Vysadenie antikoncepcie po troch rokoch
Ahojte, je tu niekto kto vysadil po dlhej dobe( rokoch) antikoncepciu? A aké príznaky ste mali, mali ste to ťažké ženy? Ja až teraz zisťujem a ľutujem aké svinstvo som do seba 3 roky dávala.
nič, žiadne problémy po vysadení ..
cyklus nabehol ako mal .. nič zvlaštne sa nedialo
to je teraz nejaká modna vlna proti hak alebo ?
že ti tak nevadí svinstvo čo dychame zo vzduchu, čim dalej menej lesov máme, že ti nevadí že už máme plasty vo vode a v tele ...
Mohla si miesto toho brat ad, mala by si tri deti a bolo by ti to jedno. 🙂
Ak ta trapi, co si brala, to bolo treba citat predtym a nie 3 roky po. Hod za hlavu.
@sisimimi tak snaď si si nemyslela, že sú to lentilky.. mne po vysadení, každý mesiac meškala menštruácia, kazdý mesiac som chodila na vyvolanie, ale už ten 4 po vyvolávačke, prišiel, až za 11 mesiacov 🥰 teraz to moje krásne meškanie má 8 rokov ❤️❤️❤️ a milujem ho nadovšetko
Mohla si miesto toho brat ad, mala by si tri deti a bolo by ti to jedno. 🙂
Ak ta trapi, co si brala, to bolo treba citat predtym a nie 3 roky po. Hod za hlavu.
@anonym_d6d623 Dobre zabudla som že tu nebudú odpovede od dievčat (žien) v mojom veku ale od tiet a mamičiek pre ktoré už niet pomocí keďže svet vidia negatívne 🙂 pekný večer aj Vám
že ti tak nevadí svinstvo čo dychame zo vzduchu, čim dalej menej lesov máme, že ti nevadí že už máme plasty vo vode a v tele ...
@sara07 Ach Ach že som tu vôbec niečo písala ja som čakala slušne odpovede a nie útoky… logicky keď som pred tým mala všetko vporiadku a aj počas toho a po vysadení všetky úplne inak k zlému tak nebudem hlasať že to je úžasne keď mám z toho zmätok v tele, pýtala som sa ako to mali iné ženy a nie na takéto názory útočne
@sara07 To, čo dýcham zo vzduchu a mikroplasty, ktoré sa nachádzajú aj v semennikoch (a bude to tak u každého chlapa) bohužiaľ nevieme ovplyvniť. Ale snáď nebudem pchať do seba nejaké nebezpečné hormóny, ktoré môžu vážne poškodiť zdravie a dokonca spôsobiť neplodnosť. Chvalabohu si už teraz veľa žien uvedomuje nebezpečnosť HAK a odmietajú ju brať.
@sisimimi ja som vyskúšala 3 iné značky ale mne to strašné robilo zle. Najprv neskutočná bolesť hlavy taká že som skončila až v nemocnici. Potom som zase vyskúšala dalsie značky hlava má síce nebola ale ja som bola stále taká bez nálady a ani chuť na sex som nemalá. Tak som sa na to vyskúšala že asi to nebude najlepšie...
@sara07 Ach Ach že som tu vôbec niečo písala ja som čakala slušne odpovede a nie útoky… logicky keď som pred tým mala všetko vporiadku a aj počas toho a po vysadení všetky úplne inak k zlému tak nebudem hlasať že to je úžasne keď mám z toho zmätok v tele, pýtala som sa ako to mali iné ženy a nie na takéto názory útočne
@sisimimi koľko si po vysadení?
Tak ako si telo zvyká na antikoncepciu tak si zvyka aj na jej vyradenie a úprava hormónov môže trvať aj 6 mesiacov
A my tety s deťmi mame určite viac skúseností ako deti v tvojom veku takze aké odpovede čakáš?
