Ako nájsť viac práce na doma?
Dobrý večer prajem, chcem sa spýtať, či neviete o nejakej práce na doma. Vyplňujem dotazníky, ale je toho fakt málo.
Ďakujem, za každú radu
Uctovnictvo 😝
Vrat sa do prace na par hodin,vystriedaj sa s muzom.
Ono to je tak, že bud doma podnikáš, alebo si zamestnanec na 100% Home office.
V prvom prípade sama musíš vedieť, na čo máš schopnosti a kde si vies rozbehnúť biznis. V druhom prípade to poväčšine funguje tak, že ak by si vedela robit niečo, čo sa dá robit 100% z domu, tak by si tu takúto otázku vôbec nezadala…
A ešte je tu tretia možnosť - rôzne klikacky a dotazníky a blbosti, kde človek zarobí tak 15e ročne predpokladam. A samozrejme MLM..,
Už zaseee 🙏 včera tu bola rovnaká téma, moc času neprešlo😄 ale aspoň jedno plus máš že si nenapísala "nijaká" 👏
mozes repasovat industrialne vakuove pumpy. Tie potrebuju takmer vsade vo vyrobe
Alebo pneuservis pod domom , ide letma sezona
Na toto by mal mat MK nejaku automaticku odpoved, a hned to davat ako 1.prispevok 😃
Lebo tato otazka je tu kazdy tyzden min.3x.
mozes repasovat industrialne vakuove pumpy. Tie potrebuju takmer vsade vo vyrobe
Alebo pneuservis pod domom , ide letma sezona
Na toto by mal mat MK nejaku automaticku odpoved, a hned to davat ako 1.prispevok 😃
@anonym_a13510 podla mna by to mal rovno blokovat, nieco ako ked sa spytas na stranku zacinajucu na v 🤷♀️
Ja si myslim, ze to tu ludia pisu naschval. Inak si to uz neviem vysvetlit🤔
@danka2811 však chod internet a hľadaj. Či si myslíš že to urobíme za teba? Podľa mňa sú na prácu na home office len 2 možnosti. Buď nejaká totálna úbohá blbosť ako vypĺňanie dotazníkov, vyvolavanie ľuďom a ponúkanie produktov a neviem čo.. a potom je tu druhá možnosť že ovládaš jazyky alebo vieš robiť niečo z IT sveta, nejaké účtovníctvo (so skúsenosťami) a si zamestnaná a máš Home office lebo tieto pozície to ponúkajú a. V niektorých prípadoch sa dá s firmou dohodnúť aj na 100% HO v ojedinelých prípadoch. Mám kolegyňu ktorá má 100% lebo sa stará o chorú mamu. My zvyšok normálne máme 60%HO a 40% Office.
@anonym_a13510 a už aspoň 30 rokov sa opakuje, ešte pred koňom, cez koňa, po koňovi
Baby ak chcete pracovat cez socialne siete ziskavat produkty od firiem zdarma aj mat za to zarobene viac info poslem link na webinar dajte tomi sancu da sa na tom slusne zarobit aj si to rozbehnut napis mi spravu
@danka2811 je čas daňových priznaní, môžeš robiť aj to pre druhych
@margotka17 pomerne často v poslednej dobe tu vidím, že sa radí "rob účtovníctvo". To ako ste prišli na to, že ľudia, ktorí nemajú k tomu žiadne vedomosti atď. môžu robiť len tak účtovníctvo a daňové priznania pre hocikoho?
@margotka17 pomerne často v poslednej dobe tu vidím, že sa radí "rob účtovníctvo". To ako ste prišli na to, že ľudia, ktorí nemajú k tomu žiadne vedomosti atď. môžu robiť len tak účtovníctvo a daňové priznania pre hocikoho?
@janettdamian som si myslela, že kocka je vzdelaná, že aj niečo vie urobiť z tejto sféry práce. No kľudne sa moze dovzdelat a začať.
@janettdamian to ma byt humor,ze si urobia rychlokurz uctovnictva a mozu uctovat priprady velkej firmi.
@janettdamian som si myslela, že kocka je vzdelaná, že aj niečo vie urobiť z tejto sféry práce. No kľudne sa moze dovzdelat a začať.
@margotka17 keby vedela robiť účtovníctvo, tak by ho robila. Vedela by si vybudovať klientelu aj bez "rád z MK". Ľudia majú často skreslené predstavy čo odnáša robiť túto profesiu.
@margotka17 hej, určite v tejto sfére vzdelaná, a preto miesto toho vypĺňa dotazníky 🙄
@margotka17 hej, určite v tejto sfére vzdelaná, a preto miesto toho vypĺňa dotazníky 🙄
@anonym_1eb3d0 no veď mám pocit, že tu mimo tej, čo chcela ísť do domu brata na 3 týždne sú všetko VS vzdelane. Tak potom nech pletie ponožky na predaj.
@janettdamian To uz je v tejto teme taky inside joke, lebo vzdy, ked chcel niekto pracu na doma, tak zakazdym tam niekto spomenul uctovnictvo. Akoze spravis si tyzdnovy kurz a ides😃 Tak uz si z toho robia ludia srandu.
@janettdamian To uz je v tejto teme taky inside joke, lebo vzdy, ked chcel niekto pracu na doma, tak zakazdym tam niekto spomenul uctovnictvo. Akoze spravis si tyzdnovy kurz a ides😃 Tak uz si z toho robia ludia srandu.
@luccys no asi tak..., len z písaného textu nevie človek vyhodnotiť, či je to žart, či reálna rada

Pouzi lupu, stale sa to tu riesi