Dobrý detský zubár v Košiciach. Kam ísť s dieťaťom?
ahojte maminy začínam tuto temu i keď neviem či už niekde nie je ale skusim to, neviete mi poradiť nejaku dobru detsku zubárku v Košiciach, ktorá má šetrný prístup k detičkám jednoducho to s nimi vie a zároveň je aj dobrý odborník
mám 2 ročné dvojičky a rada by som s nimi absolvovala zubnu prehliadku, za tipy ďakujem
@zuzy20 mame za sebou. Pani doktorka je uzasna. Nesmutocne soracovala maleho. Dokonca jej otvoril pusu. Prezrela vsetky zubky,poklepkala. Bez jedinej slzicky. Akurat ked chcela vycistit zubok tak uz nedovolil. O dva tyzdne ideme zase. Hrali sa spolu so zrkadlom zvieratkami zubkami umelymi kreslom. No podla mna uz pri nejakej akcii bude prkblem. Ja som velmi spokojna. My sme sli za p.doktorkou Ledeckou.
ahojte...a koľko sa zhruba platí za ošetrenie zubka kde už je nejaký kaz?
@zuzy20 a Rerková kde ordinuje?
@veronika713 na terase, lunik I
@veronika713 Rerkova, Hronska 8, je to Lunik II
@mravvcek nie je vyslovene detska ale bere aj deti a je velmi zlata.deti si mozu zobrat aj hracku malicku.skuste tam zavolat a opytat sa ci zvladnu maleho ked sa boji.ale myslim ze by nemal taky strach lebo nezvyknu byt oblecene v bielom ako v nemocnici.ja som sa vzdy bala zubarov a u nej pohodicka.aj z malou sme tam uz 2x boli na preventivku
@catty2010 boli sme taktiež u Jutkovej potom U sopka to bola taktiež hroza😦U Gineliovej sme veľmi spokojný! !!! ZA prevenciu sme neplatili nič. TRVALA malému zúbky a za injekciu 2 € A dala som mu jednu bielu blombu to myslím bolo za 14 alebo 18 € nepamätám. A termín vždy tak do tyzdna ale aj keď nie sme objednaný vzdy bez problémov. Vrelo odporúčam 😊😊😊
@sintra Ahoj,chcem sa opytat,uz dlhsie rozmyslam,ze by som tiez isla so svojmi drobcom k Mudr.Vinnaiovej,chcem sa opytat,je draha?Dakujem
@zuzik22222 je perfektná 🙂 určite odporúčam 😉
@zuzy20 to prejde, aj moj prvy krat plakal a iba takto sa jej podarilo vidiet jeho zubky. Aj ty musis byt trpezliva a hlavne nemenit jedneho zubara za druhym lebo pre dieta je to este horsie. Min tyzden som tam bola, tak drobec usuel s radostou so mnou a pozeral, a teraz dopapane a idem zase lebo mam bolesti, tajze drobec ide so mnou. Bolo by fajn keby aj ty si k nej zacala chodit a ak sa bude dat tak ked budes ty objednana tak nech ide s tebou. Je to super ze deti vidia, ze tam chodia aj ich maminky a ze to neboli. Jasne, ze trpnem bojim sa a keby mi nedala injekciu tak sa zblaznim od bolesti ale musim to pred malym skryt, ze to je upla pohodicka hopat tam v kresle 😀
mile mamicky, teraz mi pisala jedna kocka co som jej tiez odporucila Rerkovu, ze tam boli a super, povozila ich v kresle, dostali aj diplom, proste velmi bola mamicka spokojna 🙂 tak som rada 🙂
maximalne odporučam pani doktorku Rerkovu, mile prostredie, zlata sestricka, super prístup. malych povozila v kresle, nemali ziaden strach, pekne otvorili ustočka.

@mravvcek skus iny prehliadac, mne bezi v pohode aj na mozile aj chrome.
www.uno-dent.sk