Pridávam sa k tym ktore nemali žiadne problémy a tabletky som začala brať koli problémom po pôrode takže nie z roztopase ako ty dieťa nezrelé
@sisimimi ja som vysadila pred rokom a pol po takmer 7 rokoch 🙃 nemyslím si, že je to úplne svinstvo, ale áno - po vysadení akné (tvár - presne tá spodná časť tváre, kde sa vyskytuje hormonálne akné, a chrbát, na druhej strane, s týmto som mala problém aj pred užívaním), a vypadli mi 2/3 vlasov. To bol extrém, ale pekne mi rastú nové 🙏🏻 takže pre tieto dôvody si v budúcnosti antikoncepciu už asi nenasadím 😊
@beata_k meškala mi menštruacia 9 mesiacov prišli same bez vyvolania a teraz mam mám nepravidelnú menštruáciu ktorú som pred braním antiky nemala plus akné
@sisimimi užívala som štyri roky, po vysadení sa nič zvláštne nedialo. Prišla mš ako maly, neskôr som otehotnela ako som plánovala, mš aj potom pravidelná
@sisimimi V čom Ti príde HAK zlá ?
@sara07
@denisa_deniska
@anonym_3e24dc mne nedá sa neozvať, či ste tu poniektoré ozaj také naivné? Ak by HAK nebola škodlivá, tak by predsa pred sonom a mamografiou prsníka nebola v dotazníku otázka či ste niekedy užívali HAK? Nemyslíte?
@sara07
@denisa_deniska
@anonym_3e24dc mne nedá sa neozvať, či ste tu poniektoré ozaj také naivné? Ak by HAK nebola škodlivá, tak by predsa pred sonom a mamografiou prsníka nebola v dotazníku otázka či ste niekedy užívali HAK? Nemyslíte?
@anonym_53df08 žiadny dotazník pred sonom ani mamografiou som nevyplnala
nidky
aspon nezavadzaj ...
nepotrebuju vediet tento udaj .. nehovoriac že lekar ktorému nesieš vysledok sona alebo mamo predsa má tento udaj v karte
ja chápem že sa stale rodi menej deti , divim sa že vôbec do tejto doby niekto aj privedie dieta, mat 30 ta do toho nejde pri momentálnych cenách , zatažení danoveho a odvodového od štatu .. mat dieta je luxus a tento štát dokonca najnovšie trestá ludi čo maju dve prace a deti , a tie dve prace ma preto aby vedel lepšie SAM uživit dieta
@anonym_53df08 žiadny dotazník pred sonom ani mamografiou som nevyplnala
nidky
aspon nezavadzaj ...
nepotrebuju vediet tento udaj .. nehovoriac že lekar ktorému nesieš vysledok sona alebo mamo predsa má tento udaj v karte
ja chápem že sa stale rodi menej deti , divim sa že vôbec do tejto doby niekto aj privedie dieta, mat 30 ta do toho nejde pri momentálnych cenách , zatažení danoveho a odvodového od štatu .. mat dieta je luxus a tento štát dokonca najnovšie trestá ludi čo maju dve prace a deti , a tie dve prace ma preto aby vedel lepšie SAM uživit dieta
@sara07 nuž, ja som bola na sone tento rok, neviem kedy ty, pár rokov dozadu nebol, ale teraz už áno a okrem iného tam boli otázky typu mal niekto rakovinu v rodine? Kto? Rakovinu čoho? Zomrel na ňu?
A ak dovolíš, nikoho nezavádzam, to bolo len suché konštatovanie . . .
@sara07 nuž, ja som bola na sone tento rok, neviem kedy ty, pár rokov dozadu nebol, ale teraz už áno a okrem iného tam boli otázky typu mal niekto rakovinu v rodine? Kto? Rakovinu čoho? Zomrel na ňu?
A ak dovolíš, nikoho nezavádzam, to bolo len suché konštatovanie . . .
