icon

Vysadenie antikoncepcie po troch rokoch

sisimimi
24. apr 2026

Ahojte, je tu niekto kto vysadil po dlhej dobe( rokoch) antikoncepciu? A aké príznaky ste mali, mali ste to ťažké ženy? Ja až teraz zisťujem a ľutujem aké svinstvo som do seba 3 roky dávala.

Strana
z3
sara07
28. apr 2026
@pr85

@sara07 Ja si skutočne nemyslím, že žena musí rodiť ako jabloň. Ale dá sa docieliť, aby nepocala aj inými prostriedkami, ktoré nemajú vplyv na jej zdravie. Dopovanie sa umelými hormonami nie je fakt pre ženský organizmus prospešné.

@pr85 z tých čo propaguje vy nie nič také spolahlive ,maju trhliny

sara07
28. apr 2026
@pr85

@sara07 percentuálne to bolo v roku 2007 cca 25 percent, v súčasnosti je to pod 10%. Gynekologovia vidia, že slovenské ženy sa masovo odvracajú od umelých hormónov.

@pr85 😂😂dobre ži si vo svojom svete , vo svojej bubline
ja len ked idem na kontrolu tak vždy tam sedia aspon 4 maminy s dcérami a je jasné že idu na predpis antikoncepcie pre nich , lebo na to potrebuješ suhlas rodiča 😂

michaela329
28. apr 2026
@pr85

@michaela329 Mnohým ženám ťa HAK fakt nesadla, pozri si diskusie na MK. Preto popilarita HAK klesá.

@pr85 nesadla ani mne prvá, sadla druhá. A to je sakra rozdiel sadla a "škodí zdraviu" - ktoré bigotná úderka omieľa dookola bez ohľadu na fakty. A mimochodom - nesadli mi ani moje prvé lieky na alergiu, ale nechodím vypisovať na fora, ako si nimi ľudia ničia zdravie.

pr85
28. apr 2026
@sara07

@pr85 😂😂dobre ži si vo svojom svete , vo svojej bubline
ja len ked idem na kontrolu tak vždy tam sedia aspon 4 maminy s dcérami a je jasné že idu na predpis antikoncepcie pre nich , lebo na to potrebuješ suhlas rodiča 😂

@sara07 a ochráni ten HAK ich dcéry aj pred STI? Veľmi pochybujem

pr85
28. apr 2026
@michaela329

@pr85 nesadla ani mne prvá, sadla druhá. A to je sakra rozdiel sadla a "škodí zdraviu" - ktoré bigotná úderka omieľa dookola bez ohľadu na fakty. A mimochodom - nesadli mi ani moje prvé lieky na alergiu, ale nechodím vypisovať na fora, ako si nimi ľudia ničia zdravie.

@michaela329 Zdá sa skôr, že pracuješ pre nejakú farma firmu, keď tak zaryto obhajujes HAK.

michaela329
28. apr 2026
@pr85

@michaela329 Zdá sa skôr, že pracuješ pre nejakú farma firmu, keď tak zaryto obhajujes HAK.

@pr85 nie, nepracujem, zďaleka nie. No tiež nemám v hlave seno a informácie si hľadám medzi odborníkmi a nie medzi fanatikmi.

sara07
Autor odpoveď zmazal
anonym_328e97
28. apr 2026

Vysadila som po 4 rokoch. Menštruácia nabehla ako hodinky presne. Jediný rozdiel je jej väčšia sila (ako pred HAK) a bolestivá ovulácia (ako pred HAK). Pleť mi, kupodivu, zostala pekná. Ale prišla som na potravinové intolerancie počas toho, ako som ju brala.

Vysadila som pre to, lebo deti už nechcem a dala som sa sterilizovať. Už mám 100% istotu bez stresu, že v rámci ochrany zlyhá ľudský faktor. 🙂

sara07
29. apr 2026
@pr85

@sara07 a ochráni ten HAK ich dcéry aj pred STI? Veľmi pochybujem

@pr85 niekedy rozmyšlat čo sa musí stať u teba aby sa ti aspon trocha pootvorili oči čo vlastne robíš
neviem či si uvedomuješ ale tvoja silna agenda ktorá sa týka žien vyvoláva pocit viny, podprahovo zranuješ, manipuluješ
ty si presvedčeny že pravidla tvojej viery su v poriadku, však si ži podla nich kolko len chceš ale prečo takto negativne zasahuješ do pocitov , života žien o ktorom nemáš ani šajnu ,niečo čo nemáš šancu prežit pochopit a neverím že sa dokažeš nejak vcitit lebo to by si tu niektoré komentáre nepísal
ak chceš presvedčit niekoho tak nie takto , je to v podstate v totálnom rozpore s učením krestanov, ježiš vás nemanipuloval vy a biskupi a spol ano
strach, pocit viny to su pocity ktorým sa dá lahko ovladat a manipulovat

Strana
z3