Pridajte tipy na hobby projekty z Tedi a Action
Ahojte. Ako bezdetná tridsiatnička pracujúca hlavou bývajúca v bytovke by som si rada našla nejaký projekt alebo zábavičku, ktorú by som mohla robiť rukami. 🤭 Minule som narýchlo zašla po prvýkrát v živote do Tedi a videla som tam milión takýto vecí, štetcov, farieb, koráliek a pod. Máte nejaký tip na takýto projekt, ktorý ste tam kúpili?
Nemusí to byť pekné, ani rozumné, ani sa to nemusí dať nikde vystaviť, čisto by to bolo ako voľnočasová aktivita. ☺️
Dik za tipy a skúsenosti.
@anonym_autor Bavilo by ťa aj hačkovanie?
Chobotničky pre predčasne narodené deti do nemocníc sú zaujímavý projekt. Skús pozrieť cez Google
https://www.hackovanie.eu/navod-na-hackovanu-ch...
@anonym_autor áno, pravidelne ma chytí chuť maľovať obraz, tak tam nakúpim plátna a farby a doma si vymýšľam hocijaké techniky od topenia voskoviek až po akryl.
Kedysi ma zas bavilo navliekať korálky a robiť si z toho šperky - od náušníc po prstene. Sem tam niečo z fimo hmoty,… možno ťa chytí aj výroba mydiel alebo sviečok. Ja síce nie som bezdetná ale bezmedzne kreatívna duša 😅.
@anonym_2384e7 no ja maľovať ale teda že vôbec neviem. 🙈🙈 Idem zistiť čo je fimo hmota to počujem asi prvýkrát 👍🏼
@anonym_autor Bavilo by ťa aj hačkovanie?
Chobotničky pre predčasne narodené deti do nemocníc sú zaujímavý projekt. Skús pozrieť cez Google
https://www.hackovanie.eu/navod-na-hackovanu-ch...
@anonym_80d1e4 háčkovaniu by som teda mohla dať šancu, dik za tip ☺️☺️
@anonym_2384e7 no ja maľovať ale teda že vôbec neviem. 🙈🙈 Idem zistiť čo je fimo hmota to počujem asi prvýkrát 👍🏼
@anonym_autor nemusíš vedieť maľovať, maluj ako cítiš a čím cítiš, môžeš otláčať do farby aj vzor zo servítky 😂🤷🏼♀️ proste rob to, čo chceš, čo cítiš, nemusí to mať vôbec formu a tvar.
Za mna malovanie podla cisiel, diamantovanie ma az tak neoslovili

@anonym_autor áno, pravidelne ma chytí chuť maľovať obraz, tak tam nakúpim plátna a farby a doma si vymýšľam hocijaké techniky od topenia voskoviek až po akryl.
Kedysi ma zas bavilo navliekať korálky a robiť si z toho šperky - od náušníc po prstene. Sem tam niečo z fimo hmoty,… možno ťa chytí aj výroba mydiel alebo sviečok. Ja síce nie som bezdetná ale bezmedzne kreatívna duša 😅.