icon

Normálna detská doktorka, ktorá nás nenahlási za neočkovanie

zuizana
24. aug 2021

Dobrý deň,

mám 5 mesačného syna a naša doktorka nás núti do očkovania aj potom, čo vie, že moja sesternica má v zdravotnej karte napísané: AUTIZMUS SPÔSOBENÝ OČKOVANÍM. Brat hneď po očkovaní dostal neurologickú poruchu a ja po očkovaní všetky druhy alergií a intoleranciu. Mohol by mi prosím niekto do správy poradiť normálnu doktorku, ktorá rešpektuje lekárske tajomstvo, zákon o ochrane osobných údajov a taktiež ústavu Slovenskej republiky, že rodič rozhoduje o zdravý svojho dieťaťa a nenahlásila by nás, lebo chceme pre svojho syna to najlepšie a hlavne aby, bol zdravý. Nedovolím, aby mi do syna pichali hliník a iné ťažké kovy... Chápem, že pre ňu je vyliečený pacient, stratený zákazník, no svojho syna si zničiť nedám!!
Ďakujem za každú radu.
Zuzana

Strana
z3
lindusss2016
24. aug 2021

@nafka0483 tak je pravda, ze ja som toto riesila par rokov dozadu (3?) Takze presne sa nepamatam, kde som to citala a mohlo sa to zmenit. Ak ta este tato tema zaujima, skus pozriet na stranke slobodavockovani.sk Prepac, ale mne sa ozaj nechce tu info hladat. Nas nikto nenahlasil a to je fakt, ziadne predvolanir mi neprislo... v case, ked som to este riesila, som sa docitala, ze lekar nie je povinny hlasit mena, iba pocet, avsak realits je taka, ze vacsina doktorov tie mena hlasi. Ak sa to zmenilo a je to meno uz povinne, bude to nrjaka novinka a nejdem sa hadat, mozno ozaj pritvrdili 🤷‍♀️

nafka0483
24. aug 2021

@lindusss2016 Ved ti pisem, ze vyssie v diskusii su uvedene linky z RUVZ a dalsie, kde je tato tema rozobrata, co urcuje vyhlaska, ako je to s GDPR a pod a ze mena sa hlasia.
Tiez som pocula od viacerych ze sa po nahlaseni dlho nic nedialo, ze to asi urad neriesil, ale lekar mena nahlasil.

lindusss2016
24. aug 2021

@nafka0483 ved v poriadku, pisala som uz, ze je mozne, ze to zmenili, ja to uz neriesim, tak sa tym nezatazujem. V case, ked ma to zaujimalo, mena povinne neboli

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
rikarika
24. aug 2021

@zuizana a dieta aj seba autom voziz? Vies ze kazdy den umieraju na cestach po celom svete kvanta ludi a dalsi ostavaju trvale zmrzaceni po dopravnych nehodach?

pataja
12. aug 2025

@zuizana
@zuizana Ako ste na tom prosim s ockovaniami po dlhsej dobe? Zmenili ste názor, či darí sa vam bez ockovania?

Strana
z3