icon

Ako často úrad práce posiela na pohovory?

Včera o 21:49
anonym_e5ae6d
Včera o 22:14

mna za pol roka ani raz

anonym_79bbd7
Včera o 23:36

Úrad práce len eviduje.. prácu si musí každý hladať sám.Je to smutné. Ponuky im prichádzajú mailom. Hlavne že im treba priniesť potvrdenie od zamestnávateľa.

anonym_cf663f
Dnes o 04:17

Mňa poslali raz, dokonca nebola to ani nijaká zlá pozícia ale teda neni to pravidlo a zvyčajne si nájdeš skôr prácu ako ťa oni niekam pošlú.

rachel36a
Dnes o 05:33

Mna raz poslali hneď prvý mesiac tri krat

melanta
Dnes o 06:25

Môže ťa poslať každý mesiac viac krát a nemusí ťa poslať za celý rok nikam. Záleží od lokality, tvojej kvalifikácie, aktuálnych možností.

anonym_17cd9a
Dnes o 07:43

@anonym_autor ani raz, dokonca som sa pýtala, či niečo pre mňa nemajú okrem ponúk na internete a oni, že nie, také pozície neevidujú. Som dlhodobo nezamestnaná.😢

anonym_7b6a66
Dnes o 07:44
@anonym_17cd9a

@anonym_autor ani raz, dokonca som sa pýtala, či niečo pre mňa nemajú okrem ponúk na internete a oni, že nie, také pozície neevidujú. Som dlhodobo nezamestnaná.😢

@anonym_17cd9a aj ja, ako dlho si? vcera som mala pohovor, a vsetko mladi ludia, mna vies kam poslali
velmi ma to deprimuje, uz som bez penazi

anonym_e5ae6d
Dnes o 08:03
@anonym_7b6a66

@anonym_17cd9a aj ja, ako dlho si? vcera som mala pohovor, a vsetko mladi ludia, mna vies kam poslali
velmi ma to deprimuje, uz som bez penazi

@anonym_7b6a66 aj mne uz skoncila podpora, ale vzdy som si nasla pracu nakoniec sama, up sa oplati kvoli podpore iba

anonym_7b6a66
Dnes o 08:10
@anonym_e5ae6d

@anonym_7b6a66 aj mne uz skoncila podpora, ale vzdy som si nasla pracu nakoniec sama, up sa oplati kvoli podpore iba

@anonym_e5ae6d ja nie som na UP dobrovolne. Ved pracu hladam