@anonym_53df08 bola som tento rok a odovzdala som vymenny listok , na ktory napisali z druhej strany vysledok
to si asi niekto z personalu potreboval urobit prieskum k diplomovke
reálne tieto udaje máš predsa v karte ..............
mimochodom viac mi vadí mäso zo zvierat čo su napichane rastovymi hormonmi , to je ovela väčšie svinstvo ale to nejak nikoho netrapi
skôr je momentálne kampan proti hak , pretože podobna negativne ladena tema je tu za tyžden už asi 4 .......................
pripadne kedže anonym zase .... znova, krestanska uderka si robi domace ulohy
@sara07
@denisa_deniska
@anonym_53df08 nikdy som žiaden dotazník nevyplňala, pretože sa to nerobí. Jediná naivná si tu vlastne ty, ktorá si sa chtiac-nechtiac zapojila do prieskumu, a ani si o tom nevedela, dokonca ďalej šíriš nesprávne informácie. 🙃 takže vlastne milujem, ako si sa odžubala, že si chcela byť múdra, a úplne zlý argument si použila 🙈 nabudúce niečo iné asi budeš musieť použiť 😊
@anonym_53df08 nikdy som žiaden dotazník nevyplňala, pretože sa to nerobí. Jediná naivná si tu vlastne ty, ktorá si sa chtiac-nechtiac zapojila do prieskumu, a ani si o tom nevedela, dokonca ďalej šíriš nesprávne informácie. 🙃 takže vlastne milujem, ako si sa odžubala, že si chcela byť múdra, a úplne zlý argument si použila 🙈 nabudúce niečo iné asi budeš musieť použiť 😊
@denisa_deniska ja som tiež vyplnala dotazník. A boli tam tie otázky
@patulienka16 nič také vyplnat nemusite , odmietla by som a v ktorom konkretne meste sa to robi ?
@sisimimi brala som bezmála 10 rokov, po vysadení mi akurát nabehli naspäť bolestivé a silné menzes - kvôli ktorým som ju brala. Inak nič. Mne pomáhala, mám 40 a idem ju brať opäť.
@patulienka16 sono alebo mamo?
@patulienka16 sono alebo mamo?
@denisa_deniska mali dva ja som ešte na mamo nebola tak tam neviem aké boli tam otázky. Iba sono. Trenčín nemocnica október 2025
@sisimimi ja som vyskúšala 3 iné značky ale mne to strašné robilo zle. Najprv neskutočná bolesť hlavy taká že som skončila až v nemocnici. Potom som zase vyskúšala dalsie značky hlava má síce nebola ale ja som bola stále taká bez nálady a ani chuť na sex som nemalá. Tak som sa na to vyskúšala že asi to nebude najlepšie...
@patulienka16 presne to mám ja ale po vysadení tak som rada že mi niekto dal normálnu odpoved a svoju skúsenosť s tým a nie hneď súdil. Ďakujem
Možno v niektorých zaostalejších nemocniciach to nedávajú, no u nás to dávali všetkým
@anonym_53df08 neviem ako s tou zaostalostou 😂
ale u nás porovnavaju snimky , porovnavaju snimky s predchadzajucim vyšetrenim .. a udaje že si mala nemala biopsiu sa priamo piše radiologoiv na žiadanku
za mna je to k pacientke šetrnejšie ...
@sisimimi Sa ti ako chlap čudujem, že si ten chemický koktejl brala. Svojej žene by som to nikdy nedovolil. Chlap nechcel kondóm?
@pr85 áno máš pravdu ani nikdy nedovoľ, nie neje to nič spoločne s chlapom moj začiatok kedy som si to dala predpísať bola to moja voľba a som rada že aj muži sú ohľadom toho vyštudovaný keďže ten moj potom čo som mu povedala že to beriem nemal šajnu ako to funguje 🙂)

@sisimimi V com tazke? Nic sa nestalo. Proste som ju prestala brat. Cyklus nabehol a to bolo cele.