icon

Odporúčania na dobrého onkológa v Topoľčanoch, Nitre a Bratislave

lenka1209
7. okt 2024

Zeny prosim vas viete mi niekto doporucit dobreho onkologa oblast TO,NR, BA? Mamine nasli nador v prsniku 1x1.5 G2 , ta agresivita neviem ako sa oznacuje HERZ ci ako to je negativne , percento to kde je i to mala pri biopsii prvej 10% ale uz z nadoru pri operacii okolo 30% aj ked jej brali dalsie 3 uzliny a tie chvalabohu boli negativne tak este jej dali pre istotu spravit genetiku a doktor sa tak vyjadril ze teda uvidi sa podla genetiky ze ci iba oziare a hormonalna alebo aj chemo ...viete mi niekto vysvetlit teda ze co ju asi tak caka pripadne dat recenzie na dobreho onkologa? Dakujem velmi pekne a pekny den 🙏🌹

Strana
z2
lenka1209
autor
10. okt 2024

@suve99 oprava Kopajova 🤣🙈 ja a tie mena

suve99
10. okt 2024

@lenka1209 najskôr 47mm, keď mi vzali prsník už mal rozmery 60x90x100mm /napriek 8 dávok chemo, vypadali mi vlasy.../po operácii zase chemo, ožiare, a teraz zase chemo..ja som ho mala veľmi agresívny, MTS na kľúčnej... p. MUDr. Kopajovú poznám iba z videnia

mk22
10. okt 2024

@suve99 ako si si ho našla? Sama, či na prehliadke? V podstate po chemo aj tak narástol?

lenka1209
autor
10. okt 2024

@suve99 tak tej bola mamina pridelena uvidime a nevies ci je aj chemo aj tabletkovej forme pri prsnikoch? Ci si sa s tym stretla? Alebo iba do zili tebe asi iba do zily ked bola taka agresivna ...ale veru sa s tebou zivot nemazna aleee to das s rvojim postojom ozaj das vsetko drzime silno palce 🙏💪🏻

lenka1209
autor
10. okt 2024

@suve99 tak tej bola mamina pridelena uvidime a nevies ci je aj chemo aj tabletkovej forme pri prsnikoch? Ci si sa s tym stretla? Alebo iba do zili tebe asi iba do zily ked bola taka agresivna ...ale veru sa s tebou zivot nemazna aleee to das s rvojim postojom ozaj das vsetko drzime silno palce 🙏💪🏻

lenka1209
autor
10. okt 2024

suve99
10. okt 2024

@lenka1209 Lenka, napriek trom druhom chemo nádor rástol, dokým som sa dostala na operáciu praskol, a 1,5 mesiaca som tam mala otvorenú ranu asi 2x2 cm a aj do hĺbky...
Chemo je aj v tabletkovej forme, užívajú ju moje dve kamošky, s ktorými som ležala po operácii... ale ony mali inú formu - takú "light verziu" 🙂
..samozrejme to nezľahčujem ani u nich, ale nemali to v takom štádiu....

Zistila mi to gynekologička na ročnej prehliadke, najskôr spravili sono, že o pol roka kontrola - a bum - po pol roku sono, biopsia a smer NOU

lenka1209
autor
10. okt 2024

@suve99 pocuj a tie co beru v tabletkovej forme to je aky druh chemo tiez vypadavaju vlasy? My sme si mysleli ze dnes budeme vediet ze co ale zase sa to na tyzden natahuje ...ze teda aka liecba sa zvoli ..tak zase tyzden cakat...ale nevadi hlavne ze je sanca zase zit normalne 🙏

suve99
11. okt 2024

@lenka1209 pri tabletkách asi nie..
Ja som mala vždy žilovú..
Neviem, odkiaľ ste..ale dg.RAK je na dlhšie trasy ako týždeň, či mesiac...

mk22
11. okt 2024

@lenka1209 pri tabl chemo vlasy nepadajú avšak majú tiež more nežiad učinkov.

lenka1209
autor
11. okt 2024

@suve99 no z Bosian sme co je pri Topolcanoch...a zatial chodi do NOU ze kym nastavia liecbu a potom uvidi ako sa jej bude dat casovo ak to bude ok zostane tam ak bude velmi vycerpana a navstevy castejsie tak bud prejde do Nitry aspom alebo To ale uvidi je este na zaciatku a netuai ze co a ako...

podarena1
31. jan 2025

@lenka1209 ja by som si vybrala starsiu dr Lepeyovu sice su obe dobre ale u starsej je sestricka co dostala cenu od prezidenta a je to proste vidiet ja s nou mam velmi dobre skusenosti u mladsej dr je sestricka ktora tam nepatri ludom tam zivot visi na vlasku bojuju s najtazsou chorobou pre rodinu aj pacienta je to castokrat narocne aj fyzicky aj psychicky, prezivaju bolest, a ona nema stipku empatie byva dost arogantna bez profesionality a ludskosti. Za to Majka u starsej dr je uplny opak a robi to velmi vela rokov.

Strana
z2