Detský oftalmológ v okolí Považskej Bystrice

janulla25
5. apr 2017

Maminky poradte mi dobreho detskeho ocneho lekara v okoli PB. S malym chodim uz rok k dr.Kvassayovej a vobec nie som spokojna. Doktorka so sestrou su vzdy nervozne okrikuju ho nemaju ziadnu trpezlivost s detmi. Okrem toho vraj skuli tak sme rok kvapkali homatropin a po roku na KO nam povie ze sa mu to zhorsilo. To aky malo vyznam teda nasadila mu okuliare namerala mu slabe dioptrie ze to kvoli skuleniu a rozkvapkavat dalej. Vobec mi tie jej medicinske pokusy nejdu do hlavy. Napiste mi svoje skusenosti s touto doktorkou a poradte dakeho ineho lekara chcem od nej odist.

katkulik
17. apr 2017

No ja tiez neviem, moja mala dostala okuliare a to ma len 10 mesiacov. Vraj je dalekozraka plus skuli. Aj tie kvapky mame, ale nedavam jej ich, co ja viem, ale kvapkat taku chemiu do ociek... dr.bola celkom mila, ale bohvie, ci je to vysetrenie u takych malych deti objektivne. Ale znama, ktora k nej chodi, si dala dieta vysetrit aj v martine, aj v ziline a vsade mali rovnake vysledky. Vas syn ma aj okuliare a nejake dioptrie? Uz ste nasli nejaku inu dr?

janulla25
autor
17. apr 2017

Nasla som dr.chovancovu v PU bud.tyzden k nej pojdeme. Synovi dala okuliare teraz dioptrie 0,75 a 1.Vraj s mu zrak vyostruje a ptedpise mu dioptrie.Myslim si ze vysetrenie tu v PB nebolo objektivne a dostatocne 4 rocne dieta sa uz da vysetrit a s tymi kvapkami mi to tiez nejde do hlavy ked sa mu skulenie po roku rozkvapkavania zhorsi....cudne. Som zvedava na vysetrenie v PU

katkulik
18. apr 2017

No tak ak vas mozem poprosit, tak mi potom napiste, ako ste dopadli. Tiez som uvazovala, ze jej zavolam, ci berie take male deti.

janulla25
autor
18. apr 2017

Ok napisem

janulla25
autor
22. apr 2017

Uz sme boli u pani doktorky treba prist rano cim skor pre casenku.tiesa rychlo minaju.Inak pani doktorka aj sestricka su mile vysetrili maleho okuliare nam nechali a objednali nas na meranie. Som spokojna uz sa k p.kvassayovej nevratime

katkulik
22. apr 2017

Dakujem vam!

evita_g
22. apr 2017

@janulla25 Moja skúsenosť s MUDr. Kvaššayovou bola ako zlý sen! Vôbec sa nečudujem, že ste od nej odišli.

katkulik
23. apr 2017

A mozem sa spytat,preco? Kam teraz chodite?