icon

Vysadenie antikoncepcie po troch rokoch

sisimimi
Dnes o 20:00

Ahojte, je tu niekto kto vysadil po dlhej dobe( rokoch) antikoncepciu? A aké príznaky ste mali, mali ste to ťažké ženy? Ja až teraz zisťujem a ľutujem aké svinstvo som do seba 3 roky dávala.

beata_k
Dnes o 20:02

@sisimimi V com tazke? Nic sa nestalo. Proste som ju prestala brat. Cyklus nabehol a to bolo cele.

sara07
Dnes o 20:05

nič, žiadne problémy po vysadení ..
cyklus nabehol ako mal .. nič zvlaštne sa nedialo
to je teraz nejaká modna vlna proti hak alebo ?
že ti tak nevadí svinstvo čo dychame zo vzduchu, čim dalej menej lesov máme, že ti nevadí že už máme plasty vo vode a v tele ...

anonym_d6d623
Dnes o 20:13

Mohla si miesto toho brat ad, mala by si tri deti a bolo by ti to jedno. 🙂
Ak ta trapi, co si brala, to bolo treba citat predtym a nie 3 roky po. Hod za hlavu.

anonym_3e24dc
Dnes o 20:24

@sisimimi V čom Ti príde HAK zlá ?

anonym_4cd867
Dnes o 20:33

@sisimimi tak snaď si si nemyslela, že sú to lentilky.. mne po vysadení, každý mesiac meškala menštruácia, kazdý mesiac som chodila na vyvolanie, ale už ten 4 po vyvolávačke, prišiel, až za 11 mesiacov 🥰 teraz to moje krásne meškanie má 8 rokov ❤️❤️❤️ a milujem ho nadovšetko

sisimimi
autor
Dnes o 20:44
@beata_k

@sisimimi V com tazke? Nic sa nestalo. Proste som ju prestala brat. Cyklus nabehol a to bolo cele.

@beata_k meškala mi menštruacia 9 mesiacov prišli same bez vyvolania a teraz mam mám nepravidelnú menštruáciu ktorú som pred braním antiky nemala plus akné

sisimimi
autor
Dnes o 20:45
@anonym_d6d623

Mohla si miesto toho brat ad, mala by si tri deti a bolo by ti to jedno. 🙂
Ak ta trapi, co si brala, to bolo treba citat predtym a nie 3 roky po. Hod za hlavu.

@anonym_d6d623 Dobre zabudla som že tu nebudú odpovede od dievčat (žien) v mojom veku ale od tiet a mamičiek pre ktoré už niet pomocí keďže svet vidia negatívne 🙂 pekný večer aj Vám

sisimimi
autor
Dnes o 20:50
@sara07

nič, žiadne problémy po vysadení ..
cyklus nabehol ako mal .. nič zvlaštne sa nedialo
to je teraz nejaká modna vlna proti hak alebo ?
že ti tak nevadí svinstvo čo dychame zo vzduchu, čim dalej menej lesov máme, že ti nevadí že už máme plasty vo vode a v tele ...

@sara07 Ach Ach že som tu vôbec niečo písala ja som čakala slušne odpovede a nie útoky… logicky keď som pred tým mala všetko vporiadku a aj počas toho a po vysadení všetky úplne inak k zlému tak nebudem hlasať že to je úžasne keď mám z toho zmätok v tele, pýtala som sa ako to mali iné ženy a nie na takéto názory útočne

zuzanka.zuzu
Dnes o 21:00

a ako my tety máme vedieť koľko máš rokov, dieťa drzé? 😜

anonym_d6d623
Dnes o 21:24
@zuzanka.zuzu

a ako my tety máme vedieť koľko máš rokov, dieťa drzé? 😜

@zuzanka.zuzu Podla pravopisu, kolko chybajucich ciarok, tolko rokov 🙂