Mudr. Zborilova nedvíha telefón
Som s lekárkou spokojna. Keď bol syn mladší a niečo som potrebovala, zavolala som a pekne mi odpovedala. Mam teraz doma malé bábätko a chytá ma panika z toho, že ona jednoducho už nedviha telefóny. Keď som sa jej na to pýtala, tak m i povedala, že aj tak je lepšie prísť osobne. Ze muž nech čaká pred vchodom a ja mam zaklopat, aby sa mala nenakazila. A čo ak budem sama? A vôbec dovolam sa každému lekárovi a všetko konzultujteme.... Ale pani doktorka proste nerieši nič po telefóne. Nevadí vám to? Alebo ako s tým naložiť? Ved predsa na čo má tam ten telefón
@dopolbokaodrata Áno ja určite chápem to že majú veľa ľudí rozumiem to, rozumiem tomu aj keď pani doktorka unavená ako sa napríklad stalo že bola po pohotovostnej služby, a mne sa mi so synom povedala že už nás nevezmu, úplne to rešpektujem. Zariadila som sa podľa toho. Moja otázka však bola iná, a síce že, niekedy dvíhala tie telefóny a teraz momentálne nie alebo už veľa rokov dozadu nedvíha.Ja som napríklad nemyslím si že volala kvôli nejakým blbostiam.
@papulkaevi stále volať..😂😂😂? Ved nie stále.
@simcika však nehovorím konkrétne na teba ze voláš s blbosťami ale x ďalších môže. A ako vieme rodí sa kopec deti, ale pediatrov skôr ubúda, takže má stále viac a viac roboty a času na pacientov menej. Skus si zájsť osobne povedať sestrička že by nebolo zle zaviesť systém že v tuto hodinu sa môže volať a uvidíte.
:D :D :D prepáč, ja ani snáď neverím, že táto otázka je skutočná. Ak by ste boli na tom tak biedne, tak bežíš do nemocnice, alebo voláš záchranku. A že máš dve deti?! NO A!
@ptmt1011 napr náš gynekológ a aj kedysi orl doktor maju 2 sestry, aby to pokryli. Jedna sa tam môže aj poskladať keď má všetko stihnúť.
@dopolbokaodrata skúsim to takto. Dik
@dopolbokaodrata však to určte...je toho veľa
@uglybetty1234 co s stým majú moje dve deti?
@uglybetty1234 neveríš veciam, ktoré doteraz bolu bežné. Lekárka dvíhala telefóny a precitaj si aj ostatné komentáre.
@simcika To nebolo ironicke. To bolo normalne vysvetlenie situacie. Pytala si sa ake mas moznosti,vysvetlila som. Pises to akoby to bol nejaky neriesitelny obrovskyproblem. Vzdy ked nejaky totiz nastal,tak od novorodeniatka ich jeden z nas vzal a isli sme tam. Babatka maju aj tak prednost.
@simcika ja k nej chodim a pravdu Ti poviem....nevolam tam a aj viem že sa nedovolam. Aj viem prečo. Oni tam maju vždy taky natresk že nestihaju. Plus pani doktorke sa menila sestrička, tak mali stresy. Ale už je naspat ta povodna. Ja som tam bola minule iba dat potvrdit papier....doktorka osobne vybehla von a zamkla....ja prelaknuta ci uz konci alebo co sa jej pytam. A ona (inak vzdy mila ustretova) mi vravi: možem ist prvykrat od rana aj na toaletu kedze je uz 12hod? To bolo prvy krat čo som ju zažila taku nervnu. Ver že som sklopila uši od hanby. Maju tam toho "plne brejle"
@simcika som tam pomaly 12r s dcerou a 2r so synom. Takze som celkom v obraze 😉 aj mne este 3r dozadu dvihali. A fakt je ze je to najviac vyťažena doktorka na tej chodbe. Ja s ňou som spojojna takze nemenila by som ani ked nedvihaju. Moj muz skusal tusim aj mail a odpisala mu sestricka raz. No ale ked su tak vytazeni ze ides bloknut miesto v el.poradovniku hodinu pred otvorenim ambulancie a sedi tam 5 ludi tak sa nedivim ze nestihaju telefony dvihat 😉
@romiada my chodime aj skôr sa zapísať 😄 a ako sito riesila.s babatkom, keď bolo niečo mimo poradne..?
Zatiaľ som vždy šla s mužom. Tak ani mi aj kazala doktorka, že on ma čakať alebo ja pri vchode a jeden z nás zaklope..len čo keď budem sama, ťahať malé bábätko medzi choré deti....
@simcika presne tak ako pises.....jeden s babom vonku...druhy siel cakat. Odkedy je poradovnik (a maly je uz vacsi) tak to robime aj tak že muž cestou do prace nas tam ide rano zapisat a povie mi poradie. Ratam na kazdeho cloveka tak 20min a potom dofrčim. Zatial mi to vzdy vyslo. Klop klop nemam moc deti chore tak že by som vyslovene musela isť k nim.
Ten tablet a ne/pristup k telefonu je velmi inteligentny sposob, ako sa zbavit mimorajonovych pacientov.... Aj my sme kvili tomu odisli, co je mi velmi luto, ale uz sme to s viacerymi detmi casovo nezvladali