icon

ORL Centrum Kramáre. Aké máte skúsenosti?

helen
27. mar 2011

ORL Centrum Kramare - jednodnova chirurgia. Mate skusenosti s tymto centrom a s konkretnymi lekarmi? Vraj teraz nabrali dost novych operaterov, tak by sme radi mali nejake referencie na lekarov aj centrum, kym sa rozhodneme.

gretkab
15. jún 2011

@chobotka Asi s tym maju skusenost, lebo sa pred podanim tabletky vzdy pytali, ci vie prehltnut tabletku. Prinajhorsom by ju mozno rozdrvili, alebo mozno maju fakt sirup, netusim, lebo Marek v pohode prehltne - ja som presla zo sirupov na tabletky ako skoro sa len dalo, lebo dat mu 9 ml panadolu je nad moje sily 😉 (ked moze bez problemov zhltnut mini tabletecku paralenu).

gretkab
15. jún 2011

@chobotka Hej, bol mimo (taky vesely "nadrogovany"), bez problemov sa nechal odniest - aj ako tukal do toho ipadu, tak bolo vidno, ako uz sa nevi trafit do bodu, do ktoreho chce. A aj ten druhy chlapecek, ktory pred tou tabletkobu ozaj vymyslal, plakal, tak po tabletke uz bol v pohode. Marek sa az do prebudenia z narkozy tvaril, ze ake je to tam super, naramne sa mu tam pacilo (aj ked svoje zohralo aj to, ze som mu dovolila pozeral Toma a Jerryho, co ma bezne zakazane 😉).

chobotka
15. jún 2011

strasne sa bojim, ale tak vsetky ste si tym presli...uz nech to mame za sebou

gretkab
15. jún 2011

@chobotka Aj ja som mala strasny strach (asi ako kazda mama), tak drzim palce, nech to mate cim skor za sebou a podaj potom spravu.

chobotka
15. jún 2011

je to nepopisatelne, kazdy vecer zaspavam s takymi divokymi myslienkami. ale bude to lepsie odkladam to strasne dlho, skusila som uz vsetko ine co sa dalo. teraz ma trocha nadchu a zase nepocuje....

jahodka11
15. jún 2011

chobotka, nam tabletku rozdrvili a maly ju zjedol a zapil sladkou vodickou....toho sa naozaj neboj a vlastne nicoho sa neboj...ale to uvidis az potom, ze sa nebolo coho bat a stalo to za to....my odvtedy spavame celu noc!! a sme bez soplika..az na ten jeden raz a aj to sme zvladli a nevymeskali zo skolky 🙂 🙂

chobotka
15. jún 2011

mna by sopliky az tak netrapili. len janka s kazdou nadchou horsie pocuje....
viem ze to bude ok. bojim sa to nezmenim. tesim sa o par dni ked vam budem pisat ze sme doma po zakroku 🙂

nezumi
17. jún 2011

Ahojte kocky. Tak aj my s dcerkou ideme do centra na operaciu nosnej mandle. Dakujem vsetkym za vase prispevky, ktore ma uistili o dobrom vybere. Rada by som sa vsak opytala na konkretnych doktorov, ktori Vase deti operovali. Nas by mal robir MUDr. Kulich, ale nejak sa mi nepodarilo najst na neho nejake referencie.

chobotka
17. jún 2011

@nezumi odkial vies ktory dr vas bude robit? mne nikto nic nehovoril 😒 kedy idete? my 23.6.

nezumi
17. jún 2011

Ahoj chobotka, aj my ideme 23.6, tak sa stretneme (teda dúfam, že výsledky z krvi budú ok). Ja keď som telefonicky potvrdzovala termín, tak som sa opýtala kto bude operovať a dali mi takúto informáciu.

gretkab
18. jún 2011

Mareka operoval primar Barta, ja som sa na mena operaterov pytala uz pri objednavani - teta z recepcie mi vypisala vsetky pouzitelne terminy aj s menami operaterov. Ale ja som sa nakoniec rozhodovala podla datumu, ktory nam vyhovoval 😉.

chobotka
19. jún 2011

@nezumi ako ta spozname? kolko rokov ma dcerka? janka 4, ked nas obj hovorila recepcna ze to zatial vyzera ze pojde janka druha v poradi...

pavlikova
19. jún 2011

Ahojte, tak my ideme na to 14.7.Som rada že som sa dozvedela všetko potrebné od vás. Mali by sme ísť ako prvý(aj keď synček už má 5 rokov), pretože kojím malú. Malá odmieta príkrmy, takže sa ešte dosť kojíme.Takže budem mať dvojnásobný stres čo robí doma malá a ako to syn zvládne. On sa strašne všetkého bojí-jeho prvá veta bola "Do polikliniky nie!"Tak nám držte palce.

nezumi
19. jún 2011

Ahoj chobotka, neboj, ja sa Ti prihovorím 🙂. Moja Nelka má 3 roky a máme prísť na 7.30. Ja som sa nepýtala koľkí v poradí pôjdeme. Ako to chodí, viem až z tohto fóra. Ani som si nie istá, či sa ma vôbec pýtali, koľko má Nelka rokov (ale možno áno). Tiež sa toho dosť bojím. Nelka má tri roky a už ide do tretej narkózy (bola operovaná 2x na pruh - v dvoch mesiacoch a potom znova v dvoch rokoch). Dúfam len, že to takto nebude pokračovať, a že týmto budeme mať už pokoj. Všetci ma uisťujú, že je to len malá operácia, pre lekárov rutina, no my mamy sa na to pozeráme inak. Asi nám neostáva nič iné, len dúfať, že všetko dobre dopadne 🙂.

