icon

Ako začať kariéru po kurze projektového manažmentu?

matsoo
Dnes o 10:31

Ahojte, rada by som sa informovala u tých, ktorý si robili kurz projektového manažmentu, bez predchádzajúcich skúseností a VŠ, či sa vám podarilo nájsť v obore prácu- možno ako koordinátor, alebo podobné pozície a posúvať sa ďalej? Možno aký, prostredníctvom koho, ste kurz absolvovali, či ste sa cítili vďaka kurzu dosť kvalifikovaní? Mám rôzne pracovné skúsenosti (áno, aj s riadením, organizáciou, vedením tímu), rada by som si rozšírila obzory a zamestnala sa možno v nejakom nezisku. Vopred krásne ďakujem za odpovede od tých, ktorí majú osobné skúsenosti a za nekomentovanie ľuďmi, ktorých sa to netýka! 🙂
Prajem pekný deň! 🙂

anonym_cfc44b
Dnes o 10:59

Si to zle pochopila, kurz projektový manažment je určený na posúvanie sa projektový manažérom, nie na rekvalifikáciu.

matsoo
autor
Dnes o 11:12
@anonym_cfc44b

Si to zle pochopila, kurz projektový manažment je určený na posúvanie sa projektový manažérom, nie na rekvalifikáciu.

@anonym_cfc44b ani by som nepovedala, keďže sa dajú nájsť rôzne kurzy, od základov až po tie s certifikáciou 🙂 na prvé spomínané, stačí maturita, nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúsenosti 🙂 takýto kurz ponúka napríklad vav academy 🙂