Kresťansky gynekológ na západnom Slovensku
Hľadám kresťanského gynekológa na Západnom Slovensku, ktorý rešpektuje, že žena odmieta určite vyšetrenia. Takého ktorý repsktuje, keď žena pacientka má problém a sama urči hranicu vyšetrení. Chcem poprosiť, aby sa do skuskusie zapájali len ženy, ktoré majú osobnú skusenost. Ďakujem za odporúčania
Panenstvo nie je o tom, ci tam blana je, nezijeme v 14tom storoci. Panna je zena, ktora este nezazila vaginalny styk, bez ohladu na tampony a čipky.
Mudr. Durackova v PK. Je aj porodnicka a pristup uplne super. Ja som odmietla niektore vysetrenia v tehu (na vady babatka - nechali by sme si ho, nech by bolo akekolvek, takze to pre mna boli bezpredmetne vysetrenia) a nebol s tym najmensi problem. Vzdy ochotna poradit, da sa i mailom (podla problemu, samozrejme).
Neviem ako moze Gyn pomoct ked do toho nevidi prave tam dole. Nema ako napr zistit zmeny ba krcku. Krestansky Gyn je napr Dr Drab, Mikolasik, Chuda. Ale vsetci vysetruju ako bezny lekar, iba nepisu antikoncepciu, neposlu na potrat a taketo veci. Ale inak neviem ako by mi napr lekar pomohol, ked mam problem. Su to profesionali a tiez veriaci ludia.
@jabadabadu nahodou som Ťa označila ani neviem ako..
Stym nema nic kresťanstvo spoločne,sorry ale len tvoja blbost akurat
@mirkaz156 ak mas po porode problem, navstiv gynfyzio, tak tak daju do poriadku
Mudr. Hvizdák , žiaľ už pred nejakým časom zomrel. Láskavý lekár.

@guliver19 to co spominas ,s tym Boh nic spolocne nema....mozeme o Tom diskutiert v inej teme.ale najprv si nieco nastuduj.
Nebudem diskutiert o niecom,o vom nemas ani potuchy.
Ja som chcela len normal u diskusiu.
Bez urszania a ponizovania krestanov.to je vsetko.