Pôrodnica Galanta verzus Trnava
Ahojte prosila by som o vaše skúsenosti pretože sa neviem rozhodnúť 🙈
ja som isla radsej do Trnavy. lekari super, personal na 600n uz menej,ale lepsie jak Galanta
@pamelalea
@zemiakova_placka
Môžem sa opýtať prečo nie Galanta?
Plánujem tu rodiť v GA a rada by som počula skúsenosti.
Ďakujem 🙂
@cubos ja osobnu skusenost nemam ale kamosky co tu rodili mi hovorili velmi jemne povedane nepekne zazitky. nejdem sa rozpisovat,ale radsej som si vybrala vacsiu nemocnicu a konkretneho porodnika
Plánujem rodiť v Galante - potom podám hlásenie. Pravidelné predporodné kontroly síce trvajú 3-4hod, ale zatiaľ nemám čo iné vytknúť.
Ja som rodila v Galante síce 6 rokov dozadu a nemôžem sa sťažovať jedine že laktačná došla az keď som mala rozbehnuté dojčenie ....do TT som nechcel aist tam bolo strašné veľa káuz ohľadom úmrtia pri pôrode
Rodila som v galante v 2020. Nemozem sa stazovat na lekarov. Ti boli dobri. 600N o nicom. Rano sa ma lekarka a aj sestricka pytali,ze kde mam dieta ( rodila som o 3:55) 🤦♀️.Kojenie prebehlo tak,ze no dnes nebudeme kojit,lebo mala spi 🤦♀️🤷♀️. Kazda sestricka mi inac radila kojit, sestricky vyfajcovali na balkone a tahalo to dnu, slabe vybavenie - postielky na zltacku nemaju, odsavacky, nedostatocne oblecenie pre deti (nemusela som priniest). Teraz neviem ako to je, ale Aspon vtedy chybal lekar co picha epiduralku. Cize,ked rodite v noci ju nedostanete.
Druhe rodim v maji,ale chystam sa do ba. Urcite nie galanta. Ale 100ludi 100chuti. Poznam baby co si ju vychvaluju.
A nad Nitrou ste nerozmýšľali ? Trnava alebo Galanta záleží od lekára ktorý bude mať práve službu. Niekto vie čo robí, iný žiaľ nie. Ak natrafíte na neznalého doktora je žil jedno kde ste.
S Ga som mala zlú skusenost. Vtedy som si povedala,ze idem do Trnavy. Oba porody v TT. Lekari a sestricky ok. Pri porode som mala velmi dobrých lekarov aj sestricky.
Ahoj, ja som rodila v 9/2022 v Trnave..prístup úžasný, celý pôrod napriek komplikáciám bol úžasný.. pomáhalo mi hádam 7 ľudí 🤣 malý sa zasekol, odznievali ozvy, ja už na pokraji síl, ale fakt podpora a pomoc asistentiek a rýchli zásah pána doktora bol úžasný.. museli ma síce nastrihnut, ale predišli tomu,a by malého ťahali zvonom (bala som sa toho velmi)..Starostlivosť o bábätko za mňa tiež dobra..malý bol viac jak týždne na JISKE, sestričky aj dr. úžasné..sestronedelie tiež super, ozaj sa tam každú chvíľu niekto zaujímal jak o nás ako pacientky tak aj o bábätka.. a to som rodila asi v najväčšej špičke, lebo každu noc pribúdalo 5-6 babatiek a oddelenie bolo doslova preplnene..ja určite ďalšie mimi v Trnave 🙏 😊 ak chceš vedieť niečo konkrétne, kľudne napíš
Galanta určite nie. Keď schytaš niekoho kto si robí atestáciu tak koniec. Predomnou rodila známa a s vakuovou pumpou alebo ako sa to vola museli dávať von bábo nevedel co mal ten muž co si robil atestáciu robiť tak sa rozhodol pre toto a bábo malo natiahnutu hlavičku a musel za babom prísť neurológ po porode. Hned po nej som isla já a celú ma pokazil celá som sa dotrhala ako z vonka tak aj zvnutra a nastrihol ma az potom, jak ma zadíval tak každý druhý sítích sa mu roztrhol a ešte to aj zlé zašil po trištvrte hodine zasivanie skončilo a dačo nato sa mi objavil hematom z ktorého striekala krv a o hodinu na operačnú sálu normálně má po 4 dňoch z nemocnici prepustili nevedela som ani chodiť ani stat ani sedieť ani nič a co som bola doma tak sa mi tie švi roztrhal a o mesiac ďalšia operacia

Za mna hocijaká ina nemocnica ako Galanta