icon

Poznáte dobrého a cenovo prijateľného zubára v Nitre?

gabi29
1. júl 2010

Prosím poraďte dobrého a cenovo priateľného zubára v NR. Mám super zubárku no cenovo ma laťku dosť vysoko a pri materskej to nie je nič moc.
Vopred ďakujem za pomoc

mishka9999
29. aug 2016

@miskalevica ahoj a nevieš ci príma nových pacientov

miskalevica
29. aug 2016

@mishka9999 netuším, treba zavolať sestrička bude vedieť, síce ja som tam prvýkrát bola osobne, ale ja už teraz zvažujem že ju zmenim, raz pri stomatochirurgickom zákroku som si u nej tak "užila" že som sa doma zosypala z toho ☹

majtanova71
7. mar 2017

Dobrý deň môžem sa spitat to ste boli u toho doktora stánku ? Chcela by som vedieť ťa lokálna anestézia vás čo stála ďakujem

majtanova71
7. mar 2017

@mycats môžem sa spitat to ste boli u doktora Stánku ? Na lokálna anestézia vás čo vyšla a či ste necítili nič nakoľko m panicky strach ďakujem

mishka9999
27. mar 2017

Ahojte poradte bol niekto v asprodental na moysezovej ulici. Potrebujem niekoho kto to robi bez bolestne a s novou technikou. Uz som mala 3 a vsetci vysoke naroky, stara technika aj plomby povypadavali a neviem sa rozhofnut ci asprodental alebo srank, skrobanek ci stanko

rommie
9. nov 2017

Ahojte, skúsim obnoviť túto tému, lebo som už zúfalá. Stanko, Hecht, Šrank, nikto z nich neberie pacientov. Obvolala som aj kopu ďalších a nič. Neviete ešte niekoho odporučiť? Ideálne dobrého aj cenovo.

rommie
9. nov 2017

Ahojte, pokúsim sa obnoviť túto tému. Som v Nitre nová a hľadám si zubára, obvolala som už kopu, vrátane Hechta, Stanka, Šranka a iných a nikto z nich neberie pacientov. Neviete poradiť ešte niekoho? Ideálne by bolo, keby ma finančne nezruinoval, lebo mám dosť problémové zuby, napriek starostlivosti sa mi dosť kazia :(

mishka9999
11. nov 2017

@rommie ahoj no aj ja si hladam niekoho normalneho. Skusila si aj Skrobanek, muzika,

sissi86
14. nov 2017

Každý sa tu pýta na ceny u pána zubára Stanka a nie sa to tu dopátrať k tomu.Ja tam idem zajtra prvý krát tak už dnes som v strese,koľko tam nechám,keď počúvam aké ceny sú tu v NR☹ u zubárov....biznis nič viac

mishka9999
15. nov 2017

@sissi86 stanko je velmi dobry ale aj drahy. Ja som tiez chcela ist ale ma plne obsadene.

sasha871
15. nov 2017

@rommie skus doktor škrobanek

rommie
5. dec 2017

ahojte, škrobánek, stanko nič, nakoniec ma zobrala pani Urbanová, aj to už sestrička povedala, že majú plno, ale už som jej zúfalo vykladala, ako si neviem nájsť zubára, tak som ju presvedčila 🙂 Doktorka je hoooodne mladá, predpokladám, že tak o 1-2 roky staršia odo mňa (26) :D ale to nemusí znamenať, že je zlá. Uvidím, v januári mám termín na plombovanie 🙂 každopádne sa mi páčilo, že ma objednala na vstupnú prehliadku a do polhodiny som bola preč aj s hotovým rontgenovým snímkom (a ľudí tam bolo pritom dosť - dobrá organizácia). A úplne ma dostalo, že ked som vstúpila do ambulancie, tak mi podala ruku a predstavila sa, to sa mi ešte u lekára nestalo 🙂

A ceny majú v párovciach na cenníku pred každou ambulanciou, ale ja sa v tom nevyznám, lebo neviem, ktorý zub sa koľkými plôškami musí zaplátať 🙂 lacné to už nie je asi nikde...vždy okolo 30 eur za jednu plôšku..

emoa6
5. jan 2018

Zdravim.chodim hornakovej na klokocinu cele zle rychla robota za kopec penazi.. keby aspom spravila dobre ok kaslat na peniaze ale po pol roku bolesti na novo.. takze sa pripajam k hladaniu dobreho zubara v nr ktory to nerobi len pre love....

