icon

Dobrý detský zubár v Košiciach. Kam ísť s dieťaťom?

ajka72
22. dec 2009

ahojte maminy začínam tuto temu i keď neviem či už niekde nie je ale skusim to, neviete mi poradiť nejaku dobru detsku zubárku v Košiciach, ktorá má šetrný prístup k detičkám jednoducho to s nimi vie a zároveň je aj dobrý odborník
mám 2 ročné dvojičky a rada by som s nimi absolvovala zubnu prehliadku, za tipy ďakujem

morandia
9. júl 2015

@marusik Dobry den, mohla by som poprosit o kontakt, dakujem

morandia
9. júl 2015

@gallina DOBRY DEN, MOZEM POPROSIT O KONTAKT ,DAKUJEM

morandia
9. júl 2015

co je potrebne urobit ,ak sa chcem odist od Jutkovej? syncek ma u nej kartu ,ale podla toho co tu citam ,tak zhaname inu zubarku, tiez sme zistili ,ze je pridraha ..

valerya
21. júl 2015

@boboka prosím ťa daj mi kontakt na mudr pappovú, neviem ho nájsť. díííík

luminol
21. júl 2015

Ahojte mamičky chcela by som sa poinformovať ohľadom zubára p Mudr.Rerkovu aký ma cenník tato zubárka tiež zhanam zubára pre moju málu a tak tato zubárka môže byt celkom fajn podla príspevok len ma zaujíma cenník napr za zaplombovanie zúbka nie ako u tej Jutkovej kde zhrabla 70euro za 2-zubky ta ona co nenormálna je ďakujem za info

luminol
21. júl 2015

@morandia Rerkova, Hronska 8, je to Lunik II

boboka
12. aug 2015

@valerya Klinika stomatologie - detská stomatologia 055/6152843

aduuus
17. aug 2015

dr.Rerkova uz neberie novych pacientov :(

mravvcek
5. sep 2015

Baby neviete odporucit zubarku v novej nemocnici co aj trha zubky? Maly ma vacok na zubceku

mravvcek
5. sep 2015

@evik.z ahoj prosim ta vies mi povedat ci Ginneliova trha zubky aj malym detom? Ja by spm najradsej sla dnes,mala dva vacky. Dnes som mu ich objavila ☹

jonki
5. sep 2015

MUDr. Lucia Kovacsova PhD. Spisske namestie Kosice. Predtym ako si zalozila sukromnu amb. robila na detskej stomatologii na Triede SNP. Zatial mame skusenost len s prehliadkami. (Pytala som sa mojej povodnej zubarky a schvalila moju volbu 😉 ) Ceny presne neviem...bavila som sa o nich aj s Dr osobne...nemam s cim porovnat....vravela, ze sa pohybuje niekde v strede....ze su aj lacnejsii aj drahsi zubari a co sa tyka okolia tak ze ceny su rovnake. Mne vyhovuje aj poloha, dostupnost MHD a relativne pohodove parkovanie na blizku. (predtym som za parkovanie platila viac ako za samotne osetrenie)

makodob
10. nov 2015

Ahojte dievcata, tie ktore ste hladali zubara na jar, v lete, našli ste niekoho dobrého? Velmi som chcela ist pani doktorke Rerkovej ale ona už vobec neberie novych pacientov. Velmi pekne dakujem za vsetky odporucania 🙂

dorijan
13. nov 2015

dr.satankova,ul.vystavby,mila,sikovna

milka2105
25. nov 2015

Ahojte, neviete mi poradit niekoho sikovneho s ľudský prístupom na Juhu?? Ďakujem

mravvcek
23. feb 2016

Baby nepoznate zubara ktory isetruje zubky v analgosedacii,je to dzusik na oblbnutie,dieta spolupracuje.

gabenka
16. mar 2016

Máte nejakú skúsenosť aj s Dr.Grančičovou, ktorá je na Užhorodskej? Mám to najbližšie ... I keď už po vašich slovách uvažujem aj nad Rerkovou... Ďakujem 🙂

ivetusik
16. mar 2016

@gabenka pozri v mojom blogu - tam tiež mám nejaké odporúčania 🙂

milka2105
16. mar 2016

@gabenka uz tam nie je dr Grancicova, ale dr. Gutrayova, bola som tam so synom, je mila a vie to s detickami.co sa prace tyka, neviem posudit, lebo nam nic nerobila, ale ludia si ju chvalia...

alenie3
16. mar 2016

aj my chodime na Maurerovu do ZS, mozem len odporucat skvely pristup a berie aj male deticky tak ako spomenula @boboka

gabenka
20. mar 2016

No dcérku som objednala k Dr. Rerkovej, ale dala nám termín až na 6.6.2015 ☹ verím, že má toho veľa, ale viete... dcérka má otvorené 3 dolné stoličky (vraj sú odumreté). Dve sa celkom držia, ale jedna nám robí stále galibu. Je tam džura ako svet, snažíme sa ju stále nejako vyčistiť, ale aj tak sa jej sem-tam urobí taký vačok na ďasienku pri zubčeku (asi hnisavý). Stále jej to poroztieram, na čas sa to stratí a potom opäť ☹ na pohotovosti nám odporúčili vyplniť kanáliky, ale lekárka, ku ktorej sme chodili povedala, že to nerobí a malá jej nechce ani ústa otvoriť ☹ možno skúsim aj Dr. Gutrayovú, či nás nevezme skôr... Ďakujem za rady 🙂

kikusa999
11. máj 2016

@janulik2008 Dobrý den ak hladáte Dr. Cifrákovú, nájdete ju na Gudernovej 3, OC ERIKA...🙂

kikusa999
11. máj 2016

Mile mamičky a detičky ak stale hľadáte zubára, čakame vás na Gudernovej ulici v Košiciach (OC ERIKA).
Máme potrebnú prax, detský kútik čakárni, vždy nejaké odmeny a samozrejme nikdy nic nerobime nasilu...🙂 ceny su podľa mňa tiež nakolko u malých deticiek velakrat neplombujeme kým to nie je nevyhnutne a tak je to váčšinou len tzv. dlhodobá dočasná výplň za cca 7 - 10 eur...🙂 Mudr. Anna Cifráková

janulik2008
11. máj 2016

@kikusa999 nastastie p doktor kt je tam namiesto nej je super ale dakujeme aj tak a ako pisete v dalsom prispevku tak ju mozem odporucit 🙂

jankacuv
30. máj 2016

ZS Maurerovu len odporucam, bola som tam so synom, automaticky som tam nahlasila aj rocnu dceru a seba. teraz sme sa prestahovali do ba a zubara menit neplanujem. zatial som u neho nic neplatila, ani za plombu, na rozdiel od predoslej zubarky, kde som nechala takmer 200e. moj vystresovany syn sa napriek predoslym prisernym skusenostiam teraz tesi k zubarovi.

lucymk
21. sep 2016

Prosim vás nepozná niekto nejakého dobrého detského zubára v blízkosti košice juh?

gydy
Autor odpoveď zmazal
kicilanka
24. sep 2016

@gydy ona už neberie nikoho nového ☹

gydy
Autor odpoveď zmazal
gydy
Autor odpoveď zmazal
kicilanka
24. sep 2016

@gydy myslíš Tomčíkovú pri ZŠ Považská?