Kresťansky gynekológ na západnom Slovensku
Hľadám kresťanského gynekológa na Západnom Slovensku, ktorý rešpektuje, že žena odmieta určite vyšetrenia. Takého ktorý repsktuje, keď žena pacientka má problém a sama urči hranicu vyšetrení. Chcem poprosiť, aby sa do skuskusie zapájali len ženy, ktoré majú osobnú skusenost. Ďakujem za odporúčania
Skus sa informovat vo Feminatal v Dubravke v BA, ci vyhoveju tvojej poziadavke. Je to krestanska ambulancia. Mne tam lekar akceptoval nezvycajnu poziadavku ohladom vysetreni pocas tehotenstva. Respektoval moje zelanie. Inde mi to lekarka zamietla.
@domi995 ďakujem ❤️
@zuzanaete ďakujem 100krat
A len tak jedným pohľadom by ťa nemal náhodou lekár vyšetriť? Preboha, je 21. storočie, zobuď sa a nie proti kresťanom naozaj nič nemám, ale pokiaľ nie si radová sestra alebo teda žena panna, nechápem...zdravie máme všetci len jedno.
A to ta ma ako potom vysetrit ak nie vaginalne?🤦cez ucho? Boze co toto tu je🤦🤦
Nebolo by jednoduchšie si nájsť gynekologičku?
Tam odpadáva možnosť toho, že na teba pozerá iný muž..
Aspoň tak to riešia muslimky. Či čo iné je u teba problém?
Ster predsa urobiť raz ročne musí, ak chceš preventívne vedieť ci nemáš začínajúci rakovinu. A to asi nechceš podceniť - či už si t tá dotyčná žena alebo jej manžel, nie?
Gynekologické vyšetrenie je hlavne vaginálne vyšetrenie...Ako inak ti má urobiť cytológiu, či sonom pozrieť či je krčok a maternica v poriadku? to sa pozerá vnútorne, nie zvonku.....detto cytologiu, teda či máš nábeh na rakovinu krčka maternice ti inak nevedia urobiť.....gynekolog ťa inak ako zvnútra nevie vyšetriť či je všetko ok, jedine by ti vedel napísať niečo od zápalu či proti mykóze ak máš štípanie, ale inak ťa nevie vyšetriť - len vnútorne....prsníky ti ani nemusí vyšetriť, ak ťa posiela na sono či mamografiu....
Inak ak máš problém s tým že ťa vyšetruje muž, nájdi si gynekologičku....ja mám ale skúsenosť že lepšie/jemnejšie vyšetria muži ako ženy...
Ja chodím ku kresťanskému gynekológovi k Milosrdným bratom Ba - Ines Hvizdakova, len neviem či berie nových pacientov. Je veľmi dobrá odborníčka.
Stale nechapem, co to ma s vierou spolocne...ono ti to totiz bude prd platne, ked ti nezistia nalez na krcku maternice, lebo za pana tam nema kto co pozerat... kazdy - aj veriaci - lekar ma normalnu atestaciu a vsetky vysetrenia robi... a hluposti (proti zdraviu pacientky) jej hadam vyhovori... vagina nie je ina cast tela, ako tvoja ruka ci noha, tiez ju Boh stvoril. Trosku nadhladu nad celou temou treba mat. Ak nevies ako to riesit sama, tak psycholog ti pomoze odburat niektore strachy a bloky.
Ahoj, v Žiline je MUDr. Ivan Wallenfelz. Veľmi dobrý doktor. Skus tam, budeš spokojná...
@misinka20 ďakujem
@pandorra ďakujem ❤️
A môžem sa len tak zo zvedavosti spýtať bez posmeškov,lebo som netušila,že existujú aj kresťansky gynekológovia a ,že niekto aj odmieta vaginálne vysetrenie,že ako potom takáto žena porodí ? Veď cez pôrod keby aj celé tehotenstvo sa nedala vaginálne skontrolovať tak cely pôrod vaginálne ženu vyšetrí viacero lekárov ?
Len ma napadla taka otázka do budúcnosti... rodit plánuješ vylucne CR?
Len nech toto necita Zaborska, lebo zakazu este aj gyn.vysetrenia 🙈
Ako inak ako vaginalne, sa da urobit napr. ster z krcka maternice???
Prosím vás, úplne bez rýpania, to naozaj existuje lekár gynekológ, ktorý nevyšetruje ne-pannu vaginálne?? Akože celé vyšetrenie v nohavičkách? Myslím či ani ster alebo len nie ruky a tak… to, že sa v tehotenstve nemusí/nemá vyšetrovať vaginálne krčok je už dnes pomerne normálne, na to mi stačila aj bežná gynekologička, ale teda toto ma fakt zaujíma, či reálne taký lekár existuje 🤔
Kopec reci a kto ti poradil?
Nech sa paci
Pracuju tu vylucne katolicki gynekologovia, ambulancia sa nachadza v salezianskom stredisku. Mozno budu mat miesto namiesto mna, min. mesiac som od nich odisla (kvoli vzdialenosti od bydliska)
Boze ty nemas ine problemy? Zijes v stredoveku coi mas slabeho ducha a musis sa upinat navymysleneho boha😁. To ti nie je blbe toto riesit a nie je ti prednejsie vlastne zdravie ako vymysleny panbozko??
@evkamotka ďakujem ❤️

Ano a ked budes mat nejaky zdravotny problem, ktoremu sa dalo predist, tak potom gynekologa zazalujes lebo ti neurobil vysetrenia ktore mal. Kvoli nejakej tvojej fobii. 🙄 Vyhladaj radsej psychologa. Krestanskeho 🙂