icon

Ktorú kliniku na odstránenie žlčníka odporúčate?

20. jan 2025

Prosím o radu, ktorú kliniku na západe si vybrať. Aká je cca čakacia doba? Cena?
Prosim aj o skúsenosti aký bol priebeh a koľko hodín ste strávili na klinike.
Ďakujem.

ajka10000
20. jan 2025

Neviem ale mne sa nezda ze operaciu vybratie zlcika robia na 1dnovej chirurgii....mamina bola niekolko dni v nemocnici.

mimimoje
20. jan 2025

z vlastnej skúsenosti ti odporúčam ísť do normálnej nemocnice, nie na jednodňovku.

luliu
20. jan 2025

Mám absolvovanu danú operáciu a v žiadnom prípade by som nešla na jednodnovku

taktotedanie
20. jan 2025

V ziadnom pripade jednodnovka!

aaadkaaa
20. jan 2025

Bola som na jednodnovke, aj ked jednu noc som tam spala, a ziaden problem. Ale nebola som na zapade, tak asi neporadim

luliu
Autor odpoveď zmazal
aaadkaaa
20. jan 2025

@luliu vola sa to jednodnova chirurgia,ale po zlcniku sa tam spi. Pokial viem, takto funguje vacsina jednodnoviek, na ktorych vyberaju zlcnik...

autor
20. jan 2025

Určite pôjdem na jednodňovú. Otázka bola kam.

xsuzannex
20. jan 2025

Jednodnova chirurgia Gynpor sliac. Prisla som na obed, o dve hodky vybrali zlcnik a rano som sla domov.. operaciu som mala tyzden od objednania.. cena je okolo 200€..

autor
21. jan 2025

@xsuzannex ďakujem pekne. Nebola možnosť odísť v ten deň?

aaadkaaa
21. jan 2025

@xsuzannex aj ja som tam bola. Autorka, nie, v ten den nepustaju

autor
21. jan 2025

@aaadkaaa ďakujem

xsuzannex
21. jan 2025

Nie, toto zas nie je vytrhnutie zuba. Predsa je to operacia, aj ked nenarocna, ale mozu nastat komplikacie. Je nutne sledovat aspon par hodin.. v nemocnici by ste boli 3-4 dni. Tu som odchadzala 15 hodin po operacii..

autor
21. jan 2025

@xsuzannex ja si bohužiaľ nemôžem dovoliť odísť z domu na noc. Preto som si ho doteraz vybrať nedala. Ale už som v stave, že to riešiť musím. Ale muselo by to prebehnúť tak, že ráno pôjdem a poobede som doma. Ak to nepôjde, tak budem musieť ešte nejaký ten rôčik počkať.

taktotedanie
21. jan 2025

Mimochodom, len si pekne dalej pestuj taky zlcnik- je to prekanceroza tak neviem dokedy chces cakat asi kym bude neskoro a pojdes rovno na onkologiu a budes mat metastazy v peceni a zlcovych cestach, s takym pristupom ani tam nemusis ist lezat a ostavat na noc, ma to tak ci tak nepriaznivu prognozu a dobu prezitia spocitas na prstoch jednej ruky, neviem an co cakas zariad si to! ak tam mas kamene a nie neexistuje na sr, ze prides vyberu ti ho a ides domov to nieje ako znamienko

autor
21. jan 2025

@taktotedanie tento koment som vôbec nepochopila. Skús si prečítať otázku ešte raz a odpovedz k veci alebo si nájdi otázku kam zapasuje tvoja odpoveď.

luliu
21. jan 2025

Práveže ti @taktotedanie napísala absolútne adekvátnu odpoveď. Odkladanie operácie = riziko rakoviny. Chápeš?

xsuzannex
21. jan 2025

A mozem vediet preco? Kojis? Ja som tiez sla od polrocneho dietata a vydrzalo.. vsetko sa da riesit. Mysli na to ze kym budes este rok cakat, moze ti upchat zlcovod, alebo do prejde do pankreatitidy a uz to nebude den ale dva tyzdne co budes mimo domu.. moj otec takto skoncil, odkladal, odkladal, az doodkladal.. ries to teraz..

taktotedanie
21. jan 2025

Ty si zvaz co ti je prednejsie
Odpovedala som ti k veci a pravdivo tak skus zapojit mozog a pochopis
Este za chvilu povies ze nechces ani anestezu len do lokalnej niektori ludia uz fakt nerozmyslaju racionalne

autor
21. jan 2025

@taktotedanie a možno racionálnejšie ako si vieš predstaviť. Choď teraz do štátnej nemocnice. Dajú ti termín o 2 roky. Až tak je to akútne, až tak sa to nemôže odkladať.
Jediný dôvod prečo tam máš ležať 3 4 dní po sú peniaze z poisťovne. Ani tam po tebe neštekne lekár, nikto si ťa nevšimne. A tých 24h pred operáciou tam ležať, tak to je už úplný nonsens.

xsuzannex
21. jan 2025

Tak chod na tu jednodnovu, ale rataj s tym,ze tu jednu noc tam stravis..

bielykral
21. jan 2025

Tak ho skus radsej pochopit...ten koment

martul
21. jan 2025

@ajka10000 samozrejme, že robia, napríklad Kolárovo.

taktotedanie
21. jan 2025

Ja som zdravotnik a rozhodne to nieje kvoli peniazom!
Evidentne nemas ani potuchy co vsetko moze nastat a co sa moze skomplikovat a ked nebudes v nemocnici tak ti nikto nepomoze a vobec to nieje tak ze po tebe tam ani pes nestekne neviem kde myslis ze zijes v ugande? Sa spamataj trosku zena
Tak chod do sukromnych nemocnic siete penta alebo agel - nemas problem
Preto klesa populacia ludi na slovensku- pretoze rozmyslaju ako ty a nevazia si to co maju a kapu ako ryby bez vody skoda
Hazardujes so zivotom ale ok ludia su divni kazdy je zodpovedny sam za seba

martul
21. jan 2025

Kolárovo, ráno o 7 príchod, o 10.00 operácia, poobede o 15 domov, všetko bez problémov.

autor
21. jan 2025

@martul ďakujem, konečne niekto k vecí 🙏🏻

autor
21. jan 2025

@taktotedanie samozrejme to som si myslela

martul
21. jan 2025

Čítať s porozumením je bohužiaľ stále veľký problém 😊.

pandusica
21. jan 2025

Ja som bola operovana, ked mala moja mala 3 mesiace. Tiez so zlcnikom, sice som mala operaciu planovanu o mesiac neskor, len som dostala zachvat a isla som hned. Ale jednu noc ma tam nechali. Povodne som mala ist inde, ale nikde som nenasla, ze by to robili, tak ze rano pridem a poobede idem. Resp. nasla som, ale kedze pracujem na organe dozoru v zdravotnictve, tak by som tam nesla, kvoli zlym skusenostiam.

luliu
21. jan 2025

Určite to nie je kvôli peniazom a poisťovní. Po operácii žlčníka máš vývod, ktorý ti odvádza z tela sajrajt. Dávali mi ho preč v deň odchodu. V nemocnici som bola 3 dni