Nájde sa tu psychiatrička/psychiater?
Potrebovala by som poradit co sa tyka davkovania liekov, o 3 tyzdne rodim - prosim IP
Dakujem
Urcite nie!!! Ten obal lieku sluzi na to aby sa liek vstrebal tam kde ma a nema to nic so silou lieku. Na Vasom by som skusila kontaktovat lekaren alebo zavolaj do najbližšieho nemocnicneho zariadenia na psych.odd spoja ta s Dr. vysvetlismu problem a snad ochotne poradi🙂
@anissee mala som velmi zle stavy uzkosti, nabeh na depresiu a dr mi nechcela nasadzat AD kedze je presvedcena ze som prisla akurat a necakala kym sato zacne zhorsovat ze by sme to zvladli aj takouto docasnou liecbou. Tak znizujem postupne davky, frontin som mala povodne ale moc ma uspaval cez den tak mi ho vymenila za ansilan a frontin nechala len na vecer. Ten beriem len polku 0,25 tabletky
@eliska13 vies co uz nechcem menit uz som raz menila a mam fakt cca 10 dni do porodu. Mne skor islo o znizenie davky, mozno jej zavolam ci mozem davat obden alebo co. Neni som uplne ok jeden den je fajn, druhy horsie ale stale je to lepsie ako ked som ziadne lieky nemala. Pripadne to preberiem este s anesteziologom a na zaklade toho jej zavolam

Nie ,čo ja viem zo sk. Zdravotníci na MK,tak psychiatra tu nemáme.Najlepšie by bolo kontaktovať lekára,ktorý ťa lieči alebo lekára,ktorý má teraz službu na psych. odd. v nemocnici v tvojom meste.