MUDr. Orvanová alebo MUDr. Nemcová. Ktorá je lepšia?
Ahojte. Naša doktorka nás posiela na neurológiu. A dala mi dve čísla. Na doktorku Orvanovú a doktorku Nemcovú. Chcem sa spýtať, či mi náhodou neviete poradiť, ktorá z týchto doktoriek je lepšia. Ktorú by ste mi viac odporúčali. Ďakujem
@ivulkap v MT robí utorok a piatok od 11-15
Mi chodíme doktorke Orvanovej a sme s ňou veľmi spokojný,
Jedna horšia ako druha..... MY osobne patrime pod Orvanovou... Ale že by špecialne pomohla? Hm...
@fantaghiro21 prosím ťa a dlho sa tam čaká my ideme zajtra prvý krát inej malý nerozprava
@janulienka1603 áno, mame dobru skúsenosť s pani Lenkou, no ako som písala doktorka Orvanova je super, odporucam
Prosim vas, mate niekto aktualne cislo na dr. Orvanovu? Uz dve, na ktore som volala, co som nasla na internete mi zdvihol starsi pan a nechapal ani on ani ja, ako je to mozne. Dakujem
@frantisska 0417634411 , ale volali sme naposledy pred rokom
@belasy_motylik presne toto cislo mi dnes zdvihol ten pan, ja tomu fakt nerozumiem. dakujem aj tak.
@frantisska zavolaj si spojovatelke www.zilpo.sk a prepoji ta, alebo da cislo.
@belasy_motylik aha dakujem, skusim, ani som nevedela ze sa to takto da
@frantisska choďte osobne, mi vždy prídeme objednáme, všetko je OK 👌
Ahojte, dlho rozmýšľam, či písať skúsenosť, aby som nekrividla - ale možno pomôže ďalej. Ja určite neodporúčam, treba určite skúsiť aj inú doktorku. Podľa jej diagnózy, by syn bral už dva roky ťažké lieky na epilepsiu, vdakaBohu mali sme možnosť ísť na Kramáre na neurologické - sú tam odborníci je to špeciálne národné centrum pre liečenie detičiek, tam sme mali tri vyšetrenia a diagnózu úplne zrušili. Takze určite treba skúsiť aj inde...ak je možnosť.
K centru Lienka - počula som strašne zle skúsenosti a žiaľ mali sme možnosť aj sami skúsiť - išli sme tam však dobrovoľne lebo syn nebol vôbec sledovaný na neurologii ani nemal odporúčanie ale chcela som na rozcvičenie lebo bol pohybovo taký “kostrbatejší” a to bola chyba :( Olejcek samoska cely vyhádzaný a jej prístup katastrofa - odporúčam pozrieť jej predchádzajúce skúsenosti kým pôjdete za ňou s nejakým zdravotným problémom - my sme zdravotný problém nemali takze odborne vedomosti nemôžem posúdiť ale prístup a jej “obchodovanie” s emóciami matiek môžem...predá vsekto čo sa dá...
@jancek123ja dobrý deň, my sme mali len to, čo sme mali napisane v karte. Teda záznam z EEG sme nemali k dispozícii, len popis orvanovej k záznamu, ale to bolo take slabé resp. tak popísané, ze ani v BA z toho nevedeli nič vyčítať. Sami povedali, že nerozumejú veľmi tomu zhodnoteniu záznamu. Záznam na nejakom nosiči CD alebo tak sme to nemali, ani sme si ho nepýtali. V BA si to poväčšine všetko robili nanovo.
@jancek123ja držím palce, nech ste čo najskôr v poriadku 🙏💛

Prosím vás nedali by ste mi kontakt na dr.Orvanovu? Stále volám a nikto nedvíha.ďakujem