icon

MUDr. Petra Džupová a vaše skúsenosti s ňou

babulka123
3. jan 2012

ahojte.. po dlhom prehovarani mojich kamosiek a po {myslim si } zle nastavenej liecbe mojej dcery u terajsej dr. by som chcela prejst k dr. Dzupovej v BA - ruzinov. chcela by som vediet , ci babulky ktore k nej chodite s detickami ste spokojne, vase nazory , postrehy. Je potrebne dr. pripominat nieco take ako vytery, alebo crp alebo to robi sama od seba. dava ATB len tak z brucha alebo sa snazi aj patrat po pricine ? dakujem velmi pekne za vssetky postrehy..

tinkat33
23. sep 2012

@kacenky Nechapem ako tu niektori rodicia pisu ze mila,usmievava velmi dobra doktorka. ze je mila a usmievava neznamena ze je dobra,ze je odbornicka,ano to ze vie a pozna vsetky druhy sprejov,tabletiek,...cista komercia,ale o odbornosti pochybujem. Nas syn mal viac mensich problemov,ktore som s nou riesila osobne alebo cez telefon,nechutenstvo,nechcel vobec jest,mal teplotu,hnacky,kozne problemi,velke tvrde brusko,povedala mi vzdy ze to je ok a ze je to asi normalne ale nic viac pre to aby prisla na pricinu nic viac neurobila. Ked som isla k druhej doktorke hned na prvy pohlad mi povedala ze nas prcek je moc bledy a po ohmatani vedela kde je problem.Nas vtedy 9 mesacny syn mal obrovsky nador na peceni,potom uz aj ja ako laik som mu ho pri ohmatani nahmatala,co ona robila xkrat a nic nenasla.Ak by som dala na nu,nas syn by uz teraz nezil.Vdaka inym doktorom nastastie vsetko dobre dopadlo ale nie vdaka nej. Neodporucam!!!!!!

tinkat33
23. sep 2012

@meganik Nechapem ako tu niektori rodicia pisu ze mila,usmievava velmi dobra doktorka. ze je mila a usmievava neznamena ze je dobra,ze je odbornicka,ano to ze vie a pozna vsetky druhy sprejov,tabletiek,...cista komercia,ale o odbornosti pochybujem. Nas syn mal viac mensich problemov,ktore som s nou riesila osobne alebo cez telefon,nechutenstvo,nechcel vobec jest,mal teplotu,hnacky,kozne problemi,velke tvrde brusko,povedala mi vzdy ze to je ok a ze je to asi normalne ale nic viac pre to aby prisla na pricinu nic viac neurobila. Ked som isla k druhej doktorke hned na prvy pohlad mi povedala ze nas prcek je moc bledy a po ohmatani vedela kde je problem.Nas vtedy 9 mesacny syn mal obrovsky nador na peceni,potom uz aj ja ako laik som mu ho pri ohmatani nahmatala,co ona robila xkrat a nic nenasla.Ak by som dala na nu,nas syn by uz teraz nezil.Vdaka inym doktorom nastastie vsetko dobre dopadlo ale nie vdaka nej. Neodporucam!!!!!!

tinkat33
23. sep 2012

@beboo
Nechapem ako tu niektori rodicia pisu ze mila,usmievava velmi dobra doktorka. ze je mila a usmievava neznamena ze je dobra,ze je odbornicka,ano to ze vie a pozna vsetky druhy sprejov,tabletiek,...cista komercia,ale o odbornosti pochybujem. Nas syn mal viac mensich problemov,ktore som s nou riesila osobne alebo cez telefon,nechutenstvo,nechcel vobec jest,mal teplotu,hnacky,kozne problemi,velke tvrde brusko,povedala mi vzdy ze to je ok a ze je to asi normalne ale nic viac pre to aby prisla na pricinu nic viac neurobila. Ked som isla k druhej doktorke hned na prvy pohlad mi povedala ze nas prcek je moc bledy a po ohmatani vedela kde je problem.Nas vtedy 9 mesacny syn mal obrovsky nador na peceni,potom uz aj ja ako laik som mu ho pri ohmatani nahmatala,co ona robila xkrat a nic nenasla.Ak by som dala na nu,nas syn by uz teraz nezil.Vdaka inym doktorom nastastie vsetko dobre dopadlo ale nie vdaka nej. Neodporucam!!!!!!

