Domček pri mori v Grécku, nechcem tam byť sám
V domčeku pri mori v Aténach môže byť krásna dovolenka aj pre deti. Viem to zdarma poskytnúť žene . V minulosti som už tému nadhodil a vyšlo z toho , že som hneď zvrhlík ak to ponúknem nezištne žene. Tak teraz už ako zvrhlík to ponúkam znova.
...bol som s Ibim na kandidátke ...
@pilot911 tak sa mu ozvi pošle ti nejaku z Afriky tá bude vďačná🙂
@pilot911 prídeš mi ako typ ulbenhofen ...
@anonym_fb9bf6 Ale ubenholfen musel vyberať kontajnery,aby mal na tresku a obĺúbené kinder keksy. Nikdy nemal skutočný vzťah.Toto je zrejme rozvedený, neukojený chlap. Nie je mentálne zaostalý.
A este k tomu si aj vulgarny a neuroticky sa prejavujes, cez papulu predpokladam by si nemal problem zene dat, ked ta vytoci vsakze
Zeny sup sup opytajte sa svojich poloviciek co oni na to, ci dostanete povolenie na taku lukrativnu ponuku. To sa len tak neodmieta jedinecna sanca 🤣🤣🤣.
A este k tomu si aj vulgarny a neuroticky sa prejavujes, cez papulu predpokladam by si nemal problem zene dat, ked ta vytoci vsakze
@anonym_5a15e5 Príjemný spoločník to teda isto nie je. Cíti sa nadradený a veľmi múdry, stále to zdôrazňuje a upozorňuje, aby bolo všetkým jasné, s kým majú dočinenia.. Smola je, že ho nechcú ani múdre, ani hlúpe, tak ich neznáša pre istotu všetky. Tomuto nepomôžu ani 3 domčeky. Možno raz klofle nejakú so silnejším žalúdkom. Najskôr zlatokopku, alebo mladučkú , naivnú pipku . Na chvíľu, kým nezistí, že to už nedáva.
@anonym_5a15e5 Príjemný spoločník to teda isto nie je. Cíti sa nadradený a veľmi múdry, stále to zdôrazňuje a upozorňuje, aby bolo všetkým jasné, s kým majú dočinenia.. Smola je, že ho nechcú ani múdre, ani hlúpe, tak ich neznáša pre istotu všetky. Tomuto nepomôžu ani 3 domčeky. Možno raz klofle nejakú so silnejším žalúdkom. Najskôr zlatokopku, alebo mladučkú , naivnú pipku . Na chvíľu, kým nezistí, že to už nedáva.
@anonym_4f03b9 👍👍👍. Narcisko. Ivaaaan a mas aj zrkadlo? 🤣🤣🤣
Ja rada pridem aj s detmi, ak je to zadarmo. P.S. Manzel je s tym ok, setrime,kde sa da😄
@anonym_4f03b9 spolubyvajuca z minulej temy nevysla, tak hlada aspon na dovolenku nejaku, co by ho obsluzila a este aj zaplatila symbolicku sumu za tu moznost. Ja sa nzamyslam z akych dovodov sa ziadna na tak atraktivneho jedinca nenalepila uz davno a preco je odkazany na taketo zufale pokusy najst dierku, do ktorej by zastrcil
@anonym_4f03b9 spolubyvajuca z minulej temy nevysla, tak hlada aspon na dovolenku nejaku, co by ho obsluzila a este aj zaplatila symbolicku sumu za tu moznost. Ja sa nzamyslam z akych dovodov sa ziadna na tak atraktivneho jedinca nenalepila uz davno a preco je odkazany na taketo zufale pokusy najst dierku, do ktorej by zastrcil
Veď práve. V jeho veku a tým domom v Grécku by sa na neho istá skupina žien lepila , že by ich nestačil odháňať. To nebude o vzhľade, ktoré nie je žiadne terno. Tu bude problém jeho osobnosť bez chrbtovej kosti. Pobavila ma aj pasáž o plánoch, ako sa pokúsi o prienik. P okúsi- asi aj v tejto oblasti už zlyháva . 😂
Veď práve. V jeho veku a tým domom v Grécku by sa na neho istá skupina žien lepila , že by ich nestačil odháňať. To nebude o vzhľade, ktoré nie je žiadne terno. Tu bude problém jeho osobnosť bez chrbtovej kosti. Pobavila ma aj pasáž o plánoch, ako sa pokúsi o prienik. P okúsi- asi aj v tejto oblasti už zlyháva . 😂
@anonym_4f03b9 asi tak...
Pozorujem tú úroveň a je mi smutno ako sú ženy nedôverčivé, sklamané a oklamané mužmi .... nikoho ani len nenapadne, že by veci mohli byť tak ako ich niekto úprimne napíše, ja sa za svoje meno ani činy nehanbím a každému , kto mi napíše a predstaví sa , ja odpoviem rovnako , murovaný domček v Grécku je v Artemide, Panagias Giatrisas 84, má 3 izby a 5 postelí ... ale asi tak fakt nepotrebujem zúfalé, zatrpknuté a predposraté baby s IQ pod 90 ...
@pilot911 žiadna pricetna žena na toto naozaj neskočí. Nebrať si lizatka od cudzích ľudí máme zakorenene od 1 roku života. Za mňa by takéto ponuky mali byť trestné. Určite máte ženy vo vašom okolí ktoré vás osobne poznajú a to je úplne iná reč ako ponúkať to virtuálne cudzím ľuďom. Navyše ak je pravda, že máte doma malé deti a malo sexu tak by som zvážila lekára a ak ste normálny a nechýba vám koliesko , treba na vás žandáre

@pilot911 prezradis nam, ktory politicky subjekt ta mal na kandidatke?
@anonym_ff3e8b Hm, Smer SSD alebo Republika? 😃