icon

Nočná košeľa verzus domáce oblečenie

gabi1234
21. mar 2015

Žienky, v čom spávate? Ja som bola zvyknutá v domácom oblečení, t.j. tričko a tepláky určené na noc, ale manžel si zmyslel, aby som nosila čipkové košielky. No asi by som sa mala prispôsobiť. Je to dnes obvyklé?

mima4
•
21. mar 2015

@gabi1234
ja v pyzamku 🙂 takom nudnom... kupovanom obvykle v lidli... momentalne s pudlikom 😉

a vsak potes svojho manzela 😉

cerez
•
21. mar 2015

Od malička som neznášala nočné košele. Vzhľadom na moje spanie, vždy som skončila s nočnou košeľou u krku. 😀 Ráno som sa zobudila ako kus ľadovca, vymrznutá. Takže rozhodne pyžamko a hrubé ponožky. 😵

bonaqa2013
•
21. mar 2015

@cerez spíš v ponožkách?

bonaqa2013
•
21. mar 2015

@gabi1234 v zime v pyžame - bavlnenom, a v lete tiež mám také s krátkymi nohavicami a sexi tričkom.

cerez
•
21. mar 2015

@bonaqa2013 áno aj keď to nie je romantické, ale je mi teplo

bonaqa2013
•
21. mar 2015

@cerez ja som raz zaspala v ponožkách a prebudil ma pocit pálenia nôh.

cerez
•
21. mar 2015

@bonaqa2013 Neviem prečo je to tak, ale aj môj syn nechce spávať s holými nôžkami, dožaduje sa ponožiek. Je to asi zmrzlinka po mne. Vo škôlke chce na spanie ponožky a pani učiteľky mu nedovolia.

siska53
•
21. mar 2015

@gabi1234 netusim,ci je to obvykle, u nas nie. Stale nosim pyzamka s mackami,oveckami,prosto potrebujem sa citit pohodlne a najlepsie sa citim v pyzame s detskym vzorom. V lete v kratkej verzii a jedine v lete som schopna mat nocnu koselu - obycko ziadne cipky a jasne,ked som dojcila zo zaciatku,vtedy bola nocna kosela s otvormi najpraktickejsia. Ale ta teda ani romanticka a ani zvodna.nebola. 🙂

Tak skus si kupit a prepadnut ho este pred spanim a po.. Sa prezlec do oblecka,v ktorom sa citis pohodlne. Ak teda mu ide o pohlad pre oko. Ved v noci spi a aj tak ta pod paplonom nevidi.

cerez
•
21. mar 2015

Žienky, mne sa páči ako chlap chce ulahodiť aj oku, ale čo tak aj opačne.

wena
•
21. mar 2015

No ja spavam v nocnych koseliach, tricko a teplaky by som si na noc nedala, ale kvoli sebe hlavne, nie kvoli chlapovi.

zabina27
•
21. mar 2015

@mima4 aj ja mam z lidlu s pudlikom 😀 malemu sa ten pudel naramne paci, kym sme este v pyzamku rano, stale mi ho skrabka 😀
a nosim pyzama bavlnene, cez zimu dlhe, cez leto kratke, nocne kosele som nosila po porode chvilu, nemam to rada, v cipkovanych by mi bola zima 🙂 aby sa mu to neprejedlo, ked budes mat cipkovanu kosielku kazdy vecer 😀

zita19
•
21. mar 2015

tak do postele v obleceni prispôsobenom ocakavanym cinnostiam. Ak sa ocakavaju podpalonove radovanky nieco sexi provokativne. Ked sa ocakava kludny spanok, tak flanelovy tlmic vasni 😉

stellamaris
•
21. mar 2015

@gabi1234 ved si cipkovanu kosielku kup a oblec.Samozejme nie v zime,aby si v posteli nedrkotala zubami 😉
Moj manzel sa potesi vzdy,ked dojdem do postele bez oblecenia. 😀 Inak nosim nocne kosele ,pyzama a ked som chora,aj v zupane 😉

bubelko
•
21. mar 2015

@gabi1234 tak do cipkovej kosielky nech sa navlecie muz... mna by do nej nedostal 😝 ja potrebujem na spanie pohodlne oblecenie. 😉

mima4
•
22. mar 2015

@zita19 flanelovy tlmic vasni 😀 😀 😀