icon

Domček pri mori v Grécku, nechcem tam byť sám

pilot911
23. máj 2026

V domčeku pri mori v Aténach môže byť krásna dovolenka aj pre deti. Viem to zdarma poskytnúť žene . V minulosti som už tému nadhodil a vyšlo z toho , že som hneď zvrhlík ak to ponúknem nezištne žene. Tak teraz už ako zvrhlík to ponúkam znova.

Strana
z2
anonym_c0d409
23. máj 2026
@anonym_ff3e8b

@pilot911 prezradis nam, ktory politicky subjekt ta mal na kandidatke?

@anonym_ff3e8b Hm, Smer SSD alebo Republika? 😃

pilot911
autor
23. máj 2026

...bol som s Ibim na kandidátke ...

anonym_dd5a61
23. máj 2026
@pilot911

...bol som s Ibim na kandidátke ...

@pilot911 tak sa mu ozvi pošle ti nejaku z Afriky tá bude vďačná🙂

anonym_fb9bf6
23. máj 2026

@pilot911 prídeš mi ako typ ulbenhofen ...

anonym_4f03b9
23. máj 2026
@anonym_fb9bf6

@pilot911 prídeš mi ako typ ulbenhofen ...

@anonym_fb9bf6 Ale ubenholfen musel vyberať kontajnery,aby mal na tresku a obĺúbené kinder keksy. Nikdy nemal skutočný vzťah.Toto je zrejme rozvedený, neukojený chlap. Nie je mentálne zaostalý.

anonym_5a15e5
Včera o 07:54

A este k tomu si aj vulgarny a neuroticky sa prejavujes, cez papulu predpokladam by si nemal problem zene dat, ked ta vytoci vsakze

anonym_5a15e5
Včera o 08:00

Zeny sup sup opytajte sa svojich poloviciek co oni na to, ci dostanete povolenie na taku lukrativnu ponuku. To sa len tak neodmieta jedinecna sanca 🤣🤣🤣.

anonym_4f03b9
Včera o 08:00
@anonym_5a15e5

A este k tomu si aj vulgarny a neuroticky sa prejavujes, cez papulu predpokladam by si nemal problem zene dat, ked ta vytoci vsakze

@anonym_5a15e5 Príjemný spoločník to teda isto nie je. Cíti sa nadradený a veľmi múdry, stále to zdôrazňuje a upozorňuje, aby bolo všetkým jasné, s kým majú dočinenia.. Smola je, že ho nechcú ani múdre, ani hlúpe, tak ich neznáša pre istotu všetky. Tomuto nepomôžu ani 3 domčeky. Možno raz klofle nejakú so silnejším žalúdkom. Najskôr zlatokopku, alebo mladučkú , naivnú pipku . Na chvíľu, kým nezistí, že to už nedáva.

anonym_5a15e5
Včera o 08:01
@anonym_4f03b9

@anonym_5a15e5 Príjemný spoločník to teda isto nie je. Cíti sa nadradený a veľmi múdry, stále to zdôrazňuje a upozorňuje, aby bolo všetkým jasné, s kým majú dočinenia.. Smola je, že ho nechcú ani múdre, ani hlúpe, tak ich neznáša pre istotu všetky. Tomuto nepomôžu ani 3 domčeky. Možno raz klofle nejakú so silnejším žalúdkom. Najskôr zlatokopku, alebo mladučkú , naivnú pipku . Na chvíľu, kým nezistí, že to už nedáva.

@anonym_4f03b9 👍👍👍. Narcisko. Ivaaaan a mas aj zrkadlo? 🤣🤣🤣

anonym_800848
Včera o 08:02

Ja rada pridem aj s detmi, ak je to zadarmo. P.S. Manzel je s tym ok, setrime,kde sa da😄

anonym_ff3e8b
Včera o 08:04
@anonym_4f03b9

@anonym_4f03b9 spolubyvajuca z minulej temy nevysla, tak hlada aspon na dovolenku nejaku, co by ho obsluzila a este aj zaplatila symbolicku sumu za tu moznost. Ja sa nzamyslam z akych dovodov sa ziadna na tak atraktivneho jedinca nenalepila uz davno a preco je odkazany na taketo zufale pokusy najst dierku, do ktorej by zastrcil

anonym_4f03b9
Včera o 08:09
@anonym_ff3e8b

@anonym_4f03b9 spolubyvajuca z minulej temy nevysla, tak hlada aspon na dovolenku nejaku, co by ho obsluzila a este aj zaplatila symbolicku sumu za tu moznost. Ja sa nzamyslam z akych dovodov sa ziadna na tak atraktivneho jedinca nenalepila uz davno a preco je odkazany na taketo zufale pokusy najst dierku, do ktorej by zastrcil

Veď práve. V jeho veku a tým domom v Grécku by sa na neho istá skupina žien lepila , že by ich nestačil odháňať. To nebude o vzhľade, ktoré nie je žiadne terno. Tu bude problém jeho osobnosť bez chrbtovej kosti. Pobavila ma aj pasáž o plánoch, ako sa pokúsi o prienik. P okúsi- asi aj v tejto oblasti už zlyháva . 😂

anonym_ff3e8b
Včera o 08:11
@anonym_4f03b9

Veď práve. V jeho veku a tým domom v Grécku by sa na neho istá skupina žien lepila , že by ich nestačil odháňať. To nebude o vzhľade, ktoré nie je žiadne terno. Tu bude problém jeho osobnosť bez chrbtovej kosti. Pobavila ma aj pasáž o plánoch, ako sa pokúsi o prienik. P okúsi- asi aj v tejto oblasti už zlyháva . 😂

@anonym_4f03b9 asi tak...

anonym_3127a5
Včera o 09:19
@pilot911

Pozorujem tú úroveň a je mi smutno ako sú ženy nedôverčivé, sklamané a oklamané mužmi .... nikoho ani len nenapadne, že by veci mohli byť tak ako ich niekto úprimne napíše, ja sa za svoje meno ani činy nehanbím a každému , kto mi napíše a predstaví sa , ja odpoviem rovnako , murovaný domček v Grécku je v Artemide, Panagias Giatrisas 84, má 3 izby a 5 postelí ... ale asi tak fakt nepotrebujem zúfalé, zatrpknuté a predposraté baby s IQ pod 90 ...

@pilot911 žiadna pricetna žena na toto naozaj neskočí. Nebrať si lizatka od cudzích ľudí máme zakorenene od 1 roku života. Za mňa by takéto ponuky mali byť trestné. Určite máte ženy vo vašom okolí ktoré vás osobne poznajú a to je úplne iná reč ako ponúkať to virtuálne cudzím ľuďom. Navyše ak je pravda, že máte doma malé deti a malo sexu tak by som zvážila lekára a ak ste normálny a nechýba vám koliesko , treba na vás žandáre

Strana
z2