ORL Centrum Kramáre. Aké máte skúsenosti?
ORL Centrum Kramare - jednodnova chirurgia. Mate skusenosti s tymto centrom a s konkretnymi lekarmi? Vraj teraz nabrali dost novych operaterov, tak by sme radi mali nejake referencie na lekarov aj centrum, kym sa rozhodneme.
my sme boli na vyšetrení dnes, som rada, že mám názor aj od iného dr., takže zákrok zatiaľ nie je našťastie potrebný, v zdravom stave nie je mandla veľkosti indikujúcej OP, je dosť možné, že sme ju pri poslednej chorobe preliečili, vtedy nám ATB predpísal ORL dr., naša detská predpisuje dosť nízke dávkovanie ATB (podľa vyjadrenia iných dr.)...tak už len sa zbaviť tých opakujúcich sa chorôb....a o 2 mesiace na kontrolu na ORL...všetkým, ktorých čaká zákrok držíme palce 😉
Ahojte,
máme to za sebou, aj keď nám to preložili z piatku na utorok, pre plánovaný výpadok elektriky 😠
Najhoršia bola polhodina po zákroku, malá to zle znášala, to preberanie z anestézy.
Inak to bolo v pohode, prístup super, podmienky v pohode a nemáme zatiaľ žiadne komplikácie, ani teplota, ani bolesti. Dúfam, že už bude len ok a som fesť rada, že to máme za sebou.
Ak sa chcete dačo pýtať, pýtajte sa 🙂
helen, super, zavidim🙂 nas to este len caka....a ktoru mandlu vam vyberali? nam budu len nosovu a nasa sestricka ma presviedcal, ze to urcite potom neboli, tak neeviem, sa mi to nezda, ale bolo by to fajn 🙂
@jahodka11a @gretkab Moju malú to potom fakt vôbec nebolelo, nemala teploty ani nijaké iné obtiaže, žiadne bolesti krku, problémy pri prehĺtaní a pod. Doktorka nám pri prepúšťaní povedala, že asi polovicu pacientov niektoré z týchto problémov majú, vrátane teploty do 38,0. Vyberali sme len nosnú a ako som hovorila, jediný problém, aj to viac asi pre mňa, bola tá prvá pol hodina po narkóze a to, aká bola malá dezorientovaná a vyplašená. No ona si to nepamätá. Potom už bolo všetko v pohode, bez akejkoľvek bolesti, strava musela byť len mäkšia, nie úplne kašovitá, ako pri krčných. Po týždni ešte stále pochrapkáva a ráno má trochu spuchnutejšiu sliznicu nosa, ale to by malo byť v norme.
Držím vám všetkým palce!
helen, dakujeme 🙂 naas to caka o tyzden....uz nech to mame za sebou🙂 ak sa mozem este opytat, kedy vam to robili? myslim, mame prist o 7.30 a potom hned idu na to? lebo ked su nalacno a smadne deticky, aby vobec vydrzal....chapete, ako to myslim, z tohto mam asi najvacsi stres...ze nepit....dokedy?
@jahodka11 my sme prisli na pol deviatu a brali ju o 11tej,najvacsi problem bol smad,este aj hore je ten barel s vodou,malu to strasne lakalo.napila sa prvy krat o pol druhej ☹ oblbovaciu tabletku dostala o pol jedenastej az.dovtedy sa hrala a pozerala telku.zalezi kolko vas bude,prve idu najmladsie deticky...
jahodka a vy tam máte byť tak skoro? nás zavolali rovnako ako vlasu na 8.30. ja sa tiež trošku desím toho, že ráno nemôže nič piť, ani jesť. ale zvládli sme to, keď sme išli na krvičku, tak to hádam zvládneme aj druhýkrát.
angua - ano....dnes tam teda zavolam a preverim si to...lebo sa mi to nezda 🙂
tak volala som a mame prist na 7.30 a do hodinky by mal ist na operaciu, mal by ist prvy, drzte nam palce, nech to vydrzime...nepit.... 🙂
jahodka, super, že nebudete dlho čakať. hoďku a pol ho určite dokážeš zabaviť. kamoška mi hovorila, že tam majú TV s rozprávkami, hračky, knižky a tak. 😉
ahojte,
my asi tiez pojdeme do tohto centra na odstranenie nosnej mandle.
Absolvovali ste s detmi nejake kardiologicke vyseytrenie alebo aspon EKG v ramci predoperacnych vysetreni? Dakujem za info..
ahojte,
tak my máme predoperačné za sebou. robila nám ich naša pediatrička. a tým pádom EKG nemáme. ale tiež mi povedali, že to nie je potrebné. a zajtra ideme na to. 😉
ahojte,
tak je to za nami. Maťko bol úžasný, nepýtal jesť ani piť ráno, spolupracoval, po tabletke oblbovacej bol fakt smiešny a keď sa prebral, tak iba trošku plakal. zbytok dňa bol síce letargický, spavý a uplačkaný, ale žiadne hysáky. v noci spal super a dnes si už aj vypýtal ráno svoje obľúben kakao. ešte je trošku tichší, ale šibalská iskra v očiach sa už vracia. 😉
gretkab, neboj zvládnete to tiež na jedničku.
mne sa veľmi páčil ten prítup personálu, príjemná atmoška, na izbe hračky, telka s rozprávkami a tak. nebol to nejaký prehnaný luxus, ale 100x lepšie ako nemocnica.
ahojte🙂
sme doma, mame to za sebou🙂 dopadlo to uplne super, zatial vsetko v poriadku...pristup sestriciek a lekarov perfektny, jedna sedela so mnou na izbe, ked sa maly preberal a pomahala mi.....porozpravala sa so mnou....ja som to asi znasala horsie ako maly 🙂 a teraz sme doma a najhorsie je udrzat ho v klude, aby nebehal....total nemozne, uz len trpnem, aby nezacal krvacat, nic ho neboli...no sama neverim 🙂 ak musite, chodte sem do tohto centra, stoji to za tie peniaze 🙂
dakujeme 🙂 sa velmi tesim, uz spinka, dnes bude s nami v posteli 🙂 nech ho mame pri sebe 🙂 no a do toho super hokej.... 🙂 neviem, z coho sa mam tesit viac 😉
ahojte,\
tak uz mame termin na operaciu, ideme 19.5. ach jaj 😒
neboj dorka. bude to ok. rýchle a v pohode. držím palčeky. 😉
dorka, neboj, naozaj je to pohoda....cela atmosfera tam je super,vobec som nemala pocit, ze sme v nemocnici 🙂
zvladnete to....ja som videla, ako sestricky zvladli dievcatko, ktore velmi plakalo, nechcelo spapat liek (oblbvak), tak h polozili na postel, ocino drzal nohy, mamina ruky a sestricka jej to dala do pusy aj s vodickou, prebehlo to rychlo a odvtedy bola pokojna, naozaj pristup je uplne odlisny, na taky nie sme zvyknuti 😉 a ani sa nenazdas a pojdete domov 🙂

aaale, zlata bola....no co, vymyslaju, s tym nic nenarobime 🙂 ja si to radsej nevsimam, lebo ked to moc riesim, maly vymysla este viac 🙂 no ved to, ze aby neochorel....no nejako to zvladneme 🙂