Dobrý detský zubár v Košiciach. Kam ísť s dieťaťom?
ahojte maminy začínam tuto temu i keď neviem či už niekde nie je ale skusim to, neviete mi poradiť nejaku dobru detsku zubárku v Košiciach, ktorá má šetrný prístup k detičkám jednoducho to s nimi vie a zároveň je aj dobrý odborník
mám 2 ročné dvojičky a rada by som s nimi absolvovala zubnu prehliadku, za tipy ďakujem
co je potrebne urobit ,ak sa chcem odist od Jutkovej? syncek ma u nej kartu ,ale podla toho co tu citam ,tak zhaname inu zubarku, tiez sme zistili ,ze je pridraha ..
Ahojte mamičky chcela by som sa poinformovať ohľadom zubára p Mudr.Rerkovu aký ma cenník tato zubárka tiež zhanam zubára pre moju málu a tak tato zubárka môže byt celkom fajn podla príspevok len ma zaujíma cenník napr za zaplombovanie zúbka nie ako u tej Jutkovej kde zhrabla 70euro za 2-zubky ta ona co nenormálna je ďakujem za info
dr.Rerkova uz neberie novych pacientov :(
Baby neviete odporucit zubarku v novej nemocnici co aj trha zubky? Maly ma vacok na zubceku
MUDr. Lucia Kovacsova PhD. Spisske namestie Kosice. Predtym ako si zalozila sukromnu amb. robila na detskej stomatologii na Triede SNP. Zatial mame skusenost len s prehliadkami. (Pytala som sa mojej povodnej zubarky a schvalila moju volbu 😉 ) Ceny presne neviem...bavila som sa o nich aj s Dr osobne...nemam s cim porovnat....vravela, ze sa pohybuje niekde v strede....ze su aj lacnejsii aj drahsi zubari a co sa tyka okolia tak ze ceny su rovnake. Mne vyhovuje aj poloha, dostupnost MHD a relativne pohodove parkovanie na blizku. (predtym som za parkovanie platila viac ako za samotne osetrenie)
Ahojte dievcata, tie ktore ste hladali zubara na jar, v lete, našli ste niekoho dobrého? Velmi som chcela ist pani doktorke Rerkovej ale ona už vobec neberie novych pacientov. Velmi pekne dakujem za vsetky odporucania 🙂
dr.satankova,ul.vystavby,mila,sikovna
Ahojte, neviete mi poradit niekoho sikovneho s ľudský prístupom na Juhu?? Ďakujem
Baby nepoznate zubara ktory isetruje zubky v analgosedacii,je to dzusik na oblbnutie,dieta spolupracuje.
Máte nejakú skúsenosť aj s Dr.Grančičovou, ktorá je na Užhorodskej? Mám to najbližšie ... I keď už po vašich slovách uvažujem aj nad Rerkovou... Ďakujem 🙂
No dcérku som objednala k Dr. Rerkovej, ale dala nám termín až na 6.6.2015 ☹ verím, že má toho veľa, ale viete... dcérka má otvorené 3 dolné stoličky (vraj sú odumreté). Dve sa celkom držia, ale jedna nám robí stále galibu. Je tam džura ako svet, snažíme sa ju stále nejako vyčistiť, ale aj tak sa jej sem-tam urobí taký vačok na ďasienku pri zubčeku (asi hnisavý). Stále jej to poroztieram, na čas sa to stratí a potom opäť ☹ na pohotovosti nám odporúčili vyplniť kanáliky, ale lekárka, ku ktorej sme chodili povedala, že to nerobí a malá jej nechce ani ústa otvoriť ☹ možno skúsim aj Dr. Gutrayovú, či nás nevezme skôr... Ďakujem za rady 🙂
@janulik2008 Dobrý den ak hladáte Dr. Cifrákovú, nájdete ju na Gudernovej 3, OC ERIKA...🙂
Mile mamičky a detičky ak stale hľadáte zubára, čakame vás na Gudernovej ulici v Košiciach (OC ERIKA).
Máme potrebnú prax, detský kútik čakárni, vždy nejaké odmeny a samozrejme nikdy nic nerobime nasilu...🙂 ceny su podľa mňa tiež nakolko u malých deticiek velakrat neplombujeme kým to nie je nevyhnutne a tak je to váčšinou len tzv. dlhodobá dočasná výplň za cca 7 - 10 eur...🙂 Mudr. Anna Cifráková
@kikusa999 nastastie p doktor kt je tam namiesto nej je super ale dakujeme aj tak a ako pisete v dalsom prispevku tak ju mozem odporucit 🙂
ZS Maurerovu len odporucam, bola som tam so synom, automaticky som tam nahlasila aj rocnu dceru a seba. teraz sme sa prestahovali do ba a zubara menit neplanujem. zatial som u neho nic neplatila, ani za plombu, na rozdiel od predoslej zubarky, kde som nechala takmer 200e. moj vystresovany syn sa napriek predoslym prisernym skusenostiam teraz tesi k zubarovi.
Prosim vás nepozná niekto nejakého dobrého detského zubára v blízkosti košice juh?

@marusik Dobry den, mohla by som poprosit o kontakt, dakujem