Veštica cez internet alebo telefón

4. nov 2020

Ahojte, raz som bola u veštici, asi pred 5 rokmi. Pamätám si, že som sa pýtala, či sa vydám a budem mať deti. Odpovedala, že áno a že budeme mať detičky. Vydať, som sa šťastne vydala, ale dieťatko sa nedarí, aj keď som pochodila mnohých lekárov. Chcem sa vás spýtať, či mi neviete odporučiť dobrú vešticu cez internet, telefón...alebo aká je vaša skúsenosť? Treba vlastne tomu veriť?

ajka251
4. nov 2020

Nie kazda vestica je vesticou...a neriad sa nou.treba hladat dovod preco sa nedari.navstivit CAR

autor
4. nov 2020

@ajka251 to sme podstúpili a zatiaľ 2 vklady nevyšli:(

baluinka
4. nov 2020

Skúste sa namiesto chujovin ako veštica zveriť do rúk lekárom,ktorí majú reálnu šancu (podloženú vedeckými poznatkami) vám pomôcť ..veštica vás neoplodni..

autor
4. nov 2020

@baluinka ani si neviete predstavit u koľkých lekárov som bola za posledný rok a tak zena túžiaca po dieťatku sa chytá už všetkého. Nemusime ma hneď zhadzovat

nely1704
4. nov 2020

Tak si dieťa adpotuj

polovnicka92
4. nov 2020

Môžte mi napísať 🙂

baluinka
4. nov 2020

Koho zhadzujem,vás? Nezdá sa mi. Zhadzujem "schopnosti" veštíc...Ja chápem,že to musí byť pre pár ťažké a mrzí ma to, a dopriala by som vám dieťatko. Ale v tomto kontexte aj tak nerozumiem,ako vám veštica pomôže,čo od toho očakávate (keď vravíte,že sa chytáte každej slamky). Jedna vám už predpovedala dieťa, tak chcete si to potvrdiť u ďalšej? Alebo predpokladáte,že keď vám ďalšia povie,že deti mať nebudete,tak sa s tým dokážete ľahšie zmieriť ?
Keď už by som teda na vašom mieste moc chcela hľadať nejakú alternatívu voči skutočnej medicíne a lekárom a odbornikom, tak by som skôr zvažovala nejakých bylinkarov a pod,alternatívnu medicínu...nie vesticu,absolútne nechápem, ako vám tá môže pomôcť. Sú tu v diskusiách ženy, ktorým sa podarilo počať po x rokoch, ja osobne poznám pár,ktorým sa podarilo po 11tich..netreba strácať nádej a zavrhovat lekárov (tí tiež nie sú vsemocni) no zároveň netreba hľadať nejakú útechu v "rozprávkach" nejakých veštíc..

autor
4. nov 2020

@baluinka ďakujem,uznavam,máte pravdu 🙏🏼

baluinka
4. nov 2020

Držím palce.. nestrácajte nádej.

ajka251
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. nov 2020

@baluinka 🙏🏼 Budem bojovať dalej

ajka251
4. nov 2020

Chcela som ti napisat spravu ale neviem kam 😁 tak teda v akom centre si bola?

autor
4. nov 2020

@ajka251 Helios martin🙂

buzz5
4. nov 2020

Vešticiam by som neverila, ale skúsila by som prírodných liečiteľov

autor
4. nov 2020

@buzz5 ďakujem za radu

ajka251
4. nov 2020

A nechcela by si vyskusat ine CAR?ja za sebou dve kliniky

dilino
4. nov 2020

TU na MK je pani Anna Kopáčova z Vrbového moja kamarátka nemohla mať dlho predlho deti pomohla jej pomocou byliniek.Tu v skupine Piešťany ju určite budu poznať.Držim veľmi palce nestracaj nádej.Veštica to nie to je hlúposť ta ťa len nasmeruje že budeš mať alebo nebudeš skôr tu bylinkarky ked už aj medicina zlyhala.A ešte jedna vec neobhrýzaš si nechty.

stanulienkat
4. nov 2020

Si normalna??? Naco ti je vestica? Co mas v hlave vakuum?