beboo
26. sep 2012

@tinkat33 a to si tu preco pisala to iste viac krat? to si akoze kazdu jednu osobu ktora bola s touto lekarkou spokojna musela zvlast upozornit? je mi luto ze mas takuto skusenost. ale ak laskavo dovolis, v diskusiach vyjadrujem svoj osobny nazor a osobnu skusenost. otazka v teme bola ake mame s uvedenou lekarkou skusenosti. dovolila som si napisat tu svoju, mohla som??!!! 😕

meganik
3. okt 2012

@tinkat33 je mi nesmierne luto, ze ste mali so syncekom takuto zlu skusenost a dufam, ze uz je tvoj syn v poriadku.

my sme zatial zlu skusenost s doktorkou nemali. Jasne, ze aj mne sa stane, ze sa mi nieco nezda prip. mam na vec iny nazor ako ona- tak si to odkonzultujem s viacerymi doktormi prip. aj s maminami, ktore maju vedomosti v danej oblasti. Len som vyjadrila skusenost aku mame my. Je uz na kazdom, aby si spravil na doktorku vlastny nazor.

babulka123
autor
3. okt 2012

no ja som bola pred 2 tt u nej s tym ze ninka ma sople, dala nam pamycon, dlho ho nebrala takze pohoda, o tyzden mala sople znova a zacala aj kaslat , tak ju popocuvala a povedala ze je to zaciatok zapalu priedusiek, spravila vyter lebo sopel pokracoval. zistila ze mame streptokoka a moraxelu - nech zije skolka - a tak dala uz aj ATB. dnes sme boli na kontrole, ninka to ma stale zle. stale piska a kedze uz dala vsetko a nechcela viac skusat poslala nas na plucne. Ninke zistili ze ma zapal pluc.. som rada ze sa nasa dr. nehrala na neviem co, poslala nas tam kde mala a ninka dufam bude coskoro ok. Ja som s nou zatial zle skusenosti nemala, som spokojna s tym co robi a ako to robi..... som rada ze chodim k nej

miriamsz
8. okt 2012

ahojte baby , ja mam z mudr.Dž. zmiešane pocity :( neviem čo si mam mysliet . Stale do nas pcha Sinupret sirup, podla mna sme už voči nemu odolny, ale určite môžme dakovat aj škôlke že sme chorlavejši .
neverim že neexistuje niečo ine .Dieta už malo aj horučky aj sople všetkeho rázu (teraz sa držia v niekde v hornej časti nosnej prepažky a neviem s nimi pohnut smerom von), teraz prišiel na rad kašel , ktory sa velmi zle počuva až pisklavo .
silno uvažujem že ju zmenim ,nič pre nas neurobila , len to čo som jej ja povedala aj to odvetila "tak dobre ako myslite :( "

lovesista
20. nov 2012

@zuzuka2007 @monky978 @vavrenka ahojte, odmietli ste ockovanie? ako reagovala doktorka? ockovat mame ist v Decembri a tiez odmietneme. som zvedava ako sa pani doktorka zachova a ci nas nahlasi na RUVZ (dufam ze nie..) 😕 reakcie na prve dve davky vobec nezaznacila do zdrav zaznamu a tym padom asi ani nenahlasila tam kam bolo treba..

maly ma uz takmer rok a chory este nebol, takze mozem hodnotit len podla dojmu v poradni:
-doktorka aj sestricka su velmi mile
-utulna tepla cakaren
-parkovanie relativne v pohode
- nepaci sa mi ze do poradne nas objednava aj poobede ked uz tam cakaju aj chori pacienti

vavrenka
20. nov 2012

@lovesista ja som od nej odisla,lebo ma nahlasovla ako na beziacom pase. a ma velmi flegmaticky pristup k pracai. je mila,a le to je vsetko. som rada, ze osm prec.

lovesista
20. nov 2012

@vavrenka nahlasovala ako na beziacom pase? 😨 uff, no to znie drsne. dakujem za info..
(az teraz pozeram ze ste to vy co som od vas kupovala plienocku po Hanke - stretli sme sa pri Strkovci, uz davnejsie 😉 )

vavrenka
20. nov 2012

@lovesista jej, pamatam! ako sluzi? je dobra?
este k p. doktorke - ona veri v ockovanie, ale ma nulove info o tom, co picha detom! dokonca mi povedala, ze ani ja ani ona nie semnatolko znali, aby sme vedeli, z coho su vakciny, ze musime verit vyrobcom!!! toto mi povie lekar??? na jedinu moju otazku ohladne ockovania mi neodpovedla, 😝 , smutne. velmi.