Gratkab, ďakujem za info. Tiež som brala najskorší termín (kvôli letnej dovolenke), no aj tak som vždy kľudnejšia, keď mám o lekárovi nejaké referencie. Prajem všetko dobré 😉

chobotka
19. jún 2011

@nezumi tak to pojdete asi pred nami, ide to vraj podla veku. a ked som sa pytala na prvom vysetreni kolkati pojdeme, hovorila recepcna ze asi druhi, ze je tam 3 a pol rocny chlapcek,..takze asi az treti pojdeme. no ved uvidime. najradsej by som to mala hned rano za sebou, ale tak to kazdy. my mame prist na 7,15...

dankadina
20. jún 2011

chcem sa opýtať ako prebieha výber nosnej mandle v celkovej narkóze a kolko to tu stojú, lebo nás to asi neminie ☹

gretkab
20. jún 2011

@dankadina Precitaj si 2 strany dozadu a budes tam mat vsetky odpovede o priebehu. Stoji to v zavislosti od poistovne - VSZP tusim 250 € (nie som si ista, ci sme platili 250 alebo 230) a Dovera 150 €.

chobotka
20. jún 2011

my mame vszp a platime 230e plus prve vysetrenie 15e...
my sme dnes absolvovali odbery, boze to bolo kliku ale podarilo sa a to je hlavne. a este aj kardio kontrolu. lebo my sme u nasej pediatricky az od jankinych 3rokov, tak nas pre istotu poslala. teraz uz len dufat ze krv bude ok a ideme do toho...

leanails
20. jún 2011

AHojte, chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosť s výberom KRČNEJ mandle v Centrum Kramáre, aká je cena ak mám Dôveru /či rovnaka ako pri nosnej mandle/...ako dlho tam dieťa musí ležať....Ďakujem za každú odpoveď

chobotka
20. jún 2011

skus pozriet strany dozadu, myslim ze tu pisali aj o krcnej mandle

chobotka
21. jún 2011

vysledky mame v poriadku, termin potvrdeny...vraj bude janka druha a bude ju operovat mudr. kulich...

dankadina
21. jún 2011

tak mi ideme zajtra na vstupné vyšetrenie

gretkab
21. jún 2011

@chobotka Drzim palce!

dankadina
22. jún 2011

tak už máme termín ideme 1,7, prví lebo kojím a aj malá je najmladšia, budú nám robiť aj ušká aj mandlu, už som nervózna

chobotka
22. jún 2011

aj janke budu robit aj uska, uz zajtra. boze to su nervy... gretka prosim ta ked mame prist na 7,15 a operovat ju budu druhu v poradi, co tam budeme ten cas dovtedy? preco nemozme prist rovno neskor...berem nejake nove hracky, keby bolo najhorsie

gretkab
22. jún 2011

@chobotka Vypises dole nejake papiere, odprevadia vas hore do izby, prezlecies ju do pyzamka, potom sa bude hrat/citat/pozerat telku, medzitym pridu asi 1 anesteziologicka, 1 sestricka + 1 lekar (operater) sa postupne popytat este na vsetko mozne (v podstate kazdy z nich na to iste). Marek s tym casom pred operaciou nemal vobec ziadny problem (ako som sa obavala). Zasadna otazka je, o kolkej budu brat 1. dieta 😉.
Drzim palce, nech to uz mate za sebou!

chobotka
22. jún 2011

@gretkab no bolo mi povedane ze bude druha v poradi...a co este zistuju lekari? dufam ze nas neposlu domo 😅

gretkab
22. jún 2011

@chobotka NIe, neposlu, opytaju sa vas vsetko, co sa vas kedy uz pytali 😉. Choroby, alergie na lieky, operacie... (kazdy z nich osobitne 😉). Marek bol tiez druhy v poradi.

dankadina
23. jún 2011

tak nam to asi presunú už na 30 teho len musím ešte predoperačné

chobotka
23. jún 2011

hlasim uspesne vybratie mandle...vraj sme boli dnes rekordermi, co sa velkosti mandle tyka....
celkovo som bola v podstate spokojna, az na jednu vec... niekolko krat som sa pytala kolki sme v poradi, najskor druhi, dnes rano druhi-treti...tak isli sme stvrti. boli sme tam od siedmej a janka prisla na rad az o 11,00. prvi sme prisli a posledni odisli. v kazdom pripade som rada ze to mame za sebou, bez komplikacii...ak teda neratam tu placlivu naladu po prebudeni, ale nic hrozne... 😎