Ako nájsť efektívnu prácu na doma?
Ahojte .. rozhodla som sa čas doma využiť na plno preto hľadám nejaku efektnú prácu na doma .. budem vďačná za každý návrh
Skus napisat co vies robit, lebo predpokladam, ze predavat kozmetiku alebo lepit obalky asi nie, z toho clovek este veru nezbohatol.
Efektnú prácu? Poznáš význam slova efektný? Čiže hľadáš prácu, ktorou ohúriš a budeš pútať pozornosť?
Čo máš vyštudované, aké máš zručnosti a aké máš jazykové zručnosti (len od úrovne B2)?
Čo si sa dozvedela s tej dvestovky diskusií na túto tému, ktoré tu už sú?
Preco si v 21.tt doma ? Ak si na rizikovom tak je asi dovod, tak co chces robit? Mozno sa zacni vzdelavat , to je dobre vyuzity cas.
Preco si v 21.tt doma ? Ak si na rizikovom tak je asi dovod, tak co chces robit? Mozno sa zacni vzdelavat , to je dobre vyuzity cas.
@sidicek Mozno dalsia, co od nej chce muz polovicu hypoteky🙄 tak co uz, musi prispievat🙄😏
Uz je cas, aby niekto napisal to slovo na "u"? Ci mam este pockat? 🤣
@anonym_9ce97d top 3 rady na zamestnanie na MK - rob z domu účtovníctvo, choď robiť pedagogického asistenta do školy a choď do zahraničia 😨
Len oddychuj a uzivaj si zatial to nic nerobenie,potom uz cas na seba mat nebudes.Tak citaj,relaxuj a oddychuj,nech male tam je az do porodu v termine.
@anonym_9ce97d top 3 rady na zamestnanie na MK - rob z domu účtovníctvo, choď robiť pedagogického asistenta do školy a choď do zahraničia 😨
@melanta MK klasika. Vsetky 3 moznosti velmi realne😄
Budem k tebe byť úprimná, aby si nestrácala čas...nájsť na Slovensku serióznu prácu na doma (hlavne na pár mesiacov pred pôrodom) je momentálne obrovský problém. Trh je zaplavený podvodmi (rôzne skladanie pier či obálok, kde pýtajú peniaze vopred) alebo sú to pozície na plný úväzok pre programátorov. Často sa dajú nájsť skôr drobné brigády typu doučovanie, písanie článkov alebo preklady, ak máš na to jazyky.
@peta2911 okrem toho, že je to blbosť celkovo. Ak si na PN nemôžeš pracovať.
@anonym_9ce97d nech to nikto nenapíše lebo sa mi nožík vo vrecku otvara
@anonym_9ce97d už zase 🤦
@melanta áno účtovníctvo je za mňa TOP. Potom keď vidím tu katastrofu čo donesú niektorí klienti... tak asi tiež mali účtovníčku inšpirovanú na MK.
@melanta áno účtovníctvo je za mňa TOP. Potom keď vidím tu katastrofu čo donesú niektorí klienti... tak asi tiež mali účtovníčku inšpirovanú na MK.
@janettdamian lebo veď stačí online kurz alebo obchodná akadémia ukončená pred 25 rokmi
@janettdamian lebo veď stačí online kurz alebo obchodná akadémia ukončená pred 25 rokmi
@melanta ale mozno myslela efektivnu 😆 aj ked...
Není týždňa 😆
Efektna praca? Ohnostroje alebo vyrazovy tanec mi takto napochytro napadli.
ta efektna praca ma byt nacierno, ci ani nie? Lebo ak si nahodou na PN, tak max si zacni fotit nohy na OF
@peta2911 chces pracovať, alebo zabiť čas čo si doma nejasne si sa vyjadrila.Dnes je asi zlý deň súdiac podľa odpovedí🤣

Zahradkarcenie