monky978
Odpoveď bola odstránená
mamca70
20. nov 2012

My k nej chodime uz sest rokov a sme spokojni. Vzdy nas poslala kam bolo treba aj kam sme chceli. Konzultuje aj cez telefon, nemame s nou problem. CRP robi pri kazdej dlhsie trvajucej teplote, nepredpisuje ATB len tak. Mam skolkarku, takze viem co su pravidelne sople, uplne normalne v skolkarskom veku, takze s beznymi soplami tam uz ani nechodime, iba ak zacne kaslat a prida sa teplota-aj ta musi trvat viac ako 2 dni. A co sa tyka udavania - to je povinnost kazdeho pediatra, nahlasit na urad nezaockovane deti. Myslim, ze to musi urobit kazdy, ktoremu rodic odmietne ockovanie.

lovesista
21. nov 2012

@monky978 ziadny papier podpisovat nebudem 🙂 som prekvapena ze ti neprisla pozriet malu ked ste prisli z porodnice, ku nam prisla automaticky (a to som rodila zda sa par tyzdnov pred tebou..) kazdopadne, dakujem za info 😉
@mamca70 nie, nemusi to nahlasovat, dokonca by nemala (v ramci ochrany osobnych udajov). nie vsetci lekari nahlasuju, ver mi, viem o takych.
@vavrenka ano, plienka sluzi vyborne, dakujem 😉

abbie
21. nov 2012

Dzuppova je najhorsia pediatricka v ruzinove, je nezodpovedna a ma hrozne lenivy pristup k pacientom a to ani nehovorim o tom, ze ockuje obe davky naraz, jednu do jedneho stehna a druhu do druheho, co je velmi nebezpecne a dozvedela som sa, ze to pediatri nerobia. Nema ani sajnu o tom, ako ockovat deti ...

monky978
Autor odpoveď zmazal
abbie
21. nov 2012

@monky978 aj nas chcela ockovat, ked mal maly nadchu a to je ostatni pediatri nerobia som sa neskor dozvedela, vtedy som jej na to povedala, ze ho choreho ockovat nebudem ... je velmi nezodpovedna a som rada, ze sme uz od nej prec

monky978
Autor odpoveď zmazal
abbie
21. nov 2012

@monky978 veru, aj ja som od nej cakala viac, ved je mlada atd., ale ona je hotova katastrofa

zuzka38
18. dec 2012

@abbie
@monky978 baby a koho by ste odporucili? mate stale pediatra v ruzinove?

zuzka38
18. dec 2012

@lovesista ako dopadlo to odmietnutie ockovania? nahlasila ta?

lovesista
18. dec 2012

@zuzka38 ano, nahlasila. odmietnutie zobrala v pohode, vobec ma neprehovarala. len sa opytala ci som si to dobre rozmyslela a dodala, ze je to moje dieta, ze moje zdravie je v jeho rukach.. Dala mi podpisat papier, ktory potom poslala na RUVZ - ja som to ani poriadne necitala ale bolo tam nieco v tom zmysle ze som odmietla udelit pisomny suhlas s ockovanim. kopiu si nechala aj v zdravotnom zazname.

zuzka38
18. dec 2012

@lovesista takze si to aj podpisala? a RUVZ vas uz predvolalo?

abbie
18. dec 2012

@zuzka38 odporucam Mudr. Dzurillovu, daj si do googlu ambulania Teddy 😉 zaobera sa aj homeopatiou

lovesista
19. dec 2012

@zuzka38 ano podpisala som to. nechcela som robit zbytocne problemy a s pokutou viacmenej ratam. RUVZ nas zatial nepredvolal..

moniqe3
14. feb 2013

Môžem si zobrať u pediatričky karty detí??? či mi ich nevydá??

belusa
8. mar 2013

Ahojte fuuu a viete mi povedať ako sa volá jej mama?

belusa
9. mar 2013

@karmelka77 prosím Ta ako sa volá jej mama?

karmelka77
9. mar 2013

@belusa absolonova

belusa
9. mar 2013

dakujem