Ktorú kliniku na odstránenie žlčníka odporúčate?
Prosím o radu, ktorú kliniku na západe si vybrať. Aká je cca čakacia doba? Cena?
Prosim aj o skúsenosti aký bol priebeh a koľko hodín ste strávili na klinike.
Ďakujem.
z vlastnej skúsenosti ti odporúčam ísť do normálnej nemocnice, nie na jednodňovku.
Mám absolvovanu danú operáciu a v žiadnom prípade by som nešla na jednodnovku
V ziadnom pripade jednodnovka!
Bola som na jednodnovke, aj ked jednu noc som tam spala, a ziaden problem. Ale nebola som na zapade, tak asi neporadim
Určite pôjdem na jednodňovú. Otázka bola kam.
Jednodnova chirurgia Gynpor sliac. Prisla som na obed, o dve hodky vybrali zlcnik a rano som sla domov.. operaciu som mala tyzden od objednania.. cena je okolo 200€..
@xsuzannex ďakujem pekne. Nebola možnosť odísť v ten deň?
@aaadkaaa ďakujem
Nie, toto zas nie je vytrhnutie zuba. Predsa je to operacia, aj ked nenarocna, ale mozu nastat komplikacie. Je nutne sledovat aspon par hodin.. v nemocnici by ste boli 3-4 dni. Tu som odchadzala 15 hodin po operacii..
@xsuzannex ja si bohužiaľ nemôžem dovoliť odísť z domu na noc. Preto som si ho doteraz vybrať nedala. Ale už som v stave, že to riešiť musím. Ale muselo by to prebehnúť tak, že ráno pôjdem a poobede som doma. Ak to nepôjde, tak budem musieť ešte nejaký ten rôčik počkať.
Mimochodom, len si pekne dalej pestuj taky zlcnik- je to prekanceroza tak neviem dokedy chces cakat asi kym bude neskoro a pojdes rovno na onkologiu a budes mat metastazy v peceni a zlcovych cestach, s takym pristupom ani tam nemusis ist lezat a ostavat na noc, ma to tak ci tak nepriaznivu prognozu a dobu prezitia spocitas na prstoch jednej ruky, neviem an co cakas zariad si to! ak tam mas kamene a nie neexistuje na sr, ze prides vyberu ti ho a ides domov to nieje ako znamienko
@taktotedanie tento koment som vôbec nepochopila. Skús si prečítať otázku ešte raz a odpovedz k veci alebo si nájdi otázku kam zapasuje tvoja odpoveď.
Práveže ti @taktotedanie napísala absolútne adekvátnu odpoveď. Odkladanie operácie = riziko rakoviny. Chápeš?
A mozem vediet preco? Kojis? Ja som tiez sla od polrocneho dietata a vydrzalo.. vsetko sa da riesit. Mysli na to ze kym budes este rok cakat, moze ti upchat zlcovod, alebo do prejde do pankreatitidy a uz to nebude den ale dva tyzdne co budes mimo domu.. moj otec takto skoncil, odkladal, odkladal, az doodkladal.. ries to teraz..
Ty si zvaz co ti je prednejsie
Odpovedala som ti k veci a pravdivo tak skus zapojit mozog a pochopis
Este za chvilu povies ze nechces ani anestezu len do lokalnej niektori ludia uz fakt nerozmyslaju racionalne
@taktotedanie a možno racionálnejšie ako si vieš predstaviť. Choď teraz do štátnej nemocnice. Dajú ti termín o 2 roky. Až tak je to akútne, až tak sa to nemôže odkladať.
Jediný dôvod prečo tam máš ležať 3 4 dní po sú peniaze z poisťovne. Ani tam po tebe neštekne lekár, nikto si ťa nevšimne. A tých 24h pred operáciou tam ležať, tak to je už úplný nonsens.
Tak chod na tu jednodnovu, ale rataj s tym,ze tu jednu noc tam stravis..
Tak ho skus radsej pochopit...ten koment
Ja som zdravotnik a rozhodne to nieje kvoli peniazom!
Evidentne nemas ani potuchy co vsetko moze nastat a co sa moze skomplikovat a ked nebudes v nemocnici tak ti nikto nepomoze a vobec to nieje tak ze po tebe tam ani pes nestekne neviem kde myslis ze zijes v ugande? Sa spamataj trosku zena
Tak chod do sukromnych nemocnic siete penta alebo agel - nemas problem
Preto klesa populacia ludi na slovensku- pretoze rozmyslaju ako ty a nevazia si to co maju a kapu ako ryby bez vody skoda
Hazardujes so zivotom ale ok ludia su divni kazdy je zodpovedny sam za seba
Kolárovo, ráno o 7 príchod, o 10.00 operácia, poobede o 15 domov, všetko bez problémov.
@martul ďakujem, konečne niekto k vecí 🙏🏻
@taktotedanie samozrejme to som si myslela
Čítať s porozumením je bohužiaľ stále veľký problém 😊.
Ja som bola operovana, ked mala moja mala 3 mesiace. Tiez so zlcnikom, sice som mala operaciu planovanu o mesiac neskor, len som dostala zachvat a isla som hned. Ale jednu noc ma tam nechali. Povodne som mala ist inde, ale nikde som nenasla, ze by to robili, tak ze rano pridem a poobede idem. Resp. nasla som, ale kedze pracujem na organe dozoru v zdravotnictve, tak by som tam nesla, kvoli zlym skusenostiam.
Určite to nie je kvôli peniazom a poisťovní. Po operácii žlčníka máš vývod, ktorý ti odvádza z tela sajrajt. Dávali mi ho preč v deň odchodu. V nemocnici som bola 3 dni

Neviem ale mne sa nezda ze operaciu vybratie zlcika robia na 1dnovej chirurgii....mamina bola niekolko dni v nemocnici.