icon

Ako vymeniť cvoky na bunde?

9. apr 2026

Ahojte. Menili ste už takéto cvoky? Je to jednoduché? Alebo s tým radšej zájsť ku krajčírke? Cvoky na vreckách bundy sú dosť ošúchané, tak by som ich chcela iba vymeniť, no nikdy som to nerobila. Vopred ďakujem za tipy a rady. ☺️

chrobak7
9. apr 2026

@anonym_autor Je to jednoduché. Potrebuješ vŕtačku, pár vrtákov, kladivo a kúpiť nové gombíky.

Staré odvŕtaš. K novým je taký nástavec, do ktorého ich vložíš, nástavec preložíš a medzi tie 2 časti uchytíš látku. Potom už stačí len pár krát kladivom ten protikus roztlačiť. Miesto kladiva ti stačí aj tĺčik na mäso.

Tu máš videonávod:

https://www.youtube.com/watch?v=OlRwHwo6eW8
chrobak7
9. apr 2026

@anonym_autor Tento návod je lepší:

https://www.youtube.com/watch?v=jorLLFDYL9k
autor
9. apr 2026
@chrobak7

@anonym_autor Tento návod je lepší:

@chrobak7 jemine to vyzerá celkom zložito. 😂😂😂 Asi sa pojdem niekde opýtať čo to stojí u krajčírky. Ak 5-6 eur tak to by som dala radšej krajčírke ako sa s tým trápiť a zháňať podobne cvoky.

viestta
9. apr 2026
@anonym_autor

@chrobak7 jemine to vyzerá celkom zložito. 😂😂😂 Asi sa pojdem niekde opýtať čo to stojí u krajčírky. Ak 5-6 eur tak to by som dala radšej krajčírke ako sa s tým trápiť a zháňať podobne cvoky.

@anonym_autor cvoky tak ci tak musis kupit, mavaju ich v galanterkach. A pocitaj s tym, ze bude treba vymenit vsetky, pretoze bude to blbo vyzerat ked budes mat na bunde rozne cvoky. Kup si cierny lak na nechcta, pretri cvok benzinom alebo liehom a opatrne nalakuj, tak aby si nenatrela aj latku. Mas to jednoduchchsie

aurelia2000
9. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Hej, 5-6 eur za jeden kus😂😂😂

autor
9. apr 2026
@aurelia2000

@anonym_autor Hej, 5-6 eur za jeden kus😂😂😂

@aurelia2000 u krajčírky vymena za 1kus? 😱😱😱