novic000
8. jan 2018

Ahojte, je zbytocne zakladat novu temu skusim to tu a chcem sa vas spytat ake mate skusenosti pripadne ci ich maju vasi znami so zubnou ambulanciou v Nitre DIAMOND Dental Clinic, s.r.o.
ordinuju v Poliklinike na Chrenovej.
Dakujem za vase postrehy zaroven prajem krasny novy rok.

novic000
10. jan 2018

az nechcete pisat verejne prosim aj sukromnu spravu pripadne viete mi odporucit dakeho volneho zubara v nitre ? Kvalitneho
dakujem

madanna
1. mar 2018

Ahojte, ja by som tiez rada dostala dobry tip na zubara v nr. Je mi to jedno v akej likalite, viete prosim odporucit?

adkala
16. júl 2018

Má tu niekto info aj o zubárovi Igorovi Gatcim na Chrenovej? Ďakujem.

branoazden
7. aug 2018

Dušan Škrobánek neviete aku ma robotu a ako je to u neho s cenami dakujem

rommie
23. sep 2018

Ahojte, MUDr Urbanová mi pár zubov pokazila, neviem ako sú spokojní ostatní pacienti ale moja skúsenosť je zlá. O predný zub som skoro prišla. Zachránila ma MUDr Kučerová, nemám výhrady. Dobrý je aj Klčo ale drahší

jakubcova
15. nov 2018

aj ja hľadám súrne dobrého zubára v Nitre😖

megan6
10. jan 2019

Prosím Vás máte niekto skúsenosť S doktorkou Fintorovou alebo S Doktorom Cimrom?

petabela
14. mar 2019

@mishka9999 dobry den, ako ste sa nakoniec rozhodli? Boli ste v asprodental? Dakujem.

madanna
14. mar 2019

@megan6 ja mam s pani doktorkou fintorovou velmi dobru, ale skoda ze len zastupova moju zubarku. Bolo to este pred rokom a polprečo a teraz hladam uz naozaj spolahliveho zubarazuba, ci zubarku, len mi znama hovorila, ze berie len deti. Musim ta zavolat, ze ci naozaj.

madanna
14. mar 2019

@jakubcova nasli ste?

leontinka27
18. dec 2019

Obnovujem túto tému zubár dobrý a cenovo prijateľný..... ďakujem

viva13
2. apr 2020

@psyxooo Prosím aké ma ceny?cenník pre opravu kazu injekciu,blombu bielu a amalgam,čistenie zub.kamena a vytrhnutie zuba ako je to tam ked by som chcela ženu ako zubárku?

milanko12345
11. apr 2021

Dobrý deň,
otváram opätovne túto tému. Hľadám dobrého zubára v Nitre. Momentalne chodievam k MDDr. Skrobanek , je to dobrý zubár, prístup aj práca všetko ok, ale v poslednej dobe sa mi zdá, že jeho cenník volajako uletel do závratných výšok. Napr. predný kaz malý - jednolôžková výplň = 40€, zadný kaz, nedajbože väčší 3vypln 90€ plus inekcia 15€ atd. Vytiahnutie nervu 90€ plus nejaká dočasná blomba 35€ a injekcie 25€ a následná korunka 270€ vás vyjde celkovo jeden väčší zakrok cez 400€.
Práca, kvalita a všetko ok... len ten cenník...
No máme v Nitre ešte nejakého dobrého zubára, odporúčte mi prosím.

sasha871
15. apr 2021

@milanko12345 s tymto mam teda aj ja problem to je neskutocne uz s tymi cenami

puertorico
15. apr 2021

Skúste ešte Mudr Sádecký, je to syn pani doktorky Sádeckej, ja k nej chodím s malým, aj pani doktorka, aj pani sestrička, obidve sú príjemné, super, malý má už viac navŕtaných zúbkov ani necekol. Jej syn má ambulanciu oproti, je to veľký fešák, a kamarátky k nemu chodia, veľmi si ho pochvaľujú. Keď sa učil od šikovnej mami, určite je aj on šikovný a ceny myslím že nemá prehnané

anibrano
21. apr 2021

Dr.Stanko.....cenovo je cca ako? Ošetrí v pohode aj pacientov ktorí nie sú u neho?