icon

Dostupnosť gastroenterologických ambulancií pre samoplatcov na Liptove

25. júl 2025

Zdravím, prosím vie niekto či sa v Lipt. Mikuláši alebo Ružomberku dá dostať na gastroenterologiu ako samoplatca? Všade je plno, buď neberú nových pacientov alebo objednajú na december. Dosť to súri, prosím o pomoc. ďakujem 🙏

anonym_6bcc03
25. júl 2025

@anonym_autor nuž taká je realita na svk,lekárov malo a pacientov veľa ,preto netreba zneužívať zdravotný systém a chodiť a blbostami dr (tým nemyslím teba ale poznám takých ľudí čo a každou prkotinou utekajú aj keď to nemá opodstatnenie ) a viac sa starať o svoje zdravie aby si tých lekárov čo najmenej potrebovala (opäť nenarazam na teba , ale keď vidím že ľudia si myslia že môžu jesť,piť hocičo a nemusia sa hýbať a potom že lekár vyrieši všetky ich problémy čo si zlou životosprávou spôsobili tak sa len čudujem ) . Pokiaľ nemáš ohrozenie života,počkaj na december,inak smer urgent asi .... Neviem či máš inú možnosť no ..ale je mi to ľúto že ľudia ktorí budú reálne potrebovať lekára sa k nemu možno ani nedostanú alebo dostanú po strašne dlhom čase (logoped u nás objednáva o rok a pol,to dieťa už dávno bude v škole a bude sa trápiť s rečou, detský psychológ ,psychiater tiež dlhé cakacky a ak máš dieťa čo má sebevtrazedne sklony tak je to stres čakať tak dlho )

majamat
25. júl 2025
@anonym_6bcc03

@anonym_autor nuž taká je realita na svk,lekárov malo a pacientov veľa ,preto netreba zneužívať zdravotný systém a chodiť a blbostami dr (tým nemyslím teba ale poznám takých ľudí čo a každou prkotinou utekajú aj keď to nemá opodstatnenie ) a viac sa starať o svoje zdravie aby si tých lekárov čo najmenej potrebovala (opäť nenarazam na teba , ale keď vidím že ľudia si myslia že môžu jesť,piť hocičo a nemusia sa hýbať a potom že lekár vyrieši všetky ich problémy čo si zlou životosprávou spôsobili tak sa len čudujem ) . Pokiaľ nemáš ohrozenie života,počkaj na december,inak smer urgent asi .... Neviem či máš inú možnosť no ..ale je mi to ľúto že ľudia ktorí budú reálne potrebovať lekára sa k nemu možno ani nedostanú alebo dostanú po strašne dlhom čase (logoped u nás objednáva o rok a pol,to dieťa už dávno bude v škole a bude sa trápiť s rečou, detský psychológ ,psychiater tiež dlhé cakacky a ak máš dieťa čo má sebevtrazedne sklony tak je to stres čakať tak dlho )

@anonym_6bcc03 uplne suhlasim. a tu na MK je ich vela. este aj ked napises o probleme, hned s kazdou blbostou ta poslu k dr. a najlepsie je ktomu odbornemu.
po tyzdnovej hnace na gastro, s 2 dnovou zapareninou na kozne, s lahkou reakciou na kozmetiku na kozne ( toto sa tyka konkretne mna - nie je to alergia, len precitliveolst, mozno mi nieco chyba a nemladnem, vekom sa telo opotrebuje a reaguje horsie)

majamat
25. júl 2025

som sa inak vcera pobavila. pozeram apku mojej poistovne a ukazuje mi 3 navstevy lekara a dalej ani tuk, uz ma asi vymazali, lebo nikam nechodim 😀

majamat
25. júl 2025

@anonym_autor neviem ako to je u vas, ale samoplatcov casto vezmu aj skor, ked si to chcu zaplatit.
my sme tak mali skorsi termin na neurologiu o 3m.

autor
25. júl 2025

čo sa mňa týka som najradšej, keď ich nevidím, ale bohužiaľ bez tohto vyšetrenia sa ďalej nepohnem, a to sa mi zopakovalo, takže si nepomôžem. Na neuro si aj ja platím, ale toto vyšetrenie neviem. Všade len neberú, tak neviem...

zirafienka
25. júl 2025
@anonym_autor

čo sa mňa týka som najradšej, keď ich nevidím, ale bohužiaľ bez tohto vyšetrenia sa ďalej nepohnem, a to sa mi zopakovalo, takže si nepomôžem. Na neuro si aj ja platím, ale toto vyšetrenie neviem. Všade len neberú, tak neviem...

@anonym_autor ani MUDr. Rusnák neberie? Veľký odborník.

autor
25. júl 2025

Teraz má dovolenku, sestrička tam je , ale nedvíha

anonym_032152
25. júl 2025
@anonym_autor

Teraz má dovolenku, sestrička tam je , ale nedvíha

@anonym_autor Dosť to súri, prosím o pomoc..., no mne keby so súrilo, zdvihnem zadok a idem za sestričkou osobne.

autor
25. júl 2025
@anonym_032152

@anonym_autor Dosť to súri, prosím o pomoc..., no mne keby so súrilo, zdvihnem zadok a idem za sestričkou osobne.

@anonym_032152 však môžeš, čo ti v tom bráni. Ventiluj sa inde, keď nemáš šajnu ako je všade plno. 🤔

anonym_032152
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_032152 však môžeš, čo ti v tom bráni. Ventiluj sa inde, keď nemáš šajnu ako je všade plno. 🤔

@anonym_autor 😅naozaj sa musím pousmiať, veď ale ja nepotrebujem, ty si písala, či v LM, alebo Rbk sa dá dostať ku gastroenterológovi. Ja sa ventilovať nemusím, ty hľadaj pomoc inde a nie na koňovi, ak akútne potrebuješ pomoc. A ak ti niekto poradí, tak aspoň neprskaj.

autor
25. júl 2025
@anonym_032152

@anonym_autor 😅naozaj sa musím pousmiať, veď ale ja nepotrebujem, ty si písala, či v LM, alebo Rbk sa dá dostať ku gastroenterológovi. Ja sa ventilovať nemusím, ty hľadaj pomoc inde a nie na koňovi, ak akútne potrebuješ pomoc. A ak ti niekto poradí, tak aspoň neprskaj.

@anonym_032152uz si sa vyprskala?Tie sprosté poznámky si strc do zadku a roluj ďalej.

taktotedanie
26. júl 2025

@anonym_autor vsade sa da kazdy ma aj rezim pre samoplatcov, momentalne uz na slovensku ani peniaze nezarucia termin

anonym_032152
27. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor vsade sa da kazdy ma aj rezim pre samoplatcov, momentalne uz na slovensku ani peniaze nezarucia termin

@taktotedanie tej je škoda radiť

taktotedanie
27. júl 2025
@anonym_032152

@taktotedanie tej je škoda radiť

@anonym_032152 autorke? Ako vies