icon

Aká bola u vás posledná kvapka pri výpovedi z práce?

Dnes o 15:16

Práve cestujem domov vo vlaku z práce. Pol dňa som v kancelárii preplakala. Práce toľko, ze nevie kde mi hlava stojí. Vedúca oddelenia dnes na nas nahulakala, ze pracujeme málo. A to každý ťaháme 10 hodin denne, aj vikendy. Plánovať si neviem nič, dovolenka závisí od nálady veducej. Tak zla nálada je v celom tíme. Velmi rada by som už vypla, ale neda skrz tie stresy a tlaky. Rozmýšľam, ze v štvrtok dam výpoveď. Aka bola u Vas ta povestná kvapka pri výpovedi? Mali ste viac dôvodov?

Strana
z2
anonym_63f4e1
Dnes o 20:35
@anonym_56dad6

@anonym_63f4e1 prečo ti nejako neverím? Nemôžeš dať hodinovú výpoveď,len v špecifických prípadoch.Výpoveď sa nepodpisuje,len oznamuje,takže za opečiatkovanie nejakého papiera nemôže dostať nikto hodinovú výpoveď.Ak niečo opečiatkovali,tak to bolo len potvrdenie,že to prevzali.
Absolútne neovládaš základné veci zo ZP a rovnako ten majiteľ firmy,ak vôbec existuje.
A teraz zarábaš 3x toľko.
A teraz tú o červenej čiapočke

@anonym_56dad6 vypoved som podala na druhy den a ja som ju nazvala hodinovou.

Pre mna stacilo ze som mala od nich potvrdenie: opeciatkovanie a podpis mojej vypovede v podatelni, jedna pre mna, druha pre nich.

Zakonnik prace? Z toho si urobil majiteľ dotycnej firmy pamflet.

Jasne zarabam, nema ta to co trapit, ty si nadalej pracuj za svoje, neberiem ti ich.

lenvam
Dnes o 20:46

@anonym_autor už to išlo do zdravia, ráno som otvorila dvere a začali sa mi trias ruky lebo som nevedela čo skôr 4magnezka denne asi krôčik od antidepresiv. Keď som si povedala ze proste dávam výpoveď v minúte ma prestal bolieť bedrový kĺb ktorý má bolel rok a pol. Mesiac som na úrade a stále mam pocit ako by prešiel len predĺžený vikend

Strana
z2