icon

Aké sú výhody evidencie na úrade práce pre invalidného dôchodcu?

Dnes o 18:13

Ahojte,

mozno je tu niekto v rovnakej situacii a poradi. Som na ID a prisla som o pracu, som vedena na urade prace, rozmyslam, ci sa odhlasit, alebo tam chodit, zdravotnu mam zaplatenu, pracu som si vzdy nasla sama, aku mate skusenost, ci vam evidencia na urade prace bola prinosna, alebo nie. Dakujem

klotildabazarik
Dnes o 18:15

@anonym_autor ved evidencia je dobrovolna, nemusis tam byt evidivana ud s tym nic nema ak nic od nich nepoberas

autor
Dnes o 18:19
@klotildabazarik

@anonym_autor ved evidencia je dobrovolna, nemusis tam byt evidivana ud s tym nic nema ak nic od nich nepoberas

@klotildabazarik myslim nejake vyhody, ci niekomu našli pracu, alebo sa oplatil kurz, akoze chodim len 1 x za dva mesiace, v lete budem dlhsie prec, tak rozmyslam nad plusmi, popripade mozno zamestnavatel skor prijme niekoho uvedeneho na up, kvoli vyhodam 🤔

anonym_ba17fa
Dnes o 18:21
@anonym_autor

@klotildabazarik myslim nejake vyhody, ci niekomu našli pracu, alebo sa oplatil kurz, akoze chodim len 1 x za dva mesiace, v lete budem dlhsie prec, tak rozmyslam nad plusmi, popripade mozno zamestnavatel skor prijme niekoho uvedeneho na up, kvoli vyhodam 🤔

@anonym_autor tak vyber podporu, ak mas narok a odhlas sa...
Ale ak by si ostala na UP, tak ked sa zamestnas, mozes poziadat o prispevok na dopravu napriklad.

klotildabazarik
Dnes o 18:21
@anonym_autor

@anonym_autor toje co za blbost urad nieje nato aby ti hladal pracu? Pracu si mas hladat sama, urad je iba na to aby si nemusel platit zp v tomto uzasnom state, v živote mi tam s nicim nepomohli, este ani davky v hm mi nedali lebo nemam narok

doriiis
Dnes o 18:24

Môžeš skúsiť nejaké kurzy a nikdy nevieš, či ti nenájdu prácu. V tvojom prípade nie je čo stratit

autor
Dnes o 18:25
@klotildabazarik

@anonym_autor toje co za blbost urad nieje nato aby ti hladal pracu? Pracu si mas hladat sama, urad je iba na to aby si nemusel platit zp v tomto uzasnom state, v živote mi tam s nicim nepomohli, este ani davky v hm mi nedali lebo nemam narok

@klotildabazarik ved ja si pracu hladam, ale aj aj pani minule pozerala nejake ponuky, ja podporu poberam, mala som narok

autor
Dnes o 18:25
@doriiis

Môžeš skúsiť nejaké kurzy a nikdy nevieš, či ti nenájdu prácu. V tvojom prípade nie je čo stratit

@doriiis ved nad tym rozmyslam, keby sa vyskytla anglictina, alebo nieco uzitocne, isla by som

autor
Dnes o 18:26
@anonym_ba17fa

@anonym_autor tak vyber podporu, ak mas narok a odhlas sa...
Ale ak by si ostala na UP, tak ked sa zamestnas, mozes poziadat o prispevok na dopravu napriklad.

@anonym_ba17fa ja som z velkeho mesta, prispevok na dopravu mi nebude treba

doriiis
Dnes o 18:26
@anonym_autor

@doriiis ved nad tym rozmyslam, keby sa vyskytla anglictina, alebo nieco uzitocne, isla by som

@anonym_autor ... Určite áno. Kurzy nikdy nie sú zbytocne

anonym_ba17fa
Dnes o 18:36
@klotildabazarik

@klotildabazarik a co ti ich mali dat napriek tomu, ze narok nemas?

autor
Dnes o 18:57
@doriiis

@anonym_autor ... Určite áno. Kurzy nikdy nie sú zbytocne

@doriiis ved toto, rada by som sa zdokonalila v anglictine