Detská gastroenterologička v Trenčíne

danielkabn
8. sep 2016

Dobry den,chodime k MUDr.Bielikova detska gastroenterologicka v Trencine.Synovi som zrusila termin polrocnej kontroly kvoli dovolenke,resp.sme neprisli,ale moja sestra sa dovolala k sestrickam a odkazali mi,ze ked sa vratime,mam zavolat na novy termin.Zial,uz dva tyzdne v kuse vyvolavam a nic.Nikto mi to tam nedviham,nasla som aj mobil na nich,poslala sms..a je to vypnute.Kto tam chodi,viete mi povedat,co sa deje,preco nedvihaju telefon a ako sa tam mam vlastne dovolat?Skusala som volat rano,do obeda,na obed, poobede,na zaverecnu a nic.Pre mna je to 30km od nas..aby som sa kvoli objednaniu prehnala hore dole a nazvys peniazky na to nemam..kedze len sono sa tam plati 7,50e.

janickacrazy
8. sep 2016

@danielkabn Viem, že mali mať dovolenku, možno mali všetky telefony vypnuté počas dovolenky. Je tam vobec problém sa dovolať, ja volávam vačšinou tak pred obedom, vtedy sa skor dovolám. Treba si len skúšať.

simculllka
8. sep 2016

Ja som sa jej pokúšala dovolať snáď pred mesiacom a katastrofa. Takýto lekári ma do vyvrtky vytacaju. Keď nechce, aby jej vyvolávali ľudia počas vyšetrovania, nech si vyvesi všade, že bude dvíhať telefón len jednu hodinu denne v určitú dobu a nech to láskavo dvíha. Dosť, že si berie 7 eur za "konzultácie" sona, ešte sa jej nedá ani dovolať riadne. My sme sa objednali na margo tohto do Martina.. Otras celé tieto doktorky niektoré..

danielkabn
autor
8. sep 2016

@janickacrazy,a kedy mali mat dovolenku? lebo dovolenkuju asi casto..ja som tam volala okolo 10 augusta z Chorvatska..a mali dovolenku uz vtedy.Sestra tam volala okolo 20 teho a povedali ze robia a mam si zavolat.Zial odvtedy su nedostupni...to nie je normalne

syrik
8. sep 2016

Ja som sa nakoniec dovolala, zajtra by tam mala byť doktorka. Tiež nechápem, nakoľko mi tvrdila, že koncom augusta už má po dovolenke. Na to,že tam má dve sestry je to smutne veru.

janickacrazy
9. sep 2016

@danielkabn No to veru neviem presne, ale mne vravela, že skoro celý august tam nebudú, že aby som nevolala. No už je september, tak hádam už robia, len tam je problém sa dovolať asi stále ako to tak vidím. Inak v TN je ešte aj iná gastro, ale tam sa dovolať je tiež rovnaký problém, takže asi tak. Proste nedvíhajú.

danielkabn
autor
9. sep 2016

my sme mali termin 25.8..ktory mi potvrdili aj sms spravou.Ale ako dovolat sa tam nedalo ani dnes.To je otrasne..ja tam budem musiet fakt sa objednat znova osobne.

sarinka15
8. sep 2019

Prosím vás robí táto doktorka ešte

danielkabn
autor
7. dec 2019

@sarinka15, určite robí. Mame kontrolu na apríl 2020. Posielajú sms, keď máte ísť na kontrolu.

ivanka0603
21. sep 2020

Ahojte, viete mi povedať, či nás zoberú na vyšetrenie aj keď sme z iného kraja? A koľko sa čaká na termín?

vamajka
8. mar 2022

@danielkabn Si spokojna s Mudr. Bielikovou? Ja som sa jej dovolala na prvy sup a ideme za 3 mesiace az

sarinka15
27. mar 2022

@vamajka treba knej vimeni lístok treba sa objednať?

vamajka
27. mar 2022

@sarinka15 Ano aj vymenny listok aj objednat . Objednavaju za cca 3 mesiace

sisa3494
13. nov 2023

@vamajka Dobrý deň, mohla by som Vám prosim napisať ss? Ďakujem