Pomoc pri príprave oslavy pre syna so zdravotným postihnutím
Ahojte, mamičky.Píšem vám s prosbou o pomoc čo mi nie je úplne prirodzené ale robím to pre svojho syna. O pár dní bude mať narodeniny. Je to veľký bojovník so zdravotným postihnutím ktorý má svoj svet.Naša finančná situácia je momentálne veľmi zlá keďže rehabilitácie a starostlivosť o neho nás finančne úplne vyčerpávajú. Napriek tomu by som mu chcela pripraviť aspoň malú oslavu aby cítil, že je to jeho výnimočný deň.Chcela by som vás poprosiť ak by ste mali doma nazvyš a mohli by ste nám podarovať narodeninové dekorácie (balóny, girlandy, čokoľvek farebné),párty riad a nejaké sladkosti a slné pochutiny.Budem vďačná za akúkoľvek drobnosť ktorá by nám pomohla vyskladať mu pekný narodeninový deň a vyčariť úsmev na tvári.Ďakujem za vašu ľudskosť a pochopenie. Pre mňa je to veľká pomoc a pre neho deň, na ktorý bude rád spomínať.
A samozrejme nemáš žiadnu rodinu ktorá by ti pomohla 🙄
prepac ale pises ze ma svoj svet, je autista? ci ake ma postihnutie? bude vobec vnimat oslavu? ci je to len tvoja tuzba mat aku oslavu a kolko vlastne ludi na nu potrebujete? ked zhanas okrem vyzdoby aj jedlo?! ak na nieco nemam tak si to zariadim tak aby dieta malo radost aj z toho mala co mu dam. tiez mam deti s postihnutim a vzdy som sla len do vysky svojich moznosti
Vek dietata?
v tedi kupis za 10e kopec dekoracii na malu oslavu, balony a sady balonov idu okolo 2e
@anonym_487eb5 15 rokov
@maminuska33 ja ti mozem poslat ale az o tyzden.....uz to bude asi neskoro. Mam zopar dekoracii, ktore by si vedela pouzit na oslavu....pripadne aj ine veci...ak potesia
@maminuska33 ja ti mozem poslat ale az o tyzden.....uz to bude asi neskoro. Mam zopar dekoracii, ktore by si vedela pouzit na oslavu....pripadne aj ine veci...ak potesia
@anonym_987eb0 veľmi tým potešíte hlavne syna🙏Oslavu by som mu chcela ku koncu aprila
@anonym_987eb0 veľmi tým potešíte hlavne syna🙏Oslavu by som mu chcela ku koncu aprila
@maminuska33 ok, tak to stihne.....akp vam to poslem...cez packetu? Ma 15 rokov...pouzite lego ale ako nove by ho potesilo?
Autorka to naozaj nemas par eur na balony a party riad? Zaloz si zbierku na donio. Schvalia ti to urcite. Skus im napisat pribeh, aby to cim viac ludi oslovilo. A aj ten reproduktor pre syna do zbierky napis.
@maminuska33 ok, tak to stihne.....akp vam to poslem...cez packetu? Ma 15 rokov...pouzite lego ale ako nove by ho potesilo?
@anonym_987eb0 určite by potešilo a veľmi
@anonym_987eb0 určite by potešilo a veľmi
@maminuska33 mne je čudné ze robíš oslavu, to znamená ze pozveš rodinu, známych, tak ich prečo nepoprosis aby ti pomohli s prípravou?
@maminuska33 mne je čudné ze robíš oslavu, to znamená ze pozveš rodinu, známych, tak ich prečo nepoprosis aby ti pomohli s prípravou?
@anonym_060250 chcem urobiť oslavu narodenín syna kde bude mať len svojich súrodencov

Mesto?