Ako často úrad práce posiela na pohovory?
Úrad práce len eviduje.. prácu si musí každý hladať sám.Je to smutné. Ponuky im prichádzajú mailom. Hlavne že im treba priniesť potvrdenie od zamestnávateľa.
Mňa poslali raz, dokonca nebola to ani nijaká zlá pozícia ale teda neni to pravidlo a zvyčajne si nájdeš skôr prácu ako ťa oni niekam pošlú.
Môže ťa poslať každý mesiac viac krát a nemusí ťa poslať za celý rok nikam. Záleží od lokality, tvojej kvalifikácie, aktuálnych možností.
@anonym_autor ani raz, dokonca som sa pýtala, či niečo pre mňa nemajú okrem ponúk na internete a oni, že nie, také pozície neevidujú. Som dlhodobo nezamestnaná.😢
@anonym_autor ani raz, dokonca som sa pýtala, či niečo pre mňa nemajú okrem ponúk na internete a oni, že nie, také pozície neevidujú. Som dlhodobo nezamestnaná.😢
@anonym_17cd9a aj ja, ako dlho si? vcera som mala pohovor, a vsetko mladi ludia, mna vies kam poslali
velmi ma to deprimuje, uz som bez penazi
@anonym_17cd9a aj ja, ako dlho si? vcera som mala pohovor, a vsetko mladi ludia, mna vies kam poslali
velmi ma to deprimuje, uz som bez penazi
@anonym_7b6a66 aj mne uz skoncila podpora, ale vzdy som si nasla pracu nakoniec sama, up sa oplati kvoli podpore iba
@anonym_7b6a66 aj mne uz skoncila podpora, ale vzdy som si nasla pracu nakoniec sama, up sa oplati kvoli podpore iba
@anonym_e5ae6d ja nie som na UP dobrovolne. Ved pracu hladam

mna za pol roka ani raz