Hľadám najlepšieho gynekológa na Slovensku
Hladam naj gynekologa na Sk ,lebo zistili mi ešte v Januári ze mam rakovinu krčka maternice a môj gynekológ mi ani raz nepovedal moje výsledky chodím len na vyšetrenia a ze mi zavolá o výsledky a dá mi vedieť co a ako ďalej ale ani raz za ten čas mi nepovedal co a ako ďalej , pýtala som sa ho na to x krát a odpoveď bola keď budeme vedieť viac dáme vám vedieť a do teraz nič, cítim sa naozaj zle , príde mi tak zle ze neviem ci je to s toho alebo niečo iné tak prosím poraďte toho najlepšieho ďakujem 😉
@vladena001 Možno si mala iba nezhubný nádor, alebo nejaké cysty... polypy. Ak si mala potvrdenú rakovinu krčka maternice, ver mi, že by si sem teraz nepísala. To sú také bludy, že prídeš po pár rokoch a nič tam nemáš.
@marcelajoskofabko Zda sa mi zvlastne, ze rakovinu riesis s obvodnym gynekologom. Ked mas rakovinu musela si prist urcite uz do styku s onkolgynekologom, ktory ti na tu rakovinu prisiel.
@martinkatinka no ze vraj sú na toho lekára veľa sťažnosti od žien, ktoré k nemu chodia, tak asi vymením lekára ozaj ináč to asi nevidím iné riešenie a ďakujem vám všetkým za radi 🙂
@mircalla
Na základe čoho ti stanovil diagnózu? Pri podozrenía rakovinu krčka, keď je ccytológia viac ako 3, sa odosielala na onkogynekológiu a následne sa operuje. Buď len konizácia alebo pri rozsiahlom náleze hysterektómia. Ešte som nepočula aby toto riešil bežný gynekológ. Bola si na operácii? Ja som si prešla liečbou, našťastie nie rakoviny, ale predrakovinového štádia a roky som bola sledovaná na onkogynwkoligii.
@scorpionflower1 no nie vždy ma rieši lekár a už mu volala aj moja obvodná lekárka ,pýtala od neho aj ona už správu a ze nech mi dá vymení lístok na onkogynekologiu a odbil ju ze on nič nemusí pokiaľ to on chce no nwm uvidíme ako to ďalej určite to začnem riešiť ďakujem vám za radi
Na základe čoho ti stanovil diagnózu? Pri podozrení na rakovinu krčka maternice sa odosiela na onkogynekologiu a následne sa operuje. Buď konizácia alebo pri rozsiahlom náleze hysterektomia. Bola si operovaná? Pokiaľ nespravia hystológiu zo vzorky, nemôžu na 100 % vedieť o čo ide.
@matabb73 operáciu som nemala ale vzorky mi robili a stoho mi zistili
@marcelajoskofabko robili ti iba cytologiu, ktora ak ti vysla zle, bola by si isla na operaciu. A kedze si nesla, tak ta len sleduju. Zle si pochopila lekara. Vezmi so srbou na vysetrenie niekoho dalsieho, nech to vysvetli jemu.
@marcelajoskofabko No musi ti davat spravu pospisat. Ty necitas, co podpisujes? Ake konkretne vysetrenia ti robil?
@marcelajoskofabko podľa mňa píšeš k cytológii a tá keď je zhoršená, ešte nemusí znamenať rakovinu. Ja som mala pred operáciou 4A, 5 je najhoršie a nebola to rakovina. Aký si mala posledný výsledok? Stačí ak ti to lekár povie, nemusíš mať správu. Mňa už pri 3 poslali na onkogynekológiu a tam ma skoro rok len sledovali.
@mircalla nemaju byt Bory nahodou platene z verejneho zdavotneho poistenia? Tak ako Kramare alebo Ruzinov? Lebo mne chodi od nich mail a tak to tam pisali.
@marcelajoskofabko ako vies ze mas potvrdenu rakovinu krcka maternice? Pises ze nemas od dr.spravu.
Ak chces nieco riesit nehladaj naj gyn.na Slovensku, vyber si ineho gynekologa, aj v Presove a objednaj sa k nemu, ze si chces preniest kartu, nech si ju vyziada od toho sucasneho.
Pripadne chod do sukromnej ambulancie. Nechaj sa poriadne vysetrit, oboznamit s diagnozou a s moznostami liecby. A potom sa uvidi co dalej. Drzim palce.
@namornicka Priznam sa, ze neviem. Mne aj tak vacsina prispevku nedava zmysel. Potvrdena rakovina, ziadne info, ziadne spravy, nikto nic neriesi. Liek, co uviedla sa podava do zily infuzkou, takze niekde jej to podavat musia a tym padom je potrebna sprava. Daco tu nesedi
@mircalla a odkial vie obvodna, ze co sa s nou deje, ked nema ani len spravu
Vsak ak idem prec, podpisujem spravu. Tak ak mi ju neda (co ma sokuje, mam spravu z kazdeho vysetrenia seba aj deti), citam to aspon.
Ak je to rakovina, neriesi to bezny gynekolog. Nechce sa mi verit, ze by si toto zobral na triko...Neviem, ci tam ide o nejake nepochopenie ci zlu interpretaciu....
@marcelajoskofabko meno tvojho lekara povedz. Pises anonymne, tak myslim, ze mozes. Nech netrpia aj ine zeny.... si v Bratislave? Ked nechces tu, napis mi sukromnu spravu.
@tykat neposielaj ju do Presova, tam su najhorsi dr z celeho Slovenska
Redecha - nemocnica Bory, onkogynekolog a spickove pracovisko.
@barborachors ona je z Presova, tak nech sa netrepe cez pol Slovenska. Na zaciatok by som cim skor isla k inemu gyn. kludne v mieste bydliska.
@mircalla
@tykat ano sak báť sa bojím ale viem co mi povedal lekár viem co mi potvrdil , podpisujem stále u lekára papier ale nikdy ho nečítam lebo rýchlo idú ďalšie ženy, no ale samozrejme ze sa pôjdem dat vyšetriť aj k inému lekárovi a obvodná to riešila preto lebo som jej to povedala a aj od gynekológa som x krát pýtala správu nech mi dá pre obvodnu lekárku aby to mala tak nikdy som nedostala žiadnu spravu som uňho krátko asi 8 mesiacov u toho lekára ale vôbec sním niesom spokojná a áno ta liečba išla cez ihlu , som z Prešova čiže preto hľadám niečo ďalej od Prešova lebo tiež som sa dopočula ako aj staršie ženy rozprávajú ze v Po sú o ničom lekári ,čiže preto som sa obrátila na modrý konik aby mi zeny ktoré majú stým skúsenosti nech napíšu len dobrého lekára ktorý sa tonu venuje a povie mi všetko na rovinu , a nie len po telefóne ze mi vám zavoláme a nič a potom už keď volám tak sa tam nedá ani dovolať a keď idem osobne k lekárovi sestrička pošle preč ze berú iba objednaných čiže vždy ma vedia nieako odbyt, lekar sa vola Mudr.Dandar
@marcelajoskofabko Skus ineho gynekologa. Podla toho, ake ma hodnotenia, nie si sama, co ma tento problem. Odporucam take, kde sa plati, pozri si referencie.
@mircalla zajtra to poriesim určite, ďakujem za radi
@marcelajoskofabko a ty si teraz na pn, ci ako?
@marcelajoskofabko odporúčam v Bratislave Mikuláš Redecha,profík a top na onko
@marcelajoskofabko určite NOÚ Bratislava

@martinkatinka Toto by som ja pozadovala a bez toho neodisla. Pacient ma na to pravo.