icon

MUDr. Marián Kollár a vaše skúsenosti s ním

lulu939075
25. nov 2011

Chodí niekto k tomuto doktorovi? Mne je iba z prvého pohladu celkom simpatický. Aké s ním máte skúsenosti? Tu je ich wwwstránka http://www.prvazenska.sk/index.php?zobraz=onas

Strana
z3
adamkovec
Odpoveď bola odstránená
pusa321
16. júl 2013

Dr. Kollar je moj doktor a som s nim nadmieru spokojna

pusa321
16. júl 2013

@adamkovec ty si s nim mas asi tazko osobnu skusenost...tak sa zapajaj do diskusii ku ktorym mas aj ty co povedat...dakujem

kveta
16. júl 2013

Bola som u dr. Kollara jednorazovo ako tehotna samoplatkyna, kedze moj gynekolog bol na dovolenke. Slo o klasicku kontrolu dva tyzdne pred porodom. Vysetrenie bolo dokladne, premeral dieta, skontroloval prietoky, krcek.. Mala som z neho velmi dobry dojem. Ak by som nebodaj musela menit lekara, sla by som k nemu.

bibianka012
20. júl 2013

Dobrý deň, chcem sa poradiť🙂 keďže MUDr. Kollár je asi súkromný lekár vie mi niekto povedať niečo k jeho cenníku keďže na nete ho nemá uvedený? :P

kafoditka
25. júl 2013

@bibianka012 za kazdy ultrazvuk platis 10eur, objednanie na presnu hodinu 10eur, ak si tehotna, po 10tt ti navrhnu nadstandardnu starostlivost za 90eur, co zahrna vsetky UTZ, nemusis cakat a vezmu ta vzdy na vopred dohodnutu hodinu, dostanes cislo mobilu priamo na Kollara a mozes ho kedykolvek kontaktovat... akurat tych 90eur zvazujem, v utorok idem na sono v 10tt a ratam s tym, ze mi to navrhnu..

bibianka012
26. júl 2013

a on berie len tehotné pacientky? :-/

allesandra
5. aug 2013

90€ je vyborna cena, ked to zahrňa všetko.
Zajtra idem k nemu na prvé vyšetrenie, tak som zvedavá. Nadštandart si určite zaplatím.
Sestrička bola velmi mila, čo na mna urobilo dobry dojem.

monafe
21. aug 2013

Ahojte,

tiez sa rada podelim o moju skusenost s MUDr Kollarom.

Po prve som tam nechala zbytocne vela penazi za ultrazvuky, ktore podla mna niekedy ani neboli potrebne.

K pacientovi sa sprava povysenecky. Na vsetko som sa musela pytat, kedze mi skoro nic nepovedal a ked som sa potom nieco opytala pozeral po mne ci som ok.

Nezaplatila som si tehotensky nadstandard, tak ma nechal cakat hodinu a pol v cakarni a potom 10 minut na koze, co bol vrchol.

Poradil mi ze mozem uzivat venotika, nastastie som dala na moju intuiciu a dobre som urobila, lebo tie ktore som mala doma sa neodporucali do 3 mesiaca tehotenstva nakolko mohli poskodit plod.

Vysetrenie boli bolestive.

Odisla som od neho a nemozem si vynachvalit starostlivost, ktoru mam teraz u pani doktorky.

Baby ak mozete utekajte.

Moj osobny dojem bol, ze pana doktora viac zaujimali peniaze, lekarska komora, ci hadanie sa s politkmi ako vlastne pacientky.

lenach
22. aug 2013

@monafe každý máme svoj názor samozrejme. ja neviem či ten postoj závisí od sympatií, ale nikdy som u neho nazažila povýšenecký prístup. niekolko krát tam bol dokonca aj moj priatel na utlrazvuku a obaja sme boli spokojní s komunikáciou a prístupom. povýšenecký prístup som už raz zažila od gynekologičky, resp. zažívala pravidelne keď som tam šla a preto som od nej aj odišla a kollár je najlepšie čo ma mohlo stretnúť. bolesť u neho nepoznam. je to individuálne. samozrejme, každá máme nárok na vlastný názor. ak si nebola spokojná s ním tak je super, že si si našla niekoho kto ti vyhovuje. 🙂 ja by som ale na neho nedala dopustit a ak su s nim pacientky ine spokojne, nebudú utekať hadam🙂

evelin6539
Autor odpoveď zmazal
miruska111m
18. sep 2013

presne,100 ľudí,100 chutí 😉 no ja som zatiaľ spokojná s MuDr. Kollárom,vždy milý,usmievavý,srandujeme,aj vtip mi povie sem tam..zatiaľ vždy bezbolestné všetky vyšetrenia a to som k nemu chodila ako na hodiny klavíra. Som u neho vyše 5 rokov,hádam nebudem meniť,že všetko bude ok...som práve v 14tt 😉

Ako sa tu píše, je super...-dokým nenastane problém 😔 .. Nečakám bábo, ani sa ešte s priateľom nechystáme, ale viackrát som tam bola kvôli cystám. Keď som tam však bola naposledy (asi na jar), prekvapil ma svojou reakciou na moje bodavé, až kŕčovité bolesti ktoré trvajú maximálne minútu, prestane to, potom sa to možno pár dní neobjaví a opäť.. Myslíte si, že keď vám na utrazvuku nič nevidí, môže si dovoliť povedať mi, že si len vymýšľam a simulujem bolesť?!

