icon

Porovnanie gymnázií Galanta a Šaľa. Ktoré je lepšie?

kicki
30. apr 2025

Ahojte, je tu niekto, kto by mi vedel porovnať tieto 2 školy. Zaujíma ma napr. V ktorej je lepšia príprava na medicínu. Na dní otvorených dverí v Galante presne vyčíslili percento úspešnosti prijatí na VŠ+ odbor. V Šali sme sa nedozvedeli. Keby sa ozvali nejakí absolventi z týchto škôl, bola by som rada. Ďakujem

darina77
30. apr 2025

@kicki dcéra chodila na gymnazium v galante a dostala sa na medicinu, aj všetkých jej spoluziakov ktorí sa medicinu hlasili prijali

andrejkaa26
30. apr 2025

podla mna to nieje ani tak o tom ako ta pripravi samotne gymnazium ako o tom ako silno to bude chcet sa tam dostat tvoje dieta a samozrejme ako kvalitne sa na tie prijimacky pripravi v poslednom rocniku na gym. resp. kolko casu tej priprave bude obetovat vratane pripadneho doucovania.
podla mna sa tieto dve gym nedaju moc porovnavat obe su podla mna na rovnakej velmi priemernej urovni, tusim podla poslednych hodnoteni strednych skol Salske gym. vyslo na vyssej priecke. ono ak mas naozaj velmi sikovne dieta a vie uz teraz akym smerom sa bude uberat po strednej zvazila by som skusit kvalitnejsi gym. mozno nitra, tt, ba

andrejkaa26
30. apr 2025

akurat som to este pozerala aby som nepisala blbosti, podla hodnotenia ineko je Salske na vyssej priecke

kalifka
30. apr 2025

@kicki syn študuje na odbornej škole v Šali a minulý rok veľa ich zobrali na VS. Syn teraz rieši prax v firmách, ako povie s ktorej školy je hneď ho chcú zobrať. Ale chce si vybrať on

betulinka1
30. apr 2025

@kicki Galanta ja super. Ja som tam chodila a vsetci sme isli na VS a aj sa dostali, aj skoncili. Dokonca VS pedagodicku skoncil jeden spoluziak, co mal 4-ky na gympli. To sme sa na stretavke smiali, ze ty rebel triedy a nakoniec ucitel. Maju aj bazen a to bolo super, lebo plavanie bolo v ramci telesnej a aj sa trénovalo na súťaže. Za mna velka vyhoda. Velka priestranná skola. Za mna super. Vela Šaľanov chodi zo Sa do Ga a veru aj vela učiteľských deti tam chodilo, tak asi to nieco hovori, preco ucitel zo Sa nedal dieta do Sa ale radsej nechal dieta dochádzať do Ga uz na 8. rocne gymnázium. Za mna ale plati, nejde o skolu ale o priebojnost dietata. Som mnou na Vs chodili aj z inych skol, neboli vsetci z gympla.