icon

Ako vstúpiť do armády s technickým vzdelaním?

piskotaalfoins
Včera o 21:54

Dobrý deň, tento rok ukončím školu s technickým zameraním a rozmýšľam nad možnosťou vstúpiť do armády.

Rád by som sa dozvedel informácie týkajúce sa dôstojníckeho kurzu. Konkrétne by som rád vedel aké sú podmienky prijatia, a či sa na to hľadí podobne, ako na vstup na vysokú školu. Čiže 100% zdravotný stav. Môj zdravotný stav je síce v poriadku, ale počul som, že na vysokú školu neberú ľudí s alergiami.

Ďalej by som chcel vedieť, ako je to s umiestnením na miesto výkonu práce? Aké veľké je riziko, že ma po dôstojníckom kurze prevelia na úplne iné miesto?

A ďalej aké rôzne špecializácie je možné vykonávať s vysokoškolským technickým vzdelaním.

Ako často sa otvára dôstojnícky kurz a aké záväzky mám po absolvovaní?

jenn7
Včera o 22:30

Si si isty ze hladas informacie na spravnom mieste? Skor by som pozrela strankuministerstva obrany ako modreho kona. Drzim palce.

anonym_899ab2
Odpoveď bola odstránená
diana45
Dnes o 05:42
@anonym_899ab2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_899ab2 😂👍

anonym_877c2e
Dnes o 07:34

aké ste na neho... asi chcel skúsenosti z praxe od niekoho koho muž/syn to absolvoval, určite si vie dohľadať základné info sám, ale on sa pýta aj veci, ktoré tam nenájde

anonym_cfdefb
Dnes o 08:14
@anonym_877c2e

aké ste na neho... asi chcel skúsenosti z praxe od niekoho koho muž/syn to absolvoval, určite si vie dohľadať základné info sám, ale on sa pýta aj veci, ktoré tam nenájde

@anonym_877c2e jasne, tu sa to vojakmi len tak hemzi

anonym_877c2e
Dnes o 08:16
@anonym_cfdefb

@anonym_877c2e jasne, tu sa to vojakmi len tak hemzi

@anonym_cfdefb povedz mi, že tu nie je žiadna žena, ktorej muž alebo syn je vojak

piskotaalfoins
autor
Dnes o 09:05
@anonym_899ab2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_899ab2 niekto asi dnes pojedol vtipnú kašu. Nie som hlúpy, aby som si nevedel nájsť info, pýtam sa na vecí, ktoré som na internete nenašiel a hľadám aj osobné skúsenosti s týmito vecami. Toto je jedno z najviac prístupných fórach na Slovensku, tak som teda skúsil nájsť nové informácie. Odkazy na linky ohľadom základných poznatkov mi naozaj nie je potrebné posielať, keďže to už mám všetko prečítané. Takže na hlúpe komentáre a vtipné pripomienky skús ísť nikede inde.

patrike
Dnes o 09:39
@piskotaalfoins

@anonym_899ab2 niekto asi dnes pojedol vtipnú kašu. Nie som hlúpy, aby som si nevedel nájsť info, pýtam sa na vecí, ktoré som na internete nenašiel a hľadám aj osobné skúsenosti s týmito vecami. Toto je jedno z najviac prístupných fórach na Slovensku, tak som teda skúsil nájsť nové informácie. Odkazy na linky ohľadom základných poznatkov mi naozaj nie je potrebné posielať, keďže to už mám všetko prečítané. Takže na hlúpe komentáre a vtipné pripomienky skús ísť nikede inde.

@piskotaalfoins Daj si 20 klikov a 40 brusakov ! Tie info ti daju na naborovej linke min. obrany. Zase napad ist s tymto na Konika ta kvalifikuje aj rovno do policie.

piskotaalfoins
autor
Dnes o 09:53
@patrike

@piskotaalfoins Daj si 20 klikov a 40 brusakov ! Tie info ti daju na naborovej linke min. obrany. Zase napad ist s tymto na Konika ta kvalifikuje aj rovno do policie.

@patrike ďakujem za ďalší absolútne nepotrebný a hlúpy komentár. Choď si pospať.

anonym_36b82a
Dnes o 11:08
@piskotaalfoins

@patrike ďakujem za ďalší absolútne nepotrebný a hlúpy komentár. Choď si pospať.

@piskotaalfoins polozis od veci otazku a este sa zduvas, ked nedostanes odpoved aku si cakal. Chlapce, dospej, nauc sa spracovat, ze nie vsetko vzdy pojde podla tvojich predstav. Prispel si na verejne forum, tak ako kazdy moze polozit otazku, kazdy moze aj odpovedat.

lenka7477
Dnes o 11:56

odpovede sú tu veru rôzne, poniektoré otrasné ☹ ja som pridala len link ,ale sú tam kontaktné emaily - tam skús napísať presne to , čo si napísal sem do fóra . Dostaneš tam určite presnejšie a hlavne slušnejšie odpovede . Držím palce !
https://www.budemvojak.sk/kontakty/
Môj brat je vysoká šarža , v armáde 30r. a behom svojej kariéry sa už 5x sťahoval... to jediné Ti viem napísať ...

anonym_899ab2
Dnes o 12:01
@anonym_36b82a

@piskotaalfoins polozis od veci otazku a este sa zduvas, ked nedostanes odpoved aku si cakal. Chlapce, dospej, nauc sa spracovat, ze nie vsetko vzdy pojde podla tvojich predstav. Prispel si na verejne forum, tak ako kazdy moze polozit otazku, kazdy moze aj odpovedat.

@anonym_36b82a @moja odpoveď bola zmazaná, pre istotu, lebo som ho urazila tým, že toto je dôstojnícke fórum?

piskotaalfoins
autor
Dnes o 12:59
@anonym_36b82a

@anonym_36b82a tak poraď ako sformovať moju otázku lepšie, tak aby nebola odvecí. Určite sa nezdúvam, no sám hovoríš, že toto je fórum, na ktoré sa môže položiť hocijaká otázka. Neviem, či toto má byť nejaké výchovné poradenstvo pre mňa, ale ďalší úplne nevhodný komentár, ktorý nijak neprispel k téme, tak teda ďakujem.

piskotaalfoins
autor
Dnes o 13:01
@anonym_899ab2

@anonym_36b82a @moja odpoveď bola zmazaná, pre istotu, lebo som ho urazila tým, že toto je dôstojnícke fórum?

@anonym_899ab2 možno automaticky maže nepotrebné komentáre a komentáre, ktorých autor má pod iq 70.

viestta
Dnes o 13:38
@anonym_899ab2

@anonym_899ab2 takto labilny jedinec, ktory sa nevie vysporiadat s kritikou a nesuhlasom chce ist do armady. Ale zas na druhej strane moze byt z neho vylitel, zaveli Drz hubu a rob co ti kazem! Nemas co rozmyslat.