fliacik
4. nov 2020

Vešticu neodporúčam, lebo sa na jej predpoveď priveľmi upnes a zbytočne si vybudujes psychicky blok. Chápem, že chces počuť uistenie, že bábätko príde, ideálne čo najskôr...ale čo ak Ti povie nieco nepríjemné? Ani to nemusí byť pravda, ale zavrta sa Ti to do hlavy a budeš na to stále myslieť. Mne raz jedna jasnovidka povedala, že vidí dve detičky, dievča a chlapca. Dllllho sa nám nedarilo. Keď som jej po čase opäť napísala, nepamätala si ma, odpísala, že bábätko teraz nemôžeme mať, že vidí problémy a prekážky...o mesiac som bola tehotná. Kašli na veštice a proste ver, mysli pozitívne. Psychika je mocná čarodejnica 🙂

princess123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
princess123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkabambulik
10. okt 2021

Upozornenie - Varovanie! Ak si zacnete s vesticou ci magmi, pocitajte s tym, ze takato pomoc neskonci iba zaplatenim cca 50 euro. To, co ste si kupili su nasledujuce mnohorocne az dozivotne problemy, depresie, nestastie, trapenie, ktore teraz nevidite a ani o nich netusite. Ak vestica ci mag nie je podvodnik, co je ich dost velke %, tak si kupujete sluzby rovno diabla. On cez vesticu vydedukuje co vas asi tak moze cakat v buducnosti, pretoze diabol a zli duchovia si poskytnu navzajom informacie o vas a su naozaj velmi inteligentni. To, co vas caka su psychicke utlaky od diabla, ten, kto to zazil, vie, ze je to strasne a nevydostanete sa z pazurov diabla len tak lahko! On chce vasu dusu a pomaly postupne dostane ju, aj keby ste si mali zobrat zivot! lebo uz ste si od neho v JEHO supermarkete jeho sluzbu kupili, diabol chce aby ste mu za tu predpoved buducnosti aj zaplatili! Rodicia, ktori stratili deti, lebo im spachali samovrazdu, pripadne ti pod vlakom by vam vedeli rozpravat, ako bojovali a prehrali. Aj oni boli nestastni, zufali, hladali pomoc, ci predpoved ako sa rozhodnut, ale nehladali tam , kde im skutocne pomozu, poradia. Hladali tam, kde draho zaplatia - vlastnou dusou a zivotom. Cesta spat po takomto nakupe nie je nemozna, ale trva aj niekolko rokov a stoji velmi vela utrpenia.Ten, kto ju presiel, by vam najlepsie vedel dat osobne svedectvo. Hladajte alternativu a velmi dobre si rozmyslite ked hladate pomoc u u diabla! On existuje! On len chce, aby ste sa vysmievali a hovorili si, ze diabol predsa neexistuje a nic sa MNE nemoze stat. Tazky omyl-on je inteligentnejsia bytost, duch ako vy! Smutne statistiky nech Vam otvoria oci. Chcete neskor ukrutne trpiet? Tak nakupujte v JEHO supermarkete - vestenie, karty, magia cierna aj biela- velka pomuka tovaru kde je jednotna cena - Vase utrpenie.

edgar33
14. dec 2021

Odporučam veštkyňu Mirabel v Bratislave. Robí videoveštenia cez internet, čo mi maximálne vyhovuje, nakoľko som časovo vyťažený. Veľmi ústretový prístup a termín. Veľa mi poradila, ako ďalej s firmou a partnermi v businesse. Rozhodne si toto sedenie rád zopakujem! Skúste 0911 882 275. P.S. A áno na veštenie chodia aj muži. 🙂

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakamen
23. feb 2023

Absolutne neodporucam ziadne vestice liecitelky...ja som po 1.porode rok na to zacala.mat zdravot.problemy tak mi znamy vybavil liectelku🙄 zacala mi nasledne vestit ze moj manzel ma pomale spermie ze aj 1. Dieta sme.mali horko tazko..😂(mimochodom sme museli troska urychlit svadbu nakolko sa nam babo podarilo ani nevieme jako)..a 2. dieta? Tiez na 2.supu😂keby aom ju pocuvala tak mam depresie ze uz 2.dieta nebudem.mat

lusinka8
14. mar 2023

Dobrý deň neviem či je ešte aktuálna táto téma ale skúste akupunktúru veľa ženám pomohla v otehotnení. Držím vám palce