Podľa môjho názoru si to odborník dovoliť nemôže.. Mimochodom, tie bolesti mávam aj dnes.. 😖

klarinet
7. okt 2013

@luculus naco k nemu chodis potom, ked niesi spokojna a sa len stazujes sa aka si z neho znechtena. Zmen doktora !

klarinet
7. okt 2013

je slobodna volba lekara, ked sa mi nieco nepaci idem predsa bez reci druhemu a nebudem sa tu lutovat alebo stazovat na niakom fore , nazor je nazor ale niekoho odsuzovat.... preberte sa

luculus
7. okt 2013

Uz dávno som zmenila 🙂

okbukaj
16. nov 2013

Od tohto doktora utekajte, radim z vlastnej skusenosti..

manduska1
31. jan 2014

ahojte neviete nahodou kolko sa plati za vaginalny ultrazvuk aj s fotkou ?dakujem

miruska111m
6. feb 2014

@manduska1 10 euro u neho,.. 🙂

foxy79
19. nov 2014

Ahojte kocky, rada by som sa pridala k debate,, Kollar,, No zacnem asi takto. Pred par rokmi som mala vazne zenske problemy a jediny lekar v celej Bratislave, ktory ma prijal za pacientku a dal ma do kopy je MUDr. KOLLAR. Som mu nesmierne vdacna a samozrejme aj jeho sestrickam Barborke a Veronike, pretoze su vzdy ochotni, mili a ustretovi. Z Devinskej to mam teraz riadny kus, ale oplati sa cestovat aj taku dialku. Cakame uz druhe dieta a neviem si predstavit ineho lekara. Aj napriek tomu ze nemam zaplateny nadstandart, vzdy mi vychadzaju v ustrety pri terminoch kontrol a cakani. Nie ze by som si aj ja u nich este neposedela, ale za tie roky sa to stalo iba par krat. No kde sa Vam to nestane?.. Tak Vam vsetkym drzim palce a ordinaciu MUDr. KOLLARA VRELO ODPORUCAM.

foxy79
19. nov 2014

Ahojte kocky, rada by som sa pridala k debate,, Kollar,, No zacnem asi takto. Pred par rokmi som mala vazne zenske problemy a jediny lekar v celej Bratislave, ktory ma prijal za pacientku a dal ma do kopy je MUDr. KOLLAR. Som mu nesmierne vdacna a samozrejme aj jeho sestrickam Barborke a Veronike, pretoze su vzdy ochotni, mili a ustretovi. Z Devinskej to mam teraz riadny kus, ale oplati sa cestovat aj taku dialku. Cakame uz druhe dieta a neviem si predstavit ineho lekara. Aj napriek tomu ze nemam zaplateny nadstandart, vzdy mi vychadzaju v ustrety pri terminoch kontrol a cakani. Nie ze by som si aj ja u nich este neposedela, ale za tie roky sa to stalo iba par krat. No kde sa Vam to nestane?.. Tak Vam vsetkym drzim palce a ordinaciu MUDr. KOLLARA VRELO ODPORUCAM.

angvis
6. dec 2014

Ahojte, pisem dost neskoro no rada by som pridala do debaty moju skusenost pre zeny, ktore hladaju gynekologa. Bola som tehotna, nasli mi hematom Mudr. Kollar mi supol (po dlhom a vaznom zamysleni) Duphaston. Na otazku ci by som nemala ist do nemocnice nic nepovedal, nechal ma ist domov a tvaril sa ze je vsetko v pohode. Samozrejme som skoncila na kyretazi. Mudr. Kollar je sympatak, nevrieska na vas, (zevraj existuju aj taky🙂 no vela sa o sebe nedozviete. Dodnes neviem, co sa stalo, preco som nebola v kludovom rezime, mam aj nejaku cystu a ani vlastne neviem kde a aku velku, vsetko je take zahalene pod ruskom tajomstva. Vzdy sa tvari ako na pohreb, takze som vysrasena na smrt, a ked sa ho opytam ci to suvisi so mnou len povzdychne ze je len od rana unaveny. Takze ak hladate lekara, ktory komunikuje a informuje o vasom stave, zial Mudr. Kollara neodporucam. Ak hladate lekara, ktory Vas povzbudi a nemusite z neho vsetko tahat ako z chlpatej deky, urcite hladajte inde. Netvrdim ze lekar sa ma usmievat od ucha k uchu, no empatia a ludsky pristup je v tak citlivej oblasti, ako je gynekologia, pre mna prvorada (a neriesim ordinacne hodiny, na takeho lekara si dam kludne spacak pred vchod a pockam aj do rana).

anachsunamun
19. dec 2014

@monika15 na stranke je uvedene inak:
ORDINAČNÉ HODINY:

Po: 10:00 - 15:00 *15:00 - 16:00
Ut: 07:30 - 13:00 *13:00 - 14:30
St: 07:30 - 14:30 *07:30 - 09:30
Št: 11:00 - 15:00 *15:00 - 17:00
Pi: 07:30 - 09:30 *09:30 - 12:00

* vyšetrenia na základe
dohodnutého termínu 9,96 €

www.prvazenska.sk