icon

Pôrodnica Galanta verzus Trnava

15. feb 2023

Ahojte prosila by som o vaše skúsenosti pretože sa neviem rozhodnúť 🙈

pamelalea
19. feb 2023

Za mna hocijaká ina nemocnica ako Galanta

zemiakova_placka
19. feb 2023

ja som isla radsej do Trnavy. lekari super, personal na 600n uz menej,ale lepsie jak Galanta

cubos
19. feb 2023

@pamelalea
@zemiakova_placka
Môžem sa opýtať prečo nie Galanta?
Plánujem tu rodiť v GA a rada by som počula skúsenosti.
Ďakujem 🙂

zemiakova_placka
20. feb 2023

@cubos ja osobnu skusenost nemam ale kamosky co tu rodili mi hovorili velmi jemne povedane nepekne zazitky. nejdem sa rozpisovat,ale radsej som si vybrala vacsiu nemocnicu a konkretneho porodnika

hilaris
20. feb 2023

Plánujem rodiť v Galante - potom podám hlásenie. Pravidelné predporodné kontroly síce trvajú 3-4hod, ale zatiaľ nemám čo iné vytknúť.

pamelalea
20. feb 2023

@cubos rodila som tam a skoro aj zomrela vďaka nedbanlivosti. Nechali ma odpadávať nic so mnou nerobili len čakali ani nepozerali či mala ma odozvy proste des.. rok 2020

bucko555
20. feb 2023

Ja som rodila v Galante síce 6 rokov dozadu a nemôžem sa sťažovať jedine že laktačná došla az keď som mala rozbehnuté dojčenie ....do TT som nechcel aist tam bolo strašné veľa káuz ohľadom úmrtia pri pôrode

mahtobka
20. feb 2023

Rodila som v galante v 2020. Nemozem sa stazovat na lekarov. Ti boli dobri. 600N o nicom. Rano sa ma lekarka a aj sestricka pytali,ze kde mam dieta ( rodila som o 3:55) 🤦‍♀️.Kojenie prebehlo tak,ze no dnes nebudeme kojit,lebo mala spi 🤦‍♀️🤷‍♀️. Kazda sestricka mi inac radila kojit, sestricky vyfajcovali na balkone a tahalo to dnu, slabe vybavenie - postielky na zltacku nemaju, odsavacky, nedostatocne oblecenie pre deti (nemusela som priniest). Teraz neviem ako to je, ale Aspon vtedy chybal lekar co picha epiduralku. Cize,ked rodite v noci ju nedostanete.
Druhe rodim v maji,ale chystam sa do ba. Urcite nie galanta. Ale 100ludi 100chuti. Poznam baby co si ju vychvaluju.

pamelalea
21. feb 2023

@mahtobka Tiež by som išla urcite do BA

evelin89
22. feb 2023

A nad Nitrou ste nerozmýšľali ? Trnava alebo Galanta záleží od lekára ktorý bude mať práve službu. Niekto vie čo robí, iný žiaľ nie. Ak natrafíte na neznalého doktora je žil jedno kde ste.

optame
22. feb 2023

S Ga som mala zlú skusenost. Vtedy som si povedala,ze idem do Trnavy. Oba porody v TT. Lekari a sestricky ok. Pri porode som mala velmi dobrých lekarov aj sestricky.

monicatko20
23. feb 2023

Ahoj, ja som rodila v 9/2022 v Trnave..prístup úžasný, celý pôrod napriek komplikáciám bol úžasný.. pomáhalo mi hádam 7 ľudí 🤣 malý sa zasekol, odznievali ozvy, ja už na pokraji síl, ale fakt podpora a pomoc asistentiek a rýchli zásah pána doktora bol úžasný.. museli ma síce nastrihnut, ale predišli tomu,a by malého ťahali zvonom (bala som sa toho velmi)..Starostlivosť o bábätko za mňa tiež dobra..malý bol viac jak týždne na JISKE, sestričky aj dr. úžasné..sestronedelie tiež super, ozaj sa tam každú chvíľu niekto zaujímal jak o nás ako pacientky tak aj o bábätka.. a to som rodila asi v najväčšej špičke, lebo každu noc pribúdalo 5-6 babatiek a oddelenie bolo doslova preplnene..ja určite ďalšie mimi v Trnave 🙏 😊 ak chceš vedieť niečo konkrétne, kľudne napíš

2006_1211
3. jún 2023

Galanta určite nie. Keď schytaš niekoho kto si robí atestáciu tak koniec. Predomnou rodila známa a s vakuovou pumpou alebo ako sa to vola museli dávať von bábo nevedel co mal ten muž co si robil atestáciu robiť tak sa rozhodol pre toto a bábo malo natiahnutu hlavičku a musel za babom prísť neurológ po porode. Hned po nej som isla já a celú ma pokazil celá som sa dotrhala ako z vonka tak aj zvnutra a nastrihol ma az potom, jak ma zadíval tak každý druhý sítích sa mu roztrhol a ešte to aj zlé zašil po trištvrte hodine zasivanie skončilo a dačo nato sa mi objavil hematom z ktorého striekala krv a o hodinu na operačnú sálu normálně má po 4 dňoch z nemocnici prepustili nevedela som ani chodiť ani stat ani sedieť ani nič a co som bola doma tak sa mi tie švi roztrhal a o mesiac ďalšia operacia