icon

Ktorý pediater nás zoberie počas dovolenky v Prahe?

aniko92
17. aug 2016

Ahojte...vie my tu niekto poradiť co mám robiť ako riešiť chorobu v prahe...zoberie ma hoci aky pediater??alebo počkať na pohotovosť??ďakujem

janinah
17. aug 2016

Ty si dieťa? máš 18? si tam s nejakým dospelým? niekde bývate,tak sa poraď s recepciou kde máš najbližšieho lekára a choď tam...nedá sa to zvládnuť liekmi z lekárne? čo presne ti je?

aniko92
autor
17. aug 2016

Nie ja ale moja 10 mesačnádcéra je chorá...sme na návšteve u mojej mamy ale ona nevie ako to funguje u pediatrov...s liekmi s lekárne nestačia lebo už má aj horúčku...

janinah
17. aug 2016

@aniko92 najdi si pediatra v okolí a zavolaj tam,mal by ťa ošetriť každý,ale vieš,nedonútiš ak by mal s tým nejaký problém napr. že ste cudzinci

womankc
17. aug 2016

@aniko92 normálne choďte do najbližšej ambulancie, normálne vás ošetria, len je možné že za poplatok. Moja sestra žije v zahraničí a keď tu chodievali s deckami tak normálne moja decká ich ošetrila , len si zaplatili poplatok

alenah31
Autor odpoveď zmazal
aniko92
autor
17. aug 2016

@alenah31 a vieš my poradiť ako je to s liekmi ak my nejaké predpisu??

alenah31
Autor odpoveď zmazal
aniko92
autor
17. aug 2016

@alenah31 ďakujem ti za rad...práve som volala jednej pediatricke a povedala ze ma vezme ale musím si to zaplatiť tak 200-300korún

alenah31
Autor odpoveď zmazal
aniko92
autor
17. aug 2016

@alenah31 pediater je bližšie a bola by som kludnejsia keby jej uz dala nejaké lieky lebo už od noci má teplotu...

moni244
17. aug 2016

@aniko92 radsej pediater, ved to nie je vysoka suma

zuzka38
17. aug 2016

@aniko92 skoda ze nemas poistenie, to by ti hradili vsetko..ja sa mimo hranic davam vzdy poistit, to pre buducnost..osetrit ta osetri kazd za poplatok a tym padom aj lieky platis full

aniko92
autor
17. aug 2016

@zuzka38 nemyslela som si že budem potrebovať poistenie neni to prvý krát že sme prišli k mame a doteraz sme nemali ziadny problem..

moni244
17. aug 2016

@aniko92 ist do zahranicia s malym dietatom na dlhsi pobyt a nemat poistenie he hazard a risk, nikdy nevies, co sa stane, staci okamih a moze tu byt uraz, pad

zuzka38
17. aug 2016

@aniko92 no ved toto vacsinou sa nic nestane ale staci raz a mas problem..a keby si potrebovala nemocnicu sa nedoplatis..nestoji to za tych par evri ktore do poistenia das..ja aj ked idem len na styri dni s detmi sme vzdy mimo sr poisteni