ich budú rušiť. Vraj aj štát ušetrí, aj zamestnávatelia ušetria že nemusia dávat dvojnásobný plat na ten deň. Ja sa tomu iba teším, lebo aj obchody budú otvorené, a nebudem musieť riešiť ako sa dostanem do práce lebo spoje majú sviatočný režim. Však to len komplikuje život. Už ich dávno mali zrušiť. To je dvojaký meter a to je nespravodlivé.
@unbeholfen ty sa staraj a postaraj o seba. Nájdi si riadne platenú prácu a nauč sa zarábať s peniazmi aj s tvojím životom chlapče

Pumpa