icon

Nájde sa tu psychiatrička/psychiater?

laura222
23. mar 2019

Potrebovala by som poradit co sa tyka davkovania liekov, o 3 tyzdne rodim - prosim IP
Dakujem

janinah
23. mar 2019

Nie ,čo ja viem zo sk. Zdravotníci na MK,tak psychiatra tu nemáme.Najlepšie by bolo kontaktovať lekára,ktorý ťa lieči alebo lekára,ktorý má teraz službu na psych. odd. v nemocnici v tvojom meste.

laura222
autor
23. mar 2019

@janinah skoda :( chcela som sa len informovat ohladne znizenia davkovania lieku ktory sa neda prepolit 🤷‍♀️ Nenasla som nikde polovicnu davku 10/5mg

janinah
23. mar 2019

@laura222 rozrezať nožíkom

laura222
autor
23. mar 2019

@janinah 🤷‍♀️

laura222
autor
23. mar 2019

@janinah vysypat a ten obal farebny zahodit?

maytee
23. mar 2019

Urcite nie!!! Ten obal lieku sluzi na to aby sa liek vstrebal tam kde ma a nema to nic so silou lieku. Na Vasom by som skusila kontaktovat lekaren alebo zavolaj do najbližšieho nemocnicneho zariadenia na psych.odd spoja ta s Dr. vysvetlismu problem a snad ochotne poradi🙂

anissee
25. mar 2019

@laura222 o aky liek ide?

laura222
autor
25. mar 2019

@anissee ansilan

anissee
26. mar 2019

@laura222 no zrovna tento nema nizsiu davku...psychiater ako rozhodol?

laura222
autor
26. mar 2019

@anissee mam si davat 1 rano do porodu a potom vysadit, frontin si davam len polku pred spanim.. koncom tyzdna zavolam a ak mi dovoli vysadim aj tu polku a necham len 1 ansilan

anissee
26. mar 2019

@laura222 tak preco si chces dat polovicu? a ten frontin beries na co...

laura222
autor
26. mar 2019

@anissee mala som velmi zle stavy uzkosti, nabeh na depresiu a dr mi nechcela nasadzat AD kedze je presvedcena ze som prisla akurat a necakala kym sato zacne zhorsovat ze by sme to zvladli aj takouto docasnou liecbou. Tak znizujem postupne davky, frontin som mala povodne ale moc ma uspaval cez den tak mi ho vymenila za ansilan a frontin nechala len na vecer. Ten beriem len polku 0,25 tabletky

eliska13
31. mar 2019

@laura222 zavolaj v pondelok svojej doktorke možno Ti ho vymení za druhy je ich veľa druhov.

laura222
autor
31. mar 2019

@eliska13 vies co uz nechcem menit uz som raz menila a mam fakt cca 10 dni do porodu. Mne skor islo o znizenie davky, mozno jej zavolam ci mozem davat obden alebo co. Neni som uplne ok jeden den je fajn, druhy horsie ale stale je to lepsie ako ked som ziadne lieky nemala. Pripadne to preberiem este s anesteziologom a na zaklade toho jej zavolam

eliska13
31. mar 2019

@laura222 chápem, ale práve teraz budeš najnervoznejsia🙂je to prirodzené držím palce

laura222
autor
31. mar 2019

@eliska13 prave preto uvazujem ze asi nevysadim ale po porode sme dohodnute ze hned vysadzam tak dufam to zvladnem