ORL Centrum Kramáre. Aké máte skúsenosti?
ORL Centrum Kramare - jednodnova chirurgia. Mate skusenosti s tymto centrom a s konkretnymi lekarmi? Vraj teraz nabrali dost novych operaterov, tak by sme radi mali nejake referencie na lekarov aj centrum, kym sa rozhodneme.
Dobrý deň , ja by som sa chcela spýtať či bol už niekto na výbere krčných mandlí v Centre Kramáre . Dcére by mali vybrať krčné a neviem ako to prebieha. Ak má niekto skúsenosti prosím napíšte. Ďakujem veľmi pekne 🙂
@nikadominika boli sme koncom aprila s takmer stvorrocnym synom na vyber nosnej mandle. bol tam s nim manzel, je to rozumnejsie v nasom pripade ja obcas chytim pri podobnych veciach paniku tak aby som ju nepreniesla na syna pripadne neurobila scenu doktorom🙂.
rano prisli, pozerali chvilku telku, prezliekli sa do pyzamka, syn dostal tabletku a za pol hodku ked uz hovoril trosku od veci🙂 tak ho brali na salu. doktor povedal ze naratal do sedem a zaspinkal. ked sa asi za pol hodinku vratil tak ho prebudili, bol velmi placlivy, zacal pit vodicku, cajik, povracal sa a cele im to ovracal. tak zacali odznova s vodickou. este im to stihol vsetko 2 x ovracat a okolo druhej isli domov. v aute a doma este dospinkal a doma ked sa zobudil uz bolo vsetko ok, papal kasicky. dostal aj antibiotika ktore bral cca tyzden.
velmi som rada ze bol na vybere mandli, dychanie sa mu vyrazne zlepsilo, co sa najviac tesim, v spanku uz nemava prestavky v dychani🙂.
vela stastia!
@nikadominika prepac, az teraz som si vsimla ze vy riesite krcne mandle. ale myslim ze v priebeh dna je podobny.
inak len tak na okraj..ak by sa ma niekto niekedy pýtal, tak by som túto kliniku neodporučila teda určite.. 🙄 . ale zákrok sám o sebe určite áno, ak niekto má problémy, netreba váhať, som rada, že sme to dali von...
Viac ako pred rokom sme boli na klinike na zákroku a musím povedať,že som nadmieru spokojná....malinká bola len minimálne chorá, nádchu máme 2 dni a dosť (predtým to bolo aj 2 týždne a vždy sme potom skončili na antibiotikách ☹ )a zrazu už nepotrebujeme ani liečky na alergiu 🙂 🙂 🙂 Určite by som znova neváhala....... 😉
ahojte
moja dcerka mala v oktobri 3 roky, ked je chora tak ma aj 10-14 dni zelene sople, jednu nosnu dierku ma stale upchatu nevie cez nu dychat smrkat jednoducho nic...vcera sme boli opat na ORL a teda uz mame aj termin na 16.11, budu jej vyberat tu mandlu a aj prepichovat ten bubienok, je cela zahlienena..len mame problem za je opat chora berie pamycon...
pred operaciou musi byt kolko dieta zdrave??? my sme z poslednych 2 mesiacov boli cca 10 dni zdravi inak ma neustale sople, hlieny, v noci zle spi kasle zatekaju jej sople, vracia 😒
dakujem
caute kocky....
mozno je to uz v teme niekde pisane, ale nemam cas citat celu diskusiu, potrebovala by som tel cislo na detske ORL na Kramaroch...potrebujem to pre kamaratku a akosi sa ho nevie nikde dopatrat....dakujem.... 😉
Detská ORL klinika
Limbova 1
83340 Bratislava
Tel.
Oddelenie : 02 59371 204
Ambulantná pohotovosť: 02 59371 553
Objednávanie a odhlasovanie: 02 59371 132
@visage1974 dakujem pekne..... 😉
Ahojte moja mala ide na operaciu nosnych mandli ale zaroven aj na operaciu uska vraj tam nieco tlaci a moze ohluchnut ma niekto s tymto skusenost bude to robit doktor Orisek v Humennom dakujem za odpoved
Pred dvoma tyzdnami sme tu s dcerou absolvovali vyber nosnej mandle a mozem vsetkym odporucat. So vsetkym sme boli nadmieru spokojny a dr.Lorenc je PAN doktor. Vsetko vysvetlil pred zakrokom, hned po operacii prisiel informovat, niekolkokrat bol malu pozret, dokonca uz ked sme na recepcii cakali na muza, sa k malej pristavil lebo plackala a cakal s nami asi 10 min. Vobec ziadny stres, panika, nasrdene, ofucane ksichty, prave naopak - vsetcia boli mili, usmiati, bol cas s dietatom "vyjednavat" nech spapa pekne tabletku.
Ak by sme v buducnosti museli s druhym dietatom riesit mandle tak urcite zase tu a s dr. Lorencom. 😉
@krpcek Odporucate teda MUDr Lorenca? aj dcerka maju vyberat nosnu mandlu a zistujem kam ist. Odporucate? Kolko ste cakali na operaciu? Mozete si vyberat lekara k operacii? Dakujem
Urcite vrelo odporucam, je to velky odbornik (sli sme priamo k nemu na odporucanie nasej pediatricky) a ma aj velmi ludsky pristup. Vsetko vysvetlil, po operacii informoval. Na operaciu sme cakali skoro mesiac, ale mali termin aj o dva tyzdne, len mi sme to kvoli dovolenke posuvali. Ked sa budete objednavat, pytajte sa priamo k dr.Lorencovi a ked sa budete objednavat na operaciu povedzte, ze chcete ist k nemu. Prve vysetrenie stoji 15€ a operacia 180€.
Dobrý deň,tiež nám hrozia vybrať nosné a pravdepodobne aj krčné mandle má ich zvetšené,rozpráva cez nos a časté husté zatekajúce sople.Neviete robia naraz aj obydva zákroky a predoperačné vyšetrenia musíme absolvovať u svojho detského lekára alebo všetko prebehne priamo v centre?A ak niekto absolvoval obydva zákroky cena sa ako pohybuje.Ďakujem za info. 🙂
Maminy, prosim pekne o radu..... Syna (4,5r) caka operacia usiek, mate prosim niektora skusenosti ako to prebieha? ako to tam na orl oddeleni funguje? Maju nadstandartnu izbu? Da sa objednat??? Dakujem
Zdravim,chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s výberom nosnej mandle ale nie v centre ,priamo v DFNSP.Chcem poradiť lekára.vdaka
Ahojte,aj my zvazujeme tuto kliniku. Nam by mali ale davat take trubucky do usi,stipulky...stale sa malemu hromadi tekutina v uskach,horsiee pocuje. Davali nam ich pre rokom v nemocnici,ale uz nam jedna vypadla a problemy sa vratili..robili to niekomu z vas?dakujem
Dobry vecer,mate niekto skusenosti s vyberanim krcnych mandli u dospeleho cloveka? ako to prebieha,aky su doktori na klinike?
@timejka2005 ahojky
vidim ze uz mate tto za sebou:(nas to este len caka, dcerak bude mat v juli 2roky ,pondelok sa ideme objednat do ba na kramare na vysetrenie,
chcem sa spytat ako to prebieha u takych malych deti? ci neams skusenost?
ja sa toho bojim mam taky zvlastny pocit, z celkovej anestezie , zobudeia, a vybratia tej mandli
dakujem za rada
p.s. aj starsieho tam chceme dat nech su teda uz spolu
Ahojte nema niekto kontakt na jednodnovu chirurgiu kramare? Alebo aspon info ci maju dovolenku? Snazim sa tam uz dva dni dovolat a nic ...
Prosim vas mate niekdo kontak na mudr.Samuel Kunzo boli sme na kontrole na orl a objednali nas k doktorovi stratila som kontakt a potrebujem sa preobjednat
@krpcek nemate na neho nahodou cislo ? jeho ambulancia ma modernejsie pristroje ? a neviete mi vy alebo niekto iny povedat ci objednavaju aj dospelych ? alebo len deti ? uz dlhsie mam problemy s krkom ako cudzie teleso alebo ako keby som tam mala nieco na viac posledny tyzden dost pocitujem zhorsenie. Dakujem za rady a ohlasy
Dobry den. Ako ste tam boli spokojne? Chcem tam objednat syna,zatial len na skontrolovanie nosnych mandli. Dakujem

@csina nam tiez davali po zakroku infuzky s ATB moja mala velke loziska hnisu tam.,.. a ona mala aj pred zakrokom zle vysledky... najprv jej ani nechceli dat anestezu... ale hlavne ze to dobre dopadlo....
a znizila sa vam chorobnost ... po vybere