Mám problém s črevami a krvavú hnačku

jasmine2323
8. júl 2020

Ahoj.
Mám problém s črevami k tomu krvavá hnačka. Už som z toho nervózna. Mala som to už pred 4 rokmi. Avšak obával sa ísť k lekárovi nakoľko ten ma pošle na kolonoskopiu a tá ma naposledy dosť bolela - strašný zážitok.
Neviete mi poradiť lekára, resp. liečiteľa, s ktorým máte skúsenosti a je naozaj dobrý ?
Poprosím vlastné skúsenosti. Budem vám vďačná.

Ďakujem

stanulienkat
8. júl 2020

Mas vazny zdravotny problem a ty hladas liecitela??? Myslis,ze ti vylieci aj celiakiu,alebo rakovinu? Utekaj k lekarovi.

sisa_s
8. júl 2020

No neviem, co je horsie, kolonoskopia alebo ovela vacsi problem, po ktorom mozete skoncit aj s vyvodom criev navonok? 🧐 Okamzite k obvodnemu, odosle k specialistovi

denden77
8. júl 2020

@jasmine2323 suhlasim s komentom vyssie a dodavam, ze kolonoskopia sa da spravit aj v narkoze 😉

silvinka_c
8. júl 2020

@jasmine2323 ahoj, myslím, že žiaden liečiteľ ti s tým dlhodobo nepomôže, len zbytočne vyhodis peniaze. Môže byť za tym omnoho vážnejší problém, ktorý ti liečiteľ nieje schopný odhaliť. Radšej vytrpiet par minút pri kolonoskopii a mat nastavenú poriadnu liečbu, pripadne včas odhaliť nejaký problém, ako vyhodiť veľa peňazí u liečiteľa a o pár rokov sa ti to vráti zas.samozrejme netvrdím, že niekomu liečiteľ nepomohol. AAko si sama písala už si to dávnejšie mala a zas sa to opakuje to nieje len tak. Niečo je zle, možno mas niečo s hrubým črevo, pripadne máš hemoroidy z vnútornej strany. Boli ta konečník pri vykonávaní veľkej potreby? Pripadne po? Jednoznačne by som navštívila doktora aj napriek nepríjemnému predchádzajúcemu zážitku - kolonoskopia je každému nepríjemná, ale určite to zvládneš. Držím ti palce, aby si to zvládla, a aby si daný problém vyliečila či sa rozhodneš navštíviť lekára či liečiteľa.

maja170
8. júl 2020

Utekaj k lekárovi.Môj ocino mal tiež takéto problémy,odkladal návštevu lekára a pred mesiacom sme ho pochovali.Keby išiel hneď k lekárovi ako problémy začali,mohol žiť,no žiaľ išiel až keď bolo už neskoro.
Tým nechcem povedať,že máš tiež hneď rakovinu,môže to byť čokoľvek iné,ale radšej nech to skontroluje lekár.

eliska13
8. júl 2020

@jasmine2323 možno nebude treba kolonoskopiu určite choď k lekarovi

nicoli02
8. júl 2020

prosím ťa choď k lekárovi, takéto zdravotné problémy naozaj nie sú sranda. radšej pretrpieť nejakú kolonoskopiu ako niečo zanedbať. a možno ju nakoniec ani nebude treba. len treba k ísť lekárovi čo najskôr

simsalabim
8. júl 2020

@jasmine2323 kolonoskopia sa da urobit v narkoze ako samoplatca, pri indikacii aj cez poistovnu. Kolegyna nedavno bola, nebola to velka sumu, tusim 70€? Moj otec ma zrasty, kvoli ktorym to je mimoriadne bolestive a robia mu to kvoli tomu v narkoze cez poistovnu. Urcite si to daj riadne vysetrit.

krisbar
8. júl 2020

Wtf? Ty sa bojis 20min vysetrenia v narkoze?? Radsej sa zacni bat zivota s vyvodom, zivota plneho bilesti, znizenej kvality. A preco som taka nabrusena? Lebo mna to lajzlo...skoncila som len s polovicou creva vonku, ale tou v podstate este "nepotrebnou" a tiez kvoli tomu, ze sa mi nechcelo ist k lekarovi...

dilino
8. júl 2020

O žiadnom liečiteľovi ani nerozmyšľaj prepáč ale asi si sa zbláznila prepáč nahnevala som sa ale strachom za teba a koľko to už tak máš ako dlho .Rýchlo k obvodnej a hned do nemocnice na hospitálizaciu načo čakáš že budeš mať vývod.Liečiteľ ťa tak akurát oblbne o peniaze ale vysledok sa nedostaví už včera bolo neskoro ísť k lekárovi bojim sa ako pišeš ale za zachránu života by som urobila čokoľvek snád 20 minút vydržiš.Máš deti ak áno koľko si trpela v bolestiach pokiaľ sa ti narodilo a si tu to strach má veľke oči ale hned urýchlenie ísť po kartu k obvodnej a rovno do nemocnice.Držim ti veľmi palce drž sa.