icon

Nádor na mozgu

ondrejbogar
27. aug 2018

Dobrý den neviete my niekto poradit kde by bola najlepšia operácia doktora.Kamarát má zhubný nádor mozgu,bližšie neurčený,tzv.oligonedrogliom.Dakujem.

Strana
z2
marika1066
7. feb 2019

@kristenbel dobrý deň ak náhodou sem nazriete mohla by ste mi napísať aké ste mali príznaky? Ja mamou septembra závrate bola som na mri krčnej chrbtici a uši na hlavu sa stále neviem dostať neviem hovekidey keď idem som v poriadku a z ničoho nič dostanem závrat mám malého synčeka a bojím sa

fiffinkaa
30. júl 2019

@ondrejbogar Dobry den, napisem nase skusenosti, synovi bol diagnostikovany nador na mozgu, zial neoperovatelny. Nasi neurochirurgovia raz chceli "skusit" raz nie. Skusit? No tak to teda nia. Velku chvalu sme poculi na dr. Stena, tak sme hladali realne info o nom na zahranicnych strankach..hmm, zhodnotili sme to tak ze jeho skusenosti su velmi slabe.. nakolko sme sa dopracovali k realnym cislam kolko pacientov bolo zoperovanych a kolko z toho zostalo poskodenych. Operovat mozgy je umenie,.lebo naco operovat, ak pacient ostane na zive ale jeho kvalita zivota je trvale poznacena( nechodi, nerozprava, nevidi, neprehlta..). Hladali sme cestu pre nasho syna a nasli sme. Chcem dat do pozornosti kliniku v Nemecku v Hannoveri, nasho syna operoval Prof. Bertalanffy, na termin sme cakali 2 mesiace a co bolo u nas nemozne,.on to vybral cele, bez poskodenia. Na tejto klinike vedia operovat vsetko na mozgu a mieche. Kto sa ocitnete v podobnej situacii nevahajte ma kontaktovat 0908 512 222, poradime s manzelom radi a ochotne. Vsetkym prajem pozehnane zdravie.

jenka12
21. feb 2020

Nador na mozgu

ondrejbogar
autor
23. feb 2020

@jenka12 Už sme po operácie v pohode.

ondrejbogar
autor
23. feb 2020

@fiffinkaa Velmi dakujem.

rebresova1989
18. jan 2021

@sasa1983 Dobry den, viem ze je to starsi forum, ale chcela by som opytat ci este stále pracujete tam? Mala by som otázku. Dakujem za odpoved

cacianka
18. jan 2021

@rebresova1989 aj ja môžem poradiť trochu, alebo zistiť.

emilkavo
21. mar 2021

@cacianka mozem vam polozit otazku ohladne operacie meningeomu?

cacianka
21. mar 2021
cacianka
21. mar 2021

@emilkavo ale u nas sa mozog nerobi, ani pľúca.
V 1.momente som si zmylila nazov z kožného odboru

emilkavo
21. mar 2021

Dakujem pekne, pisala som preto, lebo ste na nador na mozgu reagovala. Pekny den prajem

cacianka
21. mar 2021

@emilkavo reakcia bola skor na NOU, ze ak mozem tak zistim co treba. Vseobecne.

Strana
z2