Kto šije detské tepláky?
Hľadám pani, maminku kohokoľvek kto šije pekné detské oblečenie konkrétne tepláky v normálnej cenovej kategórii t.j. nie za 1ks 30€ ďakujem
@anonym_autor normalna cena je aká?
@anonym_autor uvedomuješ si aké sú vstupné náklady na jedny tepláky? 🙄 Keď ti to príde veľa, tak počkaj na výpredaje v tescu, lindexe a nakúpiš za pár eur.
látka peniaze práca ak šije na živnosť odvody.Strih takže lacnejšie len dakde v tescu, pepco.
@anonym_autor prečo si ich vlastne neusijes sama
Dala som si tú námahu a otvorila miestny bazár, odfiltrovala "vlastná výroba" a našla tam kopec ponúk pod 30€.. skús urobiť to isté.
Ak je pre teba handmade drahý, stále existujú obchody kde to oblečenie ušijú ľudia z tretích krajín v neľudských podmienkach.
@anonym_autor Kup si stroj, nite, latku a usi. Budes mat handmade a "zadarmo".
Kolko je oodla teba normlana cena za handmade ked nie 30, aspin 50 dufam 🙂
Nechaj si usit od azijskych deti, t.j. praca za misku ryze.
@anonym_2b4f38 toto mi pripomenulo.. "Viete prečo čínske deti neveria na Ježiška? Lebo vyrábajú hračky"
@anonym_autor
a to mysliš s latkou alebo nez a tú kúpiš ty?
Napriklad bezne stojí 1m teplakoviny cca 15e. Patent asi 6e. Na 6 ročne dieta cca 21kg ti vijdu 2 kusy. Ake treba ti nit -3e, strih 4e, stroj opotrebovanie a zivnost - vsetko treba zaratať.
Ja si šijem sama, tiez by som 30 nedala ale realne bez roboty ma to stoji 12e jedny teplaky - to bez prace a ekektriky.
Urcite sa da aj lacnejsie ale suma je za kvalitnu teplakovinu a to nie je vyteplena - tam cena 17e a viac za meter.
pozri bazar...oblecenie-teplaky-vyber moznost :"vlastna vyroba"
@anonym_autor co je normalna cena, mi povedz. Pozri si kvalitne uplety/teplakovinu, pocesanu, nepocesanu, na Bubulakove, Takoy, napriklad, kup si 1,5 metra a usi si sama a zistis, co je normalna cena 😅. Nezabudni na gumu, farebne zladeny patent, kvalitne nite, overlock (ten nemusi byt, ale usite na obycajnom stroji nebudu tak pekne) a este aj covelock by sa zisiel. Do kazdeho stroja tak po 3-4 ks farebne zladenych niti, nie vsetky stroje ti beru male spulky. Pocitaj. A este ten cas. To su len naklady na spotrebu, bez toho, ze by si mala zivnoat a platila odvody a dane.
látka peniaze práca ak šije na živnosť odvody.Strih takže lacnejšie len dakde v tescu, pepco.
@alickapusinka a strih este najlepsie neukradnut, ale narysovat sama, ak sije clovek na zivnost alebo si zaplatit licenciu.
To je presne toto ako s tym pecenim tort.
@anonym_autor co je normalna cena, mi povedz. Pozri si kvalitne uplety/teplakovinu, pocesanu, nepocesanu, na Bubulakove, Takoy, napriklad, kup si 1,5 metra a usi si sama a zistis, co je normalna cena 😅. Nezabudni na gumu, farebne zladeny patent, kvalitne nite, overlock (ten nemusi byt, ale usite na obycajnom stroji nebudu tak pekne) a este aj covelock by sa zisiel. Do kazdeho stroja tak po 3-4 ks farebne zladenych niti, nie vsetky stroje ti beru male spulky. Pocitaj. A este ten cas. To su len naklady na spotrebu, bez toho, ze by si mala zivnoat a platila odvody a dane.
@anonym_c9d5ae
vidis, gumu som zabudla. A zda sa mi, ze takoy dokonca o 2e zvysil ceny za meter aspom i tych vzorovanych.
@anonym_c9d5ae
vidis, gumu som zabudla. A zda sa mi, ze takoy dokonca o 2e zvysil ceny za meter aspom i tych vzorovanych.
@svetlonos ja kupujem kade tade, mam aj zasoby stare, do leginok sa mi osvedcili 2 cm z Domu latok, take obycajnejsir, ale nevytahuju sa. Este aj tie gumy su cela veda. Ja fakt sijem len na nas doma, ale mam v tych latkach hotovy majetok, lebo syslim vela a to asi este na vnucata z toho budem sit...🤣. Aj som spekulovala nad zakazkovym sitim, ale az tak pekne to neviem a stoji to strasne prachy, podla mna sa to neoplati, lebo potom pride spekulant, ze usi mi za 10 eur softshellky ako z Kik, Lidl, ale originalnejsie 🙃😆.

Nechaj si usit od azijskych deti, t.j. praca za misku ryze.