Ako riešiť vyhorenie v práci?
Baby, som v práci len 3 roky,ale ja už tam nechcem ísť.Pokazili sa vzťah s vedením, nátlak a ja to psychicky nezvladam.Myslela som, že tam budem do dôchodku🫣Praca je stabilná-myslím, je to jednoduchá administratíva , mám 46 rokov, bez VS.Ja si stále beriem dovolenku, len aby som tam nemusela ísť.Koletiv je tam fajn, len ja mám pocit, že vedeniu nie som sympatická a chcú má vyštvať.Co by ste urobili? Budem bez prace alebo trpieť a čakať, kým vedenie urobí krok k výpovedi? Ja som tam už len z princípu, že mám príjem.Skusala som pozerať rôzne ponuky prace,aj som reagovala na 2 a jedna ma odmietla a na druhu má pozvali na pohovor.Nedavam tomu šancu,ale dalo mi to nadej.Podotknem, že firma v ktorej pracujem je výborná pre všetkých zamestnancov, len ja sa tam bojím chodit už.Mam odísť a byt doma?Dat sa psychicky doporiadku? Peniaze nam budú určite chybat, muž bude musieť hľadať niečo iné?
Keď máš pocit, že ťa chcú vyštvať, tak zrejme na tom niečo bude. Intuícia väčšiniu neklame. Hľadaj medzitým novú prácu, lebo nikedy to môže trvať dhšie, kým niečo nájdeš. Lebo je možné, že skôr či neskôr ti tu výpoveď dajú aj sami. Ale neodchádzaj preč, kým nemáš niečo isté.
@anonym_autor hladaj popri praci, ak bude uplne zle odides ale preco by mal muz hladat noeco ine? On najde skor?
46r, administrativa, bez VS, uprimne, nemas velke sance vyberat si, takze porozmyslaj, co s tym, ked si par mesiacov, rokov nenajdes idealnu pracu...nerozumiem poznamke o muzovi, ty nie si spokojna, preto das vypoved, budes sedkat doma a on si ma hladat, kde zarobi viac? 🙄
Presne tak, nechaj sa vyhodit. To je to najlepsie, lebo dostanes odstupne. Snad im neurobis tu sluzbu, ze odides
46r, administrativa, bez VS, uprimne, nemas velke sance vyberat si, takze porozmyslaj, co s tym, ked si par mesiacov, rokov nenajdes idealnu pracu...nerozumiem poznamke o muzovi, ty nie si spokojna, preto das vypoved, budes sedkat doma a on si ma hladat, kde zarobi viac? 🙄
@anonym_d05979 keby má prijali do tej prace,tak odídem..ale možno aj ked nie,tak ten nátlak nevydržím-kontroling,
@anonym_4ad61d
@sisa_s určite nechcem sedkat na riti,len moja psychika je úplne mimo.Muz momentálne pracuje na SK,ale už dlhšie túži sa opäť vrátiť do zahraničia na turnusy.Cize jemu by nevadilo,aj keby som par mesiacov sedela na riti doma a tým pádom sa postarala o domácnosť a deti.Teraz moc nechce, lebo ja chodím domov okolo 16-17 hod. a on konci skôr ako ja a dcéru dáva na kruzok a taktiež uvari niečo, prídem domov. Noe je to vždy.
@sisa_s v tomto máš úplne pravdu.
To že ťa nezoberú do jednej práce, pošli viac životopisov, a hľadaj, musíš si primárne pomôcť sama, lebo nik iný ti nepomôže a toxický kolektív je toxický kolektív, lepšie to asi nebude... Viac poslaní viac šancí... Dva zaslané? to je nič, hore hlavu.
To že ťa nezoberú do jednej práce, pošli viac životopisov, a hľadaj, musíš si primárne pomôcť sama, lebo nik iný ti nepomôže a toxický kolektív je toxický kolektív, lepšie to asi nebude... Viac poslaní viac šancí... Dva zaslané? to je nič, hore hlavu.
@matilda2002 ďakujem, kolektív je super,ale vedenie-majitelia firmy majú dve tvare, ktoré doteraz neukázali.Ludia tam pracujú dlho, sú spokojní ,resp.tvdia,že lepšiu prácu nenájdu.Niekori aj odišli,ale vrátili si naspäť lebo táto firma ponuka najlepšie podmienky a majitelia sú ľudskí, kým neukážu pred niekým pravú tvár.Ukazali predomnou a ja som z toho vyhorena,sklamaná a kladiem si otázku, kde som urobila chybu keď sa voči mne tam otočili a chcú ma odtiaľ vyštvať.Ale pokračovať tam nemôžem, pripadne čakať,že mi zajtra dajú podpísať výpoveď.
@matilda2002 ďakujem, kolektív je super,ale vedenie-majitelia firmy majú dve tvare, ktoré doteraz neukázali.Ludia tam pracujú dlho, sú spokojní ,resp.tvdia,že lepšiu prácu nenájdu.Niekori aj odišli,ale vrátili si naspäť lebo táto firma ponuka najlepšie podmienky a majitelia sú ľudskí, kým neukážu pred niekým pravú tvár.Ukazali predomnou a ja som z toho vyhorena,sklamaná a kladiem si otázku, kde som urobila chybu keď sa voči mne tam otočili a chcú ma odtiaľ vyštvať.Ale pokračovať tam nemôžem, pripadne čakať,že mi zajtra dajú podpísať výpoveď.
@anonym_autor aký je dôvod vystvania?nevedela by som byť tam, kde mi to robí zle na psychiku.Tak rozbehni vo veľkom posielanie životopisov a pohovory
len pozor máš 46 r , si bez vš - dostať sa ku kanc. bude asi už aj problém.
moja švagriná má o čosi viac rokov, tiež bez vš, zato vie super nemecky a okrem Coop Jednoty nič nenašla. ani len Lidl ju nechcel.
Ale ty si tu už písala že? si pamätám že ťa chcú vyštvať, lebo im niekto z rodiny končí školu. ak náhodou nie, tak asi tvoje miesto potrebujú pre niekoho. Tak "svinský" sa to robíííí na SK.

@anonym_autor uvidis ci ta zoberu do tej druhej prace a ako sa ti to bude pozdavat na pohovore a co bolo spustacom toho, ze vedenie zmenilo spravanie, lebo uz si tam odpracovala